Aron Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Ten model: http://eu.suitsupply.com/en/jackets/havana-navy-plain/C847.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Jak najbardziej zgadzam się co do butów - trochę tego nie przemyślałem, a trochę potrzebowałem jak najwygodniejszych butów, z uwagi na stopy "po przejściach" z innymi butami. A co do reszty - siedziałem akurat przy wejściu na balkon opery, więc miałem dobry widok na wszystkich wchodzących ludzi. Jak juz był krawat, to do pępka albo i wyżej, za długie nogawki, tshirt + marynarka - tego było dużo. Sam też bez winy nie byłem, ale moje przewinienie było chyba niestety najmniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Powstało zniekształcenie proporcji przez pochylenia tułowia do przodu - stąd wygląda trochę groteskowo. Jednak sama stylizacja na "5". Inna sprawa, że balans bieli nie został prawidłowo wyregulowany, a prawdziwe kolory są na zbliżeniu krawata (chyba). Rzeczywiście pozycja nienaturalna dla mnie, od niedawna takie ujęcie robię. Kolor gołębi prawdziwy jest w zbliżeniu. Tak na marginesie, niestety zapomniany, bardzo rzadko wybierany przez Klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 23 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Kolejne podejście do spodni z Bytomia 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachu Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Z poszetką i bez... Marynarka Hugo Boss Sweter Lindeberg Koszula Eton 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Bardzo podobają mi się wyłogi kołnierzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachu Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Bardzo podobają mi się wyłogi kołnierzyka. Dziękuję, mnie również. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Kolejne podejście do spodni z Bytomia Jak dobrze pamiętam to te spodnie mają 60% plastiku? W takim wypadku do noszenia przez 8 godzin raczej kiepsko się nadają. Zostają tylko do zdjęcia. Szkoda, że Bytom robi spodnie z takich słabych materiałów:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. D.T. Napisano 23 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Można powiedzieć, że to mój pierwszy post na forum więc chciałbym się z wszystkimi przywitać. Chciałem wrzucić to już wczoraj ale nie zdążyłem. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Dobry debiut! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irys Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Można powiedzieć, że to mój pierwszy post na forum więc chciałbym się z wszystkimi przywitać. Chciałem wrzucić to już wczoraj ale nie zdążyłem. Chodzicie w tych samych butach? https://forum.butwbutonierce.pl/topic/510-jakie-buty-mam-dziś-na-sobie/page-245 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Stronę dalej @Machiavelli wyjaśnił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadam Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Mam nadzieję, że poniższy zestaw nadaje się do tego wątku. Generalnie bardzo podoba mi się to połączenie kolorystyczne ciemnego fioletu z butelkową zielenią. Koszula - Lambert Krawat - Wólczanka Marynarka - Vistula Spodnie - Recman Poszetka - Bytom Buty - Berwick 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luc Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Ale koszulę to byś zapiął pod szyją Kadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadam Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Co ciekawe koszula jest zapięta full zawsze, być może taki efekt dało słabe zdjęcie z przysłoniętą brodą? Ale koszulę to byś zapiął pod szyją Kadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Mam nadzieję, że poniższy zestaw nadaje się do tego wątku. Generalnie bardzo podoba mi się to połączenie kolorystyczne ciemnego fioletu z butelkową zielenią. Koszula - Lambert Krawat - Wólczanka Marynarka - Vistula Spodnie - Recman Poszetka - Bytom Buty - Berwick Daję plusa za kolory, choć różnice w kolorze spodni na różnych zdjęciach są spore. Ewentualnie można spróbować inny krawat np. grenadyna, wełna, szantung. Osobiście do takiego zestawu wybrałbym buty zamszowe lub monki (mogą być licowe) lub licowe, ale z ażurowaniem. Jednak buty mnie nie rażą, ważniejszy krawat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachu Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Dzisiaj w pracy Marynarka: Armani Koszula: Eton Krawat: Hugo Boss Poszetka: Bytom Spodnie: Gant Buty: SP 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Góra mi się podoba. Jednak wydaje mi się, że te spodnie nie pasują do marynarki, wybrałbym chyba jakieś gładkie np. ciemnobrązowe, albo ciemnozielone (ostatniego koloru nie jestem pewien). Najlepiej by było gdyby spodnie były takie same jak marynarka - byłby fajny garnitur. EDIT: Daję plusa za górę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargo Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Mam nadzieję, że poniższy zestaw nadaje się do tego wątku. Generalnie bardzo podoba mi się to połączenie kolorystyczne ciemnego fioletu z butelkową zielenią. Koszula - Lambert Krawat - Wólczanka Marynarka - Vistula Spodnie - Recman Poszetka - Bytom Buty - Berwick Tylko balans bieli w aparacie Bóg wie skąd Kurczę, długo zastanawiałem się nad tą marynarką. Trochę żałuję, że jej nie kupiłem. Ostatecznie wędruje do mnie (od tygodnia) szara Vistula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Marynarka Recman Poszetka Recman Krawat A. Christensen Spodnie Benevento Buty Brett/Sons Koszula Tommy Hilfiger 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadam Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Tylko balans bieli w aparacie Bóg wie skąd Kurczę, długo zastanawiałem się nad tą marynarką. Trochę żałuję, że jej nie kupiłem. Ostatecznie wędruje do mnie (od tygodnia) szara Vistula. @Udało mi się ją wyrwać za 220 PLN A aparat mam w planach kupić przed urlopem więc mam nadzieję, że następnym razem będzie lepiej. Tutaj wysokiej klasy s4 mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Dzisiaj w pracy Marynarka: Armani Koszula: Eton Krawat: Hugo Boss Poszetka: Bytom Spodnie: Gant Buty: SP W połączeniu krawat-poszetka widać dobrą współpracę polsko-niemiecką. Ładnie i całkiem naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachu Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 W połączeniu krawat-poszetka widać dobrą współpracę polsko-niemiecką. Ładnie i całkiem naturalnie. Dzięki bardzo, jakoś musimy podtrzymywać poprawność tych kontaktów. Obecnie różnie to bywa, ale nie rozmawiamy przecież o polityce☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luc Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Co ciekawe koszula jest zapięta full zawsze, być może taki efekt dało słabe zdjęcie z przysłoniętą brodą? Masz rację. Ten podbródek wygląda jak szyja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 @Wachu, świetne spodnie, osobiście uwielbiam takie kraty. Te spodnie to 100% wełny? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi