Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 21 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2019 Granatowy / Szary / Zielony 9 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Victor Napisano 22 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2019 5 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 22 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2019 6 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 23 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2019 Wiosna 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 23 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2019 W dniu 22.03.2019 o 11:29, Victor napisał: Co to za marynarka/garnitur ? Wygląda świetnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 24 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2019 Klasyczny przykład hołdowania "cudzoziemszczyźnie": marynarka włoska, koszula amerykańska, spodnie szwajcarskie (w zasadzie to tunezyjskie), krawat i poszetka angielskie, buty węgierskie, zegarek z NRD. Tylko paski od spodni i zegarka wykonane w Polsce (od Darka i Filipa), ale ze skór zagranicznych. Nawet kot niby "swój", bo pochodzi z zapadłej wielkopolskiej wiochy, ale położonej za Strzałkowem (już w rosyjskim zaborze), a to przepaść kulturowa . Jakoś muszę ten niekorzystny bilans zmienić i raczej nie kosztem kota. 7 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. CharlieQuiet Napisano 24 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2019 Casualowa zimna niedziela 7 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 24 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2019 Marzenia się spełniają. Miałem przyjemność zobaczenia John Lobb bootmaker w Londynie od podszewki. Miejsce pełne historii i duszy szewskiej. W pomieszczeniu z kopytami klientów czułem się jak w szewskim niebie. Polecam odwiedzić John Lobb na 9 St James Street każdemu kto lubi historyczne miejsca pełne memorabiliów i urządzone w przepięknym stylu. Zdecydowany must-see w Londynie dla każdego butofila. 20 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 25 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2019 Flanela od VBC Koszula i poszetka Bytom, Krawat vintage Mokasyny G.H. Bass 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 25 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2019 Zastanawiałem się czy nie będzie za dużo wzorów, ale efekt jest chyba ok, szantunga dawno nie zakładałem. Bytom, CT, poszetka.com x2, MD i Shoepassion. 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krupa & Rzeszutko Napisano 25 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2019 Marynarka szyta podczas egzaminu mistrzowskiego w Wielkopolskiej Izbie Rzemieślniczej, pod koniec 2013 roku. Dla mnie to symbol! Uwielbiam, bez względu na pogodę 😎 Pozdrawiam i życzę dobrego dnia ✌️ Karol Rzeszutko Krawiectwo Miarowe Krupa i Rzeszutko 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2019 Koniec szusowania * Barbour * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Yanko 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2019 Który to Barbour? Liddesdale czy Liddesdale Heritage? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2019 @eduardo to jest Liddesdale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 27 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 7 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 29 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2019 Trzeba zrzucić parę kilo * Massimo Dutti * Suitsupply * Osovski * Embassy of Elegance * Poszetka * Alfred Sargent 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 29 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2019 @blekit, masz ode mnie "like" od góry do dołu. Jako blondyn wyglądasz (wg mnie) najlepiej w granatach i ciemnych szarościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 29 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2019 @Żorż Ponimirski dzięki ja osobiście bardzo dobrze też czuję się w kolorach ziemi (brązach i zieleniach w szczególności) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 29 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2019 Żorż stylista. Czas na bloga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 29 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2019 11 minut temu, xkoziol napisał: Dwa lata od "przemiany" to już najwyższy czas Żorż, bez urazy Ja to bym pierdyknął blożka zaraz po 5 fotkach na IG z tagiem #sartorial i #dapper, ale wciąż się nie mogę zebrać A później intratne kontrakty od znanych producentów obuwia, hera, koka, hasz, LSD... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 29 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2019 Michael Andrews Bespoke z lnu od Holland & Sherry, kaszmirowy płaszcz także od MAB, mojego ulubionego krawca w NYC. 11 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 29 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2019 Początek wiosny, a ja już bym chciał lato. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 29 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2019 Casual Friday 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 30 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2019 Koszula button down i pin collar? Jak to Czesi mawiają, to nefunguje!😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 30 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2019 Michael Andrews Bespoke 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi