Hargin Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 na przeczyszczenie komina to wypadałoby uszyć czarny płaszcz z metalowymi guzikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 ...Moze mnie jakaś atrakcyjna pani poprzez komin zaprosi. Ciekawe co na to Pani od komina w Białym domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 No tak - kominiarz kominiarzowi zawsze rękę poda! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 8 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Dzisiaj jeszcze chłodno. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loge Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 @poszetka czy to yanko 558 burdeos? wyglądają świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 8 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Green&green Garnitur MTM Zaremba 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 8 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Bardzo mi sie podoba zielen Irku! Btw Wczoraj Marynarka: MTM Sartoria Vanni Koszula: MTM z recznym wykonczeniem Luxire Krawat: renadyna bez podszewki Berg&Berg Poszetka: RCulturi 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 @Styleman Nie ujmując Ci uroku - nie wiem co byś musiał mieć na sobie, żeby na takim zdjęciu się nie skupić na samochodzie częściowy debiut w temacie - na razie właściwie tylko krawaty wczoraj (EoE) dziś (RoT) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 @Styleman Nie ujmując Ci uroku - nie wiem co byś musiał mieć na sobie, żeby na takim zdjęciu się nie skupić na samochodzie Efekt stania na czerwonym świetle 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 8 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Sorry za off / czekoladę 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Takie offy to sama przyjemność Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Klasycznie: Marynarka: Hilfiger Koszula: Próchnik Buty: Bass Armbands: doleath.com Zegarek: Orient 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 imho spodnie: złooo Świetny kolor alfy, pasowałby mi do niektórych butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 imho spodnie: złooo Świetny kolor alfy, pasowałby mi do niektórych butów Alfa moja, kolor Rubino Rosso:)spodnie faktycznie mogłyby być np szare z welny- nie gniotłyby się tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Jednak dodatki są bardzo ważnym elementem stylizacji. Bohaterami minionego dnia są dla mnie Jaguar, Alfa i ciastko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Na dzień dzisiejszy ulubiony mój krawat, wypatrzony na szyi pewnego Azjaty podczas Pitti. Bronił się czy oddał po dobroci? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Alfa moja, kolor Rubino Rosso:)spodnie faktycznie mogłyby być np szare z welny- nie gniotłyby się tak. oprócz tych zagnieceń jakoś dziwnie się układają w "strategicznym miejscu".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 oprócz tych zagnieceń jakoś dziwnie się układają w "strategicznym miejscu".. Tak wiem, "problem klejnotów":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 9 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Nie taki bardzo casualowy piątek edit: zmniejszylem pliki 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Czwartek. Odstający kołnierz to powód, dla którego rzadko noszę tę marynarkę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Fajnie, ale dodałbym poszetkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Bardzo fajna marynarka. Nakładane kieszenie, ostre klapy, do tego ciemnoniebieska - nosiłbym!Pytałeś krawca(lub krawcową) czy da się poprawić kołnierz?Co to za koszula? Ma fajny szeroki kołnierzyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Właśnie zastanawiam się, co dałoby się z tym zrobić. Koszula to SuitSupply, kołnierz wide-spread. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 11 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Dzisiaj. * garnitur Havana SS * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * lotniki Berwick 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 12 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Marynarka i spodnie: Zbigniew Radlicki Koszula: Gentleman's Choice Poszetka: poszetka.com Krawat: EoE Buty: Loake Oban 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi