Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 24 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 Dzisiaj. * Suitsupply * Osovski & Mr Vintage * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Yanko 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 24 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 Flanela z surówką 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 18 godzin temu, Victor napisał: Po debiutach w CMDCNS czas zostawić po sobie mały ślad i tutaj. @Victor, kołnierzyk w koszuli jest łamany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 1 minutę temu, Miro napisał: @Victor, kołnierzyk w koszuli jest łamany? Nie, to extreme cutaway. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 A szkoda, bo już myślałem, że ktoś się wykazał ekstremalną odwagą i nawiązał do stylistyki Poirota-Sucheta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 36 minut temu, Miro napisał: A szkoda, bo już myślałem, że ktoś się wykazał ekstremalną odwagą i nawiązał do stylistyki Poirota-Sucheta Oh boy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz88 Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 Marynarka Massimo co sądzicie o rozmiarze ? Marynarka i koszula Susu krawat massimo poszetka od poszetka.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 25 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2017 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Benevento * Barker 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 25 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2017 U mnie również len bez podszewki tylko w szarości 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 26 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 Marynarka: Baś ( niedługo zostanie przerobiona na klubowy blezer) Koszula: Lambert Krawat: YSL Zegarek: Orient 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 @phantom te bransoletki to wyraz poparcia dla XIX wiecznego abolicjonizmu ? IMHO trochę słabo łączą się z francuskim mankietem i złotym zegarkiem (jeśli ktoś już je lubi w takim wydaniu)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 30 minut temu, Hargin napisał: @phantom te bransoletki to wyraz poparcia dla XIX wiecznego abolicjonizmu ? IMHO trochę słabo łączą się z francuskim mankietem i złotym zegarkiem (jeśli ktoś już je lubi w takim wydaniu) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Od czasu uszycia tego garnituru, wszystkie kolejne szyje juz z dluzszymi rekawami. Ta marynarka niestety o ten 1,2 cm ma przykrotkie rekawy. Bransoletki maja po prostu podniesc troche mankiet koszuli, zeby calkowicie nie wystawal spod marynarki, choc tez za nimi nie przepadam. Myslalem nad skroceniem sobie rak (od gory), ale to jednak zbyt duza ingerencja w moja anatomie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 @phantom arm bands'y można spróbować jak najbardziej rozumiem teraz intencję i współczuję, że efekt jest jaki jest nie zawsze musi być perfekcyjnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 50 minut temu, Hargin napisał: @phantom arm bands'y można spróbować jak najbardziej rozumiem teraz intencję i współczuję, że efekt jest jaki jest nie zawsze musi być perfekcyjnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk No racja, przecież mam arm bandsy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 27 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 Z Garym Tok'iem i Kirby Allisonem na wieczorze promujacym pierwszą książkę Garego "Master Shoemakers: The Art and Soul of Bespoke Shoes" która jest przepięknym albumem o butach bespoke. Gary podpisał mój album i długo rozmawialiśmy o tym kto jest najlepszym szewcem bespoke na świecie. Książkę szczerze polecam bo na końcu ma przekrój porównawczy wszystkich kopyt od opisanych w niej szewców. Jest to skarbnica wiedzy i idealne kompendium do użycia przy składaniu zamówień. Co ciekawe takie światowego formatu sławy szewskie jak Fukuda i Bestetti są pominięte w książce ale Gary powiedział ze pracuje teraz nad książka o japońskich mistrzach. Bestetti miał być 12 szewcem opisanym w książce ale przez problemy zdrowotne jakość zamówień trochę spadła przez co nie znalazł się w książce nad czym ubolewam. W cenie 125 dolarów to idealna pozycja na album do salonu dla każdego miłośnika butów męskich. 1 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 28 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2017 Stonowany ... 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Friq Napisano 28 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2017 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 28 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2017 Taki "denimowy look" o małym zróżnicowaniu barwowym (efekt zamierzony) . Nie przepadam za mieszanką len- bawełna (tutaj fifty fifty) w marynarkach, zdecydowanie wolę czysty len bądź z dodatkiem jedwabiu czy wełny, ale ta PRL-ka made by Corneliani z ostatniej yooxowej dostawy zostanie u mnie, bo.... fajna jest i niedroga była . Myślę tylko nad guzikami, czy nie za bardzo jarmarczne są. Wiem dżins, ale przy moim stylu życia i pracy to elegancko jest , a już przy piątku i to przed majówką.... Kota nie ma, ponieważ wyjechał dzisiaj na służbę "do babci". 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 28 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2017 Kot wyjechał na służbę eksterminować myszy u babci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 Kot pojechał wyciągnąć babci reumatyzm. Jest w tym dobry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 Dnia 28.04.2017 o 01:27, Beny23 napisał: Z Garym Tok'iem i Kirby Allisonem na wieczorze promujacym pierwszą książkę Garego "Master Shoemakers: The Art and Soul of Bespoke Shoes" która jest przepięknym albumem o butach bespoke. Gary podpisał mój album i długo rozmawialiśmy o tym kto jest najlepszym szewcem bespoke na świecie. Książkę szczerze polecam bo na końcu ma przekrój porównawczy wszystkich kopyt od opisanych w niej szewców. Jest to skarbnica wiedzy i idealne kompendium do użycia przy składaniu zamówień. Co ciekawe takie światowego formatu sławy szewskie jak Fukuda i Bestetti są pominięte w książce ale Gary powiedział ze pracuje teraz nad książka o japońskich mistrzach. Bestetti miał być 12 szewcem opisanym w książce ale przez problemy zdrowotne jakość zamówień trochę spadła przez co nie znalazł się w książce nad czym ubolewam. W cenie 125 dolarów to idealna pozycja na album do salonu dla każdego miłośnika butów męskich. Beny23 zaintrygowało mnie, czy to ty taki wysoki jesteś czy oni tacy niscy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 Ja mam 197cm wzrostu, Gary jest Malezyjczykiem i ma na moje oko 170cm, a Kirby rodowity Teksańczyk ma ok. 183cm wzrostu. Odpowiadając na Twoje pytanie to ja jestem wysoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Friq Napisano 30 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2017 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krupa & Rzeszutko Napisano 1 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2017 Dnia 6.02.2017 o 15:14, JD! napisał: Porównując ze zdjęciami z ma się wrażenie, że sporo się zbiegły - długość/szerokość. Czy mam rację? Fakt, jeansy dziś wyglądają nieco inaczej, jednak do zasługa tylko i wyłącznie maszynie Spodnie zostały skrócone i zwężone aby nadać im więcej sportowego charakteru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi