Daddy cool Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 14 godzin temu, MWojtylak napisał: @blekit i @Wessling Generalnie to marynarka jest na mnie dobra, niestety mam bardzo szerokie biodra w porównaniu do ramion przez co każda wygląda na mnie jak sukienka a poły układają się jak układają. Kwestia schudnięcia nad czym pracuję. W normalnych warunkach rękawy też układają się dobrze, tutaj coś się niestety popsuło. Ta marynarka jest zdecydowanie za krótka. Pi razy oko o jakieś 2-3cm. Bioderka wtedy wyeksponowane i nie wygląda to ciekawie. Dłuższa lepiej modeluje sylwetkę, ale co poradzić dzisiaj sklepy sprzedają głównie żakiety i to niekoniecznie te męskie. Poszukaj dłuższej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 31 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Marynarka SuSu linia ... Blue Loafers http://blueloafers.com/outfits/pitti-uomo-89-outfit-day-1/ 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 31 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Miałem na oku inny krawat z tej kolekcji, ale się wyprzedał. Ten na zdjęciach sklepowych mi się nie podobał, ale na szczęście miałem szansę zobaczyć go na żywo w Brogsie i mogłem skreślić pozycję "jasnoniebieski krawat" z listy planowanych zakupów Myślę o nim bardziej w kontekście wiosenno-letnich stylizacji, ale nie mogłem się już dłużej powstrzymywać * Suitsupply * Tyrwhitt * krawat i poszetka od Poszetki * spodnie Massimo Dutti * Yanko 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 1 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 Dzisiaj. Zima trzyma mocno * płaszcz Henry Cottons * Suitsuply * koszula Macaroni Tomato * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * spodnie Benevento * Yanko * torba Baron Dupla * kaszkiet Miler Menswear 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 1 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 Noble tweed od Scabala contra lambswool od Mossmer 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Maderski Napisano 1 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 Dobry wieczór Panowie, mój debiut w tym dziale. Taką samą nowością było robienie sobie samemu zdjęć, czy tylko ja czyje się z tym nieswojo? Gratulacje dla większości was jeśli chodzi o jakość zdjęć. Postaram się podciągnąć. Szkoda, że mam tak ciemne biuro Marynarka: Massimo Koszula: Vintage Krawat i poszetka - chyba Vistula 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friq Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 21 minut temu, Maderski napisał: Dobry wieczór Panowie, mój debiut w tym dziale. Taką samą nowością było robienie sobie samemu zdjęć, czy tylko ja czyje się z tym nieswojo? Gratulacje dla większości was jeśli chodzi o jakość zdjęć. Postaram się podciągnąć. Szkoda, że mam tak ciemne biuro Marynarka: Massimo Koszula: Vintage Krawat i poszetka - chyba Vistula Zrobiłbym pincollara z tej koszuli, wyłogi pięknie się będą układać jak je szpilka zbierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 2 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 Faktury <3 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Maderski Napisano 2 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 Z rozpędu drugi dzien na tym dziale i drugi post. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 2 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 Dzień burgundów. * kaszkiet Miler * płaszcz Henry Cottons * Suitsupply * Tyrwhitt * krawat i poszetka od Poszetki * Herring Devoke by Cheaney 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krupa & Rzeszutko Napisano 3 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 (edytowane) Witajcie w piątek! Jeansowa mucha selftie, Koszula, Dwurzędowa kamizelka z flaneli Harry Minnis, Jeansy, Wełniana poszetka - K. R. Życzę miłego i eleganckiego weekendu Panowie Edytowane 3 Luty 2017 przez mosze reklama 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 @Krupa & Rzeszutko, możesz pokazać więcej tych spodni, proszę? Czy to też Wasza robota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krupa & Rzeszutko Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Link do opisu spodni przesyłam powyżej, jednak czas nakryładowania je lekko patyna. Dziś owy Denis prezentuje się tak... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Wybaczcie zdjęcie kalkulatorem, ale światło w przedpokoju coś świruje i nie pozwala zrobić dobrego zdjęcia. No i minę też wybaczcie, sesja nie nastraja pozytywnie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 4 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 Z wczoraj / uwag romantycznie 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 31 minut temu, poszetka.com napisał: Z wczoraj / uwag romantycznie Poszetka na walentynki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 5 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 Taka kombinacja alpejska. 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 6 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 Koszula Macaroni Tomato Krawat EoE Poszetka poszetka.com Marynarka no name 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 Dnia 3.02.2017 o 14:41, Krupa & Rzeszutko napisał: Dziś owy Denis prezentuje się tak... Porównując ze zdjęciami z ma się wrażenie, że sporo się zbiegły - długość/szerokość. Czy mam rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 Dzisiejszy ciuch Zbliżenie lepiej oddaje kolory. Bytom CT Lambert poszetka.com MD 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 7 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Kaszmirowy szal z nowego wpisu <3 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 7 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 #regimental 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 7 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Szkoda, że nie umiem dobrego światła złapać. Zestaw typowo forumowy:) Garnitur SuSu Krawat Poszetka Obuw Yanko Koszula Miler 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 No, koordynacji dodatków na odcinku krawat-bezel zegarka jeszcze chyba nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi