sensacja Napisano 10 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2018 2 minutes ago, Koval said: Panowie @eduardo i @nikita - uprasza się o niecytowanie zdjęć! W innym wypadku ktokolwiek, kto chcialby zobaczyc o co chodzi, musialby cofac sie strone lub dwie, zeby zobaczyc o czym mowimy. Nie rozumiem tego przytyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 10 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2018 @nikita jezeli zacytujesz, to wystarczy kliknac w strzalke w prawym gornym rogu cytatu, zeby przejsc do wspominanego posta. Nie jest to duzy wysilek, a cytowanie zdjec zasmieca watek i sprawia ze gorzej sie go przeglada. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sensacja Napisano 10 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2018 Just now, blekit said: @nikita jezeli zacytujesz, to wystarczy kliknac w strzalke w prawym gornym rogu cytatu, zeby przejsc do wspominanego posta. Nie jest to duzy wysilek, a cytowanie zdjec zasmieca watek i sprawia ze gorzej sie go przeglada. Mozliwe, klikniecie strzalki wymusza na Tobie jednak odswiezenie strony. Bardziej optymalnym mechanizmem byloby automatyczne ukrywanie cytatu (tak jak po kliknieciu strzalki w lewym gornym rogu cytatu) jezeli w cytacie znajduje sie zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 10 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2018 Spodnie #mtm 12 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 10 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2018 SuSu, Zack Roman, Shibumi Firenze. 7 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 11 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2018 Donegal garnitur / len koszula / wool challis krawat / tweed szelki / wełna + jedwab poszetka / chukka 15 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyro52 Napisano 12 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2018 Witam wszystkich, to mój pierwszy post w tym temacie. Marynarka została na krzesełku (brąz) . Co myślicie o połączeniu kolorystycznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 12 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2018 Ja jestem na nie. Pomiędzy koszulą a krawatem dzieje się zbyt dużo. Pasek zbyt dosłownie nawiązuje do krawata. 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 12 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2018 Moim zdaniem ta koszula nie nadaje się do krawata, ew. spróbował bym z jednokolorowym granatowym knitem. Pasek nadaje się do letnich luźnych stylizacji, nie pasuje do ciemnych spodni i krawata. Zdejmij krawat, zmień pasek na ciemnobrązowy, załóż ciemne brogsy i wtedy będzie fajna, casualowa stylizacja. 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 12 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2018 Koledzy wyżej mają rację - poszczególne elementy ze sobą nie grają. Zwróć uwagę na wielkość kraty koszuli i pasków na krawacie. Są prawie takie same co daje efekt misz-maszu. Skala wzorów powinna być wyraźnie inna. Co do kolorów to trudno się odnieść - często małe różnice w odcieniu są decydujące, a na zdjęciu się tego nie wychwyci. Na zdjęciu, kolory nie pasują. O pasku już napisano wszystko😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyro52 Napisano 12 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2018 @Awopiotr @alabuz @Servetch Dzięki za konstruktywną krytykę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 13 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2018 Dzisiaj grenadyna E.Zegna 11 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 13 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2018 Dzisiaj grenadyna E.ZegnaŚwietny krawat, ale trochę za bardzo zgrywa się z poszetką (na zdjęciu wyglądają prawie jak zestaw). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 13 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2018 2 godziny temu, blekit napisał: Świetny krawat, ale trochę za bardzo zgrywa się z poszetką (na zdjęciu wyglądają prawie jak zestaw). Masz rację, nie pomoże, że to nie to samo, liczy się pierwsze wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 Moje pierwsze wrażenie było zgoła odwrotne. ;) Świetny zestaw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 2 godziny temu, Wodzu napisał: Moje pierwsze wrażenie było zgoła odwrotne. Świetny zestaw. Dzięki, ale tak czy inaczej z doborem poszetek mam problem. Nigdy nie jestem do końca zadowolony. Może przyczyna w tym, że używam różnych skrawków materiału np. resztek z jedwabiu albo bawełny na kimono, albo japońskich chusteczek (nie tych do nosa!), Mam tego bez liku, a podświadomie to chyba mi coś mówi, że mnie na taki zbytek jak poszetki nie stać. 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 14 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 Dzisiaj. * Krupa & Rzeszutko * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * TLB Mallorca 9 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 15 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2018 Sprzed tygodnia / ale nadal świeci 🌞 12 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 16 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2018 Dzisiaj. * Polkap * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Massimo Dutti * Yanko 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 16 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2018 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 16 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2018 Nie spodziewałem się, że kiedyś dodam takie zdjęcie Jesteśmy na około 2000 m n.p.m. Nosimy krawaty i marynarki 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 16 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2018 Brawo WY! Jeszcze ktoś weźmie przykład i wejdzie w garniturze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 17 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 M.Ceran, Poszetka (krawat), SuSu (poszetka) 9 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 17 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 Poszetka w muszce 8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 18 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 PoW / Golf / Koronka 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi