Dziaku Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 12 godzin temu, blekit napisał: Koszula, krawat i marynarka są same w sobie mocno nieformalne i jako takie moim zdaniem nie gryzą się z płaszczem. Jasne, w teorii wszystko gra i zgadzam się, natomiast chodziło mi o pierwsze zdjęcie - nie widać co jest pod budrysówką, a jasna koszula i ciemny krawat powodują że całość wygląda jak wyżej napisałem. Może gdybyś dołożył tam szalik i zasłonił co nie co, to warstwa zewnętrzna wyglądałaby spójniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 20 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2017 W dniu 18.12.2017 o 17:53, Blondas napisał: Tego typu buty chodzą za mną. Czy to Shoepassion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 Tego typu buty chodzą za mną. Czy to Shoepassion? Nie, trzewiki Berwick. Rozmiarówka dość duża, weź to pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 2 godziny temu, Blondas napisał: 15 godzin temu, Tomasz T napisał: Tego typu buty chodzą za mną. Czy to Shoepassion? Nie, trzewiki Berwick. Rozmiarówka dość duża, weź to pod uwagę. Dzięki, pytanie pewnie głupie: czyli jeśli mam 41-42 to muszę brać 40-41 czy w drugą stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 10 minut temu, Tomasz T napisał: Dzięki, pytanie pewnie głupie: czyli jeśli mam 41-42 to muszę brać 40-41 czy w drugą stronę? Ja noszę 42, Berwicki mam 41,5 i pasują idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 1 minutę temu, Vince napisał: Ja noszę 42, Berwicki mam 41,5 i pasują idealnie. Dziękuję, jest jakiś punkt wyjścia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 Tak, 0,5-1 rozmiar w dół to dobra próba. Ten trzewik dla mnie jest naprawdę obszerny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 21 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 Dzisiaj. * Suitsupply * Macaroni Tomato * Poszetka * Yanko 11 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 22 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 20 godzin temu, Tomasz T napisał: Dziękuję, jest jakiś punkt wyjścia! To jeszcze by wyczerpać temat dodam, że przymiarka pół rozmiaru niżej była za radą obsługi sklepu i dobrze wyszło. Później w ciemno kupiłem loafersy Berwicka w tym samym rozmiarze i na początku żałowałem, bo były ciasne. Rozbiły to się po czasie i są idealne. Zawsze trzeba brać poprawkę na rozbicie. Jeśli jest jakieś miejsce, które mnie uciska, a but w miarę dobry w innych miejscach, to naklejam różne rzeczy na prawidła w tych miejscach i problem znika. Zawsze to robię z obłożynami, bo w wiedenkach zawsze mam problem w ładnie się zeszły, ale po czasie się schodzą. Ciepły i wilgotny but po całym dniu noszenia dobrze się poddaje zmianom. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 23 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2017 Granatowy prawie niebieski 9 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 23 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2017 U mnie podobny zestaw kolorów 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcelli Napisano 23 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2017 Granatowy prawie niebieski Ładnie. Wszystko do siebie pasuje. Fajny casual bez zadęcia. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 24 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2017 Oj nie dopisała nam pogoda. Jednak śnieg nie jest najważniejszy i już czuję takie ciepło rozlewające się w okolicach klatki z piersiami. I nie jest to zasługa tego kusego wełnianego płaszczyka. Wesołych Świąt Koledzy (i Koleżanki) 7 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 25 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2017 Nadeszła pora na ten krawat Również życzę Kolegom i Koleżankom Wesołych Świąt * Suitsupply * Osovski * 2x Poszetka 4 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 26 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2017 I 4 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 26 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2017 Tyle zdjęć krawatów EoE już widziałem, tyle razy się zachwycałem, ale wciąż nic nie kupowałem... do czasu. W krawatach chodzę rzadko, dlatego to na pewno nie jest zakup z potrzeby, ale już teraz wiem, że niebawem "muszę" kupić kolejny. EoE Camiceria Olga Massimo Dutti Suit Supply 5 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 26 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2017 Dzisiaj cieplutko i słońce wyszło, więc wykorzystałem kilka nowych nabytków- wełniano/kaszmirowe kraciaste Corneliani z yooxa, wielbłądzio- jedwabny szalik, krawat @Embassy of Elegance, rękawiczki z renifera od p. Jamrozińskiego i "stare" cordovanowe meerminy + jakiś szkocki ocieplacz z wełny upolowany niegdyś w tikeju oraz komunijny Atlantic na pasku z warana od @eye_lip Kot wdzięcznie współpracował: . 4 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 26 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2017 Odświętnie w najlepszych ciuchach - brązowe Kielmany po 18-tej mutują i udają czarne. Angus za to zawsze czarno-biały, 7 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 27 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 Mamy podobne marynarki @Midlife-Crisis i @Serwacy Sportowa marynarka / poszetka modal + kaszmir / golf merino 8 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2017 Wigilijnie 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 29 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2017 ✁ zielona grenadyna garza grossa ✁ poszetka modal z kaszmirem ✁ koszula bengal z włoskim kołnierzem 5 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 29 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2017 Admin wyedytował mój post ponieważ napisałem gdzie uszyłem prezentowane ubranie. Jest to dla mnie krępujące i bardzo niezręczne dlatego postanowiłem pozostawić same życzenia dla forumowiczów. Przepraszam za zamieszanie. Życzę zatem forumowiczom BWB szczęśliwego Nowego Roku 2018, dużo uśmiechu, samych udanych zakupów prowadzących do ciągłego udoskonalania garderoby, dużo radości z noszenia luksusowych ubrań no i oczywiście szampańskiej zabawy w towarzystwie najlepszych win, whisky, koniaków i innych trunków, które dają nie tylko upojenie, a także przyjemność z picia Dodam też, że lepiej nie mieszać Pozdrowienia z Poznania! 3 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2017 (edytowane) Wszystkiego dobrego! By wszyscy klienci byli tak zadowoleni jak ja do tej pory p.s. jeśli to nie tajemnica ile masz wzrostu? Cytuj Rzadko widywana "smoking jacket" w dość nowoczesnej wersji zlokalizowanej gdzieś pomiędzy bonżurką a smokingiem w zestawieniu z czarnymi spodniami z moheru oraz muszką z tej samej tkaniny co marynarka. Korzystając z okazji chciałbym także życzyć forumowiczom BWB szczęśliwego Nowego Roku 2018, dużo uśmiechu, samych udanych zakupów prowadzących do ciągłego udoskonalania garderoby, dużo radości z noszenia luksusowych ubrań no i oczywiście szampańskiej zabawy w towarzystwie najlepszych win, whisky, koniaków i innych trunków, które dają nie tylko upojenie, a także przyjemność z picia Dodam też, że lepiej nie mieszać Pozdrowienia z Poznania! Edytowane 29 Grudzień 2017 przez mosze cytowanie ze zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2017 @Tomasz T --> dzięęęki! A wzrostu mam 176 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2017 1 godzinę temu, 4inHand napisał: Rzadko widywana "smoking jacket" w dość nowoczesnej wersji zlokalizowanej gdzieś pomiędzy bonżurką a smokingiem w zestawieniu z czarnymi spodniami z moheru oraz muszką z tej samej tkaniny co marynarka. Nie tak znowu rzadko:) Szczęśliwego Nowego Roku! 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi