GILBERT0 Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2017 41 minut temu, wimon napisał: Chętnie byśmy obejrzeli, ale niestety zdjęcia się nie otwierają. Spróbuj jeszcze raz, przez "dodaj pliki" poniżej pola do wpisania tekstu. Mam nadzieje, ze teraz będzie Ok. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2017 @wimon wg. mnie brakuje tylko przesunięcia guzika w mankiecie koszuli, tak aby mankiet leżał 1cm wyżej. Koszule CTShirt mają w tym miejscu zawsze za szeroko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 25 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2017 @wimon Gratuluję świetnej stylizacji w dobrym, klasycznym guście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zaki Napisano 25 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2017 Dziś w pracy w butiku 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 25 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2017 @zaki po co Ci dwurzędowa marynarka skoro nosisz ją rozpiętą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 25 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2017 Kingsajz Zarzucano mi, że butelka calvadosu jest za mała, ale cierpliwie tłumaczyłem, że to miniaturka na jedną porcję ... tylko, że w tym wypadku porcja ma 3,5 litra! Uniesienie takiego kielicha to jak wyjście na siłownię Udanego weekendu wszystkim miłośnikom sartorialnej elegancji 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 26 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2017 Eksperyment z knitem on tego pana we fioletowej marynarce: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 27 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2017 Dnia 25.08.2017 o 16:01, Bartek 00 napisał: @zaki po co Ci dwurzędowa marynarka skoro nosisz ją rozpiętą? @zaki w ostatnich miesiącach często prezentuje (nie tylko na Forum) swoje zdjęcia w rozpiętych dwurzędówkach. To pewnie inspiracji PU. Mnie się nie podoba, szczególnie w pracy (nawet jeśli to jest sartorialny sklep). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akir Napisano 27 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2017 Udane łowy w secondhand'zie, teraz tylko udać się do Krawcowej. Zdjęcie "z góry" dotyczy już innej stylizacji, z podmienionym krawatem i koszulą, natomiast espadryle i krótkie spodnie zostały na swoim miejscu, tak to jest kiedy najpierw robi a potem myśli :). Pierwszy post... dziękuję Wam za stworzenie i dalszy rozwój tego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 27 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2017 Klubowa klasyka: 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 27 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2017 Boglioli, Zanieri, C & J. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2017 20 godzin temu, Miro napisał: @zaki w ostatnich miesiącach często prezentuje (nie tylko na Forum) swoje zdjęcia w rozpiętych dwurzędówkach. To pewnie inspiracji PU. Mnie się nie podoba, szczególnie w pracy (nawet jeśli to jest sartolialny sklep). bardzo polubiłem rozpięte dwurzędówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 28 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2017 Dzisiaj. * Krupa & Rzeszutko * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dandycore Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2017 Weselny powrót dandysa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2017 20 minut temu, Dandycore napisał: Weselny powrót dandysa Wszyscy popełniamy błędy... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2017 Skoro wesele, to czemu zestaw koordynowany i zamszowe buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dandycore Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2017 Bo w mojej ocenie garnitur nie jest jedyną opcją jeśli idzie o wesele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Borkowski Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2017 poza tym nie każde wesele jest takie samo btw. jestem fotografem ślubnym i jakbym Wam pokazał niektóre 'smaczki' to chyba oczami wykrwawilibyście się na śmierć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2017 1 godzinę temu, Dandycore napisał: Bo w mojej ocenie garnitur nie jest jedyną opcją jeśli idzie o wesele Dawid, fajnie, że się znowu aktywizujesz na forum i nie chcę być złośliwy, tak od wejścia, ale tu o garnitur się chyba nie rozchodzi... Twój ubiór to totalny misz-masz: trochę elegancji (tkaniny, koszula) z casualem (buty!, kolory). Od razu przyszła mi na myśl Filharmonia w Szczecinie i budynek KWP w Szczecinie - oba budynki ładne, ale obok siebie - "kakofonia"... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 29 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2017 Test nowego "kalkulatora" - zdjęcia chyba ciut lepsze Druga połowa ubrania w dziale JBMDNS A tak przy okazji życzę wszystkim jak najlepszego wtorku, bo od rana Państwo w radio przekonują mnie, że to niby najgorszy dzień tygodnia 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 29 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2017 Dzisiaj. * Suitsupply * Osovski * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dandycore Napisano 29 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2017 17 godzin temu, bodzixon napisał: Dawid, fajnie, że się znowu aktywizujesz na forum i nie chcę być złośliwy, tak od wejścia, ale tu o garnitur się chyba nie rozchodzi... Twój ubiór to totalny misz-masz: trochę elegancji (tkaniny, koszula) z casualem (buty!, kolory). Od razu przyszła mi na myśl Filharmonia w Szczecinie i budynek KWP w Szczecinie - oba budynki ładne, ale obok siebie - "kakofonia"... Hej, dzięki za powitanie! Mógłbyś rozwinąć kwestię niedopasowania kolorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 29 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2017 22 minuty temu, Dandycore napisał: Hej, dzięki za powitanie! Mógłbyś rozwinąć kwestię niedopasowania kolorów? Z tego co się orientuję jesteś "profesjonalnym blogerem", który żyje z doradzania ludziom w kwestii ubioru. Naprawdę trzeba Ci tłumaczyć, że biała (bądź błękitna, trudno ocenić po zdjęciu) gładka, błyszcząca koszula na spinki jest bardzo formalna, a granatowe zamszowe monki są bardzo nieformalne (tak jak i marynarka z nakładaną brustaszą). Jedno z drugim się bardzo gryzie. To w kwestii "misz maszu". Pozostaje jeszcze kwestia niedopasowania formalności ubioru do okazji. Oczywiście możesz uważać co chcesz i ubierać się jak chcesz, ale niepodważalnym faktem jest że w ramach ogólnie przyjętych zasad Twój strój jest niedopasowany do okazji i nie rozumiem czemu ma służyć obrona Twojego wyboru. To tak jakbyś na forum zegarkowym pochwalił się zakupem nowego "garniturowego" zegarka Casio G-Shock i bronił się że w Twoim rozumieniu jest to zegarek elegancki. Czy Twój post to prowokacja, a reakcje na niego mają być elementem artykułu na Twoim blogu? Nie chciałbym być nieuprzejmy ale tylko to mi przychodzi do głowy. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 29 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2017 Mi się zestaw @Dandycore sam w sobie podoba, ale tak samo jak koledzy uważam, że na wesele powinieneś chociażby zamienić buty na jakieś licowe brązowe oksfordy i koszulę na guziki w miejsce mankietów. Forum jest niekiedy strasznie konserwatywne, co potwierdza fakt, że zazwyczaj najwięcej plusów dostają proste i solidne zestawy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 29 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2017 Prosty i solidny zestaw : 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi