Sabonis87 Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 W dniu 19.02.2019 o 16:07, poszetka.com napisał: Orange is the new black / Gejsza w kieszonce Ten krawat jeszcze do kupienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 22 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 Nowy krawat. * Daks London * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 16 godzin temu, Sabonis87 napisał: Ten krawat jeszcze do kupienia? nie 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 22 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 Powrót z "zegarkowych łowów". Świat od razu staje się bardziej słoneczny. Przynajmniej na chwilę. Zegarek ma historycznie jakieś tam angielskie konotacje, więc wypadło na Burberry i "krokiety". 4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 25 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 Madder wool 9 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figo Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 Marynarka: VBC, flanela od SuSu. Kupiona od @marian o - żadna tak doskonale nie leżała na mnie nigdy wcześniej Krawat: Republic of Ties Koszula: Miler Poszetka: Silk&Linen 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 26 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 Madder / Tweed / Dżins 7 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 27 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 Vintage Hermès w kaczki, denim i flanela 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2019 @Beny23 - bardzo fajny krawat U mnie ostatnio tak. Tym razem kołnierzyk i węzeł krawata nie zagrały optymalnie, ale cóż, c'est la vie * Henry Cottons * Suitsupply * Osovski * Poszetka * TLB Mallorca 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2019 @blekit, czy w tym wypadku polecasz mniejszy objętościowo węzeł, cieńszą tkaninę krawata czy wiązanie niżej - na cieńszej końcówce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2019 @Żorż Ponimirski węzeł to 4-in-hand, więc ciężko o mniejszy. Pewnie mogłem ciaśniej zawiązać krawat. Kołnierzyk sam w sobie jest specyficzny i najlepiej wygląda z krawatami z jedwabiu o cienkim wkładzie, ale akurat miałem ochotę na challis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2019 Próbowałeś tak zwanego węzła orientalnego? Jest jeszcze trochę mniejszy od four-in-handa, i może się tutaj sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 28 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2019 Jodła Bielska 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2019 Takie tam... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartłomiej Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2019 Witajcie! Nowy na forum i w kształtowaniu garniturowej elegancji... próbuję i eksperymentuję. Dużo grzybów w barszczu (zapewne dla większości dużo przekroczony umiar), ale kto mi zabroni? W końcu trzeba jakoś przywołać na stałe wiosnę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2019 14 minut temu, Bartłomiej napisał: Witajcie! Nowy na forum i w kształtowaniu garniturowej elegancji... próbuję i eksperymentuję. Dużo grzybów w barszczu (zapewne dla większości dużo przekroczony umiar), ale kto mi zabroni? W końcu trzeba jakoś przywołać na stałe wiosnę Wydaje mi się, że Twoja stylizacja sporo by zyskała jeśli przy wiązaniu krawata zrobiłbyś łezkę, a sam węzeł byłby trochę bardziej masywny. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2019 @Bartłomiej skąd ten krawat ? Wydaje mi się znajomy, vintage PRL ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartłomiej Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2019 38 minutes ago, zimmermann said: Wydaje mi się, że Twoja stylizacja sporo by zyskała jeśli przy wiązaniu krawata zrobiłbyś łezkę, a sam węzeł byłby trochę bardziej masywny. @zimmermann Cenna uwaga, dziękuję! Niestety jeszcze mam mały przebieg w wiązaniu, popracuję nad tym. @Żorż Ponimirski poszetka.com, przywodzi mi na myśl szalone lata 90te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2019 4 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał: Takie tam... Krawat w tylnej kieszeni jeansów to jakiś nowy trend sprezzatury.,Moim zdaniem inspirowany szatą graficzną "Born in The USA" Okładka albumu "Born in the USA", znana również jako scena z tyłkiem bossa , miała w sobie coś naprawdę wyjątkowego. Obraz - i oczywiste d*pa Bruce'a - od razu stały się klasykiem. Tyłek Bruce'a obok języka Rolling Stones i bioder Elvisa, to część ciała, która stała się ikoną rock'n'rolla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2019 Welwetowa smoking jacket od Turnbull & Asser 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 Grossa 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 @poszetka.com buty to Yanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 41 minut temu, Bartek 00 napisał: @poszetka.com buty to Yanko? Crownhill / Monachium 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 2 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2019 10 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 4 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2019 Przy poniedziałku; Lancerto, Profuomo, Milanówek (Jedwab Polski), Bytom, M&S. Poza kadrem Doleath i Crownhill 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi