pablo102425 Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 Ok, dzięki za rady. Krawat to ten:http://republicofties.com/pl/p/Krawat-jedwabny-paisley-granat/143 Jeśli chodzi o zdjęcia, mój telefon to super wytrzymały, pancerny kawałek cegły, niestety ze słabym aparatem. Dochodzi do tego dziwne oświetlenie w łazience i przepis na nieudane zdjęcie gotowe. Brak moich umiejętności w fotografowaniu pewnie też się odbija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 Na zdjęciach sklepowych ten konkretny krawat również mi się nie podoba. Do tego garnituru, który masz dzisiaj o wiele bardziej by mi pasował np. taki krawat jaki do trochę ciemniejszego garnituru w kratę pokazywał @Hargin na poprzedniej podstronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 Do garniturów w kratkę najbardziej pasują ciemne krawaty z grenadyny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 17 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Do tego garnituru, który masz dzisiaj o wiele bardziej by mi pasował np. taki krawat jaki do trochę ciemniejszego garnituru w kratę pokazywał @Hargin na poprzedniej podstronie. Mam podobny krawat. Sprobuje następnym razem. 7 minut temu, Nowoanglik napisał: Do garniturów w kratkę najbardziej pasują ciemne krawaty z grenadyny. Muszę się w takie zaopatrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 Garnitur/marynarka ma tak wyraźny wzór, że zdecydowanie pasuje do niego gładki krawat, np. ciemnoszara grenadyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 21 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 Marynarka Vistula Krawat Lancerto Poszetka Poszetka Koszula TM Lewin Spodnie Benevento Buty Carlos Santos 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 Duży postęp, klasyczny zestaw. Bardzo ładnie z białą poszetką, która moim zdaniem zbyt rzadko się pojawia w tym wątku. Chyba bym wołał jednak bardziej matowy, mniej błyszcący krawat. Może to kwestia oświetlenia i jakości zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 Trench coat & Harris Tweed. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 Dnia 2016-10-20 o 12:17, poszetka.com napisał: Poszetka to zwykły 4inhand? Jak uzyskać tak długi węzeł? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 Krawat musi mieć odpowiednie proporcje, a dokładniej odpowiednią szerokość w miejscu, w którym wiążesz węzeł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 Wybór węzła też pomaga trochę wydłużyć, np. Kelvina lub Victorii https://www.gentlemansgazette.com/kelvin-knot-how-to-tie/ https://www.gentlemansgazette.com/how-to-tie-victoria-knot/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 4 godziny temu, Tadam napisał: Poszetka to zwykły 4inhand? Jak uzyskać tak długi węzeł? 4inHand, trochę nad nim pracuje przy kolejnej sesji zdjęciowej nagram video jak go wiążę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 3 godziny temu, poszetka.com napisał: 4inHand, trochę nad nim pracuje przy kolejnej sesji zdjęciowej nagram video jak go wiążę Było by dobrze bo mam wasze krawaty ale za chiny ludowe węzeł nie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 power 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 15 godzin temu, DolceGusto napisał: power Nie zadrżałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 wiem, ze większy kontrast (krawat i koszula) byłby bardziej power ale chcialem właśnie bardziej stonowany zestaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugaslongas Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 Było by dobrze bo mam wasze krawaty ale za chiny ludowe węzeł nie wychodzi. Jeżeli jesteś wysoki, a krawat masz standardowy czyli ok. 145-150cm, nigdy nie uzyskasz takiego węzła i ułożenia krawata zaraz pod węzłem, oczywiście przy założeniu, że wiążesz go na właściwą długość - do paska. Jak wspominał Aron, musisz zacząć zbyt wysoko, już na wąskiej części i masz za mało materiału do dyspozycji. Zostają krawaty bespoke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 23 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2016 Dziś ok? Czy jednak kolejne popełnione gafy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tordal Napisano 23 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2016 Dziś w Krakowie piękna polska jesień. Kapelusz Polkap/Poszetka, rękawiczki p. Czesław Jamroziński 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 23 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2016 Co prawda ze dwa dni temu, ale może nie spalę tematu. Ja to ten ziomek drugi z prawej. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 24 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 Brown in town. * kapelusz Polkap & BwB * garnitur Suitsupply Madison * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * Yanko 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 Niestety nie mogłem odzwierciedlić koloru garnituru (intensywne navy z miodowymi chalk stripe's) Garnitur: SuSu Koszula: Ch.Berg Krawat: Set Poszetka: poszetka.com Buty: Yanko 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 @Hargin moim zdaniem buty trochę gryzą się z garniturem. Taki typowy power suit lepiej by się komponował z ciemniejszymi oksfordami, najlepiej ze skóry licowej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 @blekit niestety zdjęcia nie oddają dobrze kolorów - i jak patrzę i patrzę to nie wygląda to źle ten garnitur to taki bardzo casualowy power suit, bo wykonany z bawełny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 9 minutes ago, xkoziol said: Dzisiaj to pomyślałem - stary film we Wrocławiu kręcą? Hehe, ja dosyć często słyszę, że dobrze bym się wpasował w krajobraz Breslau - chociaż z reguły dotyczy to mojej aparycji a nie stroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi