Zajac Poziomka Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Bardzo ładne buty. Coraz bardziej przekonuję się do zakupu split-toe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 @Aron nie chcę żeby post zajmował kilka ekranów, jak ktoś chce zobaczyć więcej zdjęć to sobie kliknie Kolory będą lepsze jak o 7 rano będzie więcej naturalnego światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 5 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Próbowałem zrobić sobie dalekie selfie jak Ci wszyscy blogerzy to robią, chyba z 20 min zmarnowałem 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Musisz ćwiczyć aczkolwiek zestaw bardzo fajny i obecnie najbardziej top: koszula jeans i marynarką w kratkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Muszę sprostować koszula bawełna inaczej mod przeniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Lepiej byś spodnie pokazał (bo buty, nuda - ASy pewnie... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horalbet Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Ciekawy ten zestaw z koszulą a'la jeans. Co raz częściej ostatnio takie widuję - moda jakaś, czy coś przegapiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Próbowałem zrobić sobie dalekie selfie jak Ci wszyscy blogerzy to robią, chyba z 20 min zmarnowałem Świetna marynarka. Ja marnuje sporo więcej haha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Dziękuję, jestem bardzo zadowolony z tego zakupu, Oscar Jacobson. Ich kroje pasują na mnie jak ulał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 W jakich sklepach kupujesz produkty Oscar Jacobson? Gdzie według Ciebie jest największy wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Zalando , kosztowała coś koło 600 zł jeśli dobrze pamiętam https://www.zalando.pl/oscar-jacobson-einar-marynarka-brown-blue-sj322b006-o11.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 O żeż... Trudno znaleźć jakąś normę, której nie urąga sposób prezentacji tej marynarki pod wskazanym linkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Royal Collection prowadzi w stałej ofercie Oscara Jacobsona. Znajomy kupił ostatnio rewelacyjny garnitur: dwurzędowy, szara flanela VBC, sportowy krój (nakładane kieszenie) - po przecenie "na pół" - ok. 1300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Kiedyś zajrzałem do Royal Collection (CH Arkadia w Warszawie) z myślą o tej marce, ale chyba akurat w tym miejscu wybór nie był zbyt duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Dziękuję, jestem bardzo zadowolony z tego zakupu, Oscar Jacobson. Ich kroje pasują na mnie jak ulał. Z opisu wynika, że to prosty fason. Czy jest tak w rzeczywistości czy może jednak jest bardziej slim? Skoro pasuje idealnie, a chyba nie należysz do facetów z brzuchem? Swoją drogą sporo książek o kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 W jakich sklepach kupujesz produkty Oscar Jacobson? Gdzie według Ciebie jest największy wybór?Zwykle mam okazję obejrzeć w Sztokholmie, jest tam spory wybór. Tam mierzylem marynarkę a jak wskazał kolega znalazłem ją na Zalando.Fason mocno dopasowany, na mnie pasuje bo jestem szczupły, choć zwykle noszę 48 tu wziąłem 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 6 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Dzisiaj na trunk show neapolitańskiego krawca Orazio Luciano 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Albo to kwestia zdjęcia, albo to Twoja najlepsza, pokazana marynarka. Najlepiej leży. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PanJohnson Napisano 6 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Garnitur SuSu Krawat Atlas design z lumpeksu Koszula vistula 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Jest ok, tylko zamień tego pół Windsora na 4 in handa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 A ja mam wrażenie, że koledze pasuje taki węzeł. Od razu skojarzył mi się z Księciem Michałem z Kentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Też zwróciłem uwagę na węzeł i choć sam, nigdy nie ststosuję, to Panu Johnson pasuje. Ładne, dość szerokie klapy, normalnej wielkości kołnierz oraz zarost, który dodaje twarzy objętości i nawet Windsor wygląda dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 6 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 "Nawet windsor". Nie rozumiem nienawiści części forumowiczów do windsorów. Z odpowiednim krawatem, który ma wypełnienie na tyle lekkie, że węzeł nie jest masywny, windsor może wyglądać bardzo dobrze. Sam od czasu do czasu wiążę windsora, na przekór forumowym i blogowym poradom Wydaje mi się, że wygląda całkiem OK. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Zając Twój windsor wygląda świetnie! Mimo że sam bardzo rzadko wiąże pół Windsora w normalnego nigdy to zgadzam się że dobrze zawiązany i odpowiednio dobrany do koszuli windsor może wyglądać bardzo dobrze. Dzisiaj kościelnie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi