werter Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Zeby bylo w temacie to "grenadyna" Marynarka SS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 @werter: tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulo99 Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 @4inHand, dostaliście zgodę na zamknięcie połowy miasta do zdjęć, czy musiałeś wstać o świcie? (zero ludzi w okolicy) @4inHand, co to za miasto? Wygląda na Italię, Anglię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 @4inHand, co to za miasto? Wygląda na Italię, Anglię... Po flamandzku Gent, po angielsku Ghent a po polsku Gandawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceOfWales Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 Chyba na tak dużą gramaturę zestawu 4inhand'a trzeba być kulturystą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 Nowy nabytek. Trzyczęściowy garnitur Double Ralph Lauren & Co. w kratę księcia Walii. Marka specjalizuje się krojach vintage i używa tkanin z najlepszych włoskich tkalni co mi się bardzo spodobało, szczególnie że zupełnie przypadkiem wszedłem do ich butiku. Szczerze polecam. Wystrój ich sklepu w SoHo zrobił na mnie duże wrażenie. Nie widziałem jeszcze lepszego wystroju wnętrz w żadnym sklepie z męską odzieżą. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 Bardzo ladny, choc calosci nie pokazales Za to krawat, choc ladny, to nie pasuje szerokoscia - taki sledzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 Za to krawat, choc ladny, to nie pasuje szerokoscia - taki sledzik Tak to już bywa z knitami (o ile mnie wzrok nie myli)... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 27 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 Mięsisty krawat Roda (hand made) na tle koszuli z Bytomia: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 Ale po co ta szmatka turkusowa. No chyba że nawiązuje kolorem do np. spodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 @pirat, sam nie wiem. Chyba do czyszczenia okularów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 To może wprost. Nie pasuje w zestawie zaprezentowanym na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darthmax Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2016 Moim zdaniem pasuje, zważywszy na kolor wzoru paisley na krawacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Z sobotniego trunk show Liverano & Liverano krawców florenckich z Firenze w The Armoury NY 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Pliz popraw to "florenckich z Firenze" I tak, przemawia przeze mnie zazdrość 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 @beny23: Wcześniej wrzucałeś w temacie "Jakie buty..." zdjęcie tych czarnych oxfordów Saint Crispin's (rewelacyjnych swoją drogą), ale nadal mam wątpliwości czy ich połączenie z różowymi chinosami jest właściwe... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Do pracy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Pliz popraw to "florenckich z Firenze" I tak, przemawia przeze mnie zazdrość Nie wiem czy to masło maślane ale co do florenckich chodziło mi o styl szycia który bardzo różni się od neapolitańskiego. A w Firenze czyli po polsku Florencji mają zakład wiem że we Florencji można znaleźć krawców neapolitańskich dlatego tak napisałem. Co do czarnych Krysiek z różowymi chinosami i liliowymi skarpetkami to spodobało mi się łączenie klasycznych cap toes z letnimi spodniami. Była piękna pogoda i dużo słońca w sobotę dlatego wybór padł na taki zestaw. Wiem że łamie konwencję ale te buty są tak wygodne i połączenie czerni z różem mi odpowiada. Zdecydowanie zaskoczyłem nawet włoskich dandysów z Liverano. Komplementowali zestaw szczególnie że sami na nogach mieli St. Crispin's. Dzisiaj napiszę dłuższy wpis o Liverano & Liverano w dziale bespoke bo to co robią z igłą i nożyczkami jest wyjątkowe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Mój debiut w temacie. Co sądzicie? Koszula pomarszczyła się najprawdopodobniej przez zdjęcie z ręki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Buty to Berwick? Natłuszczałeś je, że są takie matowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Niestety to nie Berwicki, a Aldo, znacznie niższa półka. To skóra bydlęca, matowa od nowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Z sobotniego trunk show Liverano & Liverano krawców florenckich z Firenze w The Armoury NY @ Beny23: ja Cię proszę - znajdź sposób na ten portfel:) Chyba, że to Desert Eagle... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Jedwabna marynarka na półpodszewce z zakładkami i odcięciem na plecach, golf z merynosów, granatowe spodnie z wełny z kaszmirem i zamszowe brogdy Loake 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Dzisiaj. Próba poszerzenia strefy komfortu o zdjęcia robione przez kogoś. Średnio udana, ale się nie poddaję * garnitur Lazio SS * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * buty Yanko 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi