audiolab8000s Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2018 Paweł co to za zegarek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2018 Paweł co to za zegarek? Rakieta kupiona na forumowym bazarku.Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 20 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2018 9 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiolab8000s Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2018 Godzinę temu, Pawel_S napisał: Rakieta kupiona na forumowym bazarku. Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka bardzo fajny retro spodobał mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariopol Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2018 @Zajac Poziomka marynarka w gun club check zawsze mnie się podobała, w dodatku taką miałem, niestety nie przewidzialem jakieś 2 lata temy, że ten wzór wróci i to z taką siłą. Mój błąd, dlatego szukam teraz takiej intensywnie,a co najbardziej wkurza to takiej jak miałem za 100pln nie znajde(za tyle poszła moja piękna dopasowana ah ta żona "sprzedaj ten kicz"..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 20 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2018 Z piątku: 6 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2018 plusik za całokształt i gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2018 13 minut temu, artisan napisał: plusik za całokształt i gratulacje ! Dzięki! Termin 23 lutego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2018 1 godzinę temu, dariopol napisał: @Zajac Poziomka marynarka w gun club check zawsze mnie się podobała, w dodatku taką miałem, niestety nie przewidzialem jakieś 2 lata temy, że ten wzór wróci i to z taką siłą. Nauczka na przyszłość - nie podążaj za trendami i chwilowymi modami. Wiem, że to frazes niczym z książki Paulo Coelho, ale czasem należy takie oczywistości powtarzać, bo jednak wiele osób o nich zapomina 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 21 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 Mało klasycznie ale miałem dzisiaj okazję zapytać Andrzeja Seweryna o to kto szył jego garnitury w filmie „Dyrygent” Andrzeja Wajdy. Niestety znajomy żony aktora krawiec z Ursusa odpowiedzialny za te piękne trzyczęściowe garnitury pinstripe już nie żyje. 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 21 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 Brooklyn Bridge dzisiaj 8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blochu Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 11 godzin temu, blekit napisał: Dzisiaj. Ukryj zawartość * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko Czy czarne buty nie byłyby lepsze dla tego zestawu? IMHO tak się trochę zlewa chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 @Beny23 super zestaw, jeden z fajniejszych które wrzucaleś! Jedynie poszetkę w płaszczu bym sobie darował, moim zdaniem to nie wygląda za dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 @Blochu moim zdaniem wygląda ok, garnitur lekko wpada w brąz i czarne buty do niego także budzą kontrowersje (chociaż też zdarza mi się je do niego ubierać) @Beny23 zgadzam się z @Zajac Poziomka - zestaw bardzo dobry, ale poszetka w płaszcuz to trochę "too much" moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 12 godzin temu, Beny23 napisał: Brooklyn Bridge dzisiaj @Beny23 za Tobą świetna karykatura Pitti. 😊 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 Brooklyn Bridge dzisiaj [mention=4372]Beny23[/mention] za Tobą świetna karykatura Pitti. To samo pomyślałem. Jaki kraj taki murek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 2 godziny temu, michau napisał: To samo pomyślałem. Jaki kraj taki murek Przypuszczam, że @Beny23 nie zrobił tego przypadkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 Dzisiaj dwurzędowy płaszcz z wełny wielbłąda 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
facetwczerni Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 Zestaw na moście świetny, poszetkę też bym usunął, w tym zestawie najbardziej podobają mi się spodnie Co do ostatniego, krawat nie w moim guście, ale oczywiście pasuje do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 22 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 8 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 @Beny23 kamelowy płaszcz kozacki! Przynajmniej klapy 😉 krawat pasuje idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 1 minutę temu, Sabonis1987 napisał: Co to za koszula i marynarka? Nie do zdarcia Osovski / Vintage, wyjątkowo udany model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 Marynarka, bespoke z naszej pracowni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 Wczoraj 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi