Skalpel Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 @blekit, jeżeli można zapytać, jak bardzo krawiec/krawcowa ingeruje w zakupione przez Ciebie garnitury? Czy masz to szczęście, że one wszystkie po prostu na Tobie tak dobrze leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Dziękuję Muszę tylko taliować marynarki - z reguły na bocznych szwach w okolicy pach i czasem też na świecie środkowym. Poza tym czasem skracam i lekko zwężam spodnie, ale to zależy od egzemplarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Franz Napisano 9 Lipiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sernik Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 2.jpgFranz, co to za marynarka? Wysłane za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Suit Supply, lniana havana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Marynarka ss? Niemożliwe! Napisz jeszcze, że poszetka to poszetka.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Marynarka ss? Niemożliwe! Napisz jeszcze, że poszetka to poszetka.com i krawat z EoE? jest jakiś problem z SS? ostatnio mniej czytałem forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sernik Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 i krawat z EoE? jest jakiś problem z SS? ostatnio mniej czytałem forum... Myśle ze tu chodziło o moje pytanie, które zostało zadane nie na miejscu. Przecież każdy użytkownik forum powinien wiedzieć jak wyglądają marynarki SS. Mam racje? Wysłane za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Aaaa.... jasne, szczególnie, że mają w każdym sezonie z 50 modeli garniturów i marynarek, a nie każda prezentowana musi być z obecnej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Chodziło mi o to, że 3/4 prezentowanych tutaj outfitów składa się z ss i poszetka.com. Żadna tam personalna wycieczka, po prostu takie lekko złośliwe spostrzeżenie:) P.S. Serniku, jesteś tutaj jednym z nielicznych chlubnych wyjątków, plus dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sernik Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Chodziło mi o to, że 3/4 prezentowanych tutaj outfitów składa się z ss i poszetka.com. Żadna tam personalna wycieczka, po prostu takie lekko złośliwe spostrzeżenie:)Żle to odebrałem, fakt ze SS dobrze wyglada i dobrze kosztuje, wczoraj kupiłem jeden garnitur na wyprzedaży w SS a dzisiaj kupie chyba drugi. Ja za marynarkę Paula Rosena płaciłem prawie tyle co za garnitur w SS przed wyprzedażą. Wysłane za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
corse999 Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Powinno być w dziale casual ale chciałem zadebiutować tutaj. Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 (...) po prostu takie lekko złośliwe spostrzeżenie:) P.S. Serniku, jesteś tutaj jednym z nielicznych chlubnych wyjątków, plus dla Ciebie. Zawsze mnie zastanawia jaki jest sens zlosliwych komentarzy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 (...) Żadna tam personalna wycieczka, po prostu takie lekko złośliwe spostrzeżenie:) (...) A złośliwość na czym polega? Powinno być w dziale casual ale chciałem zadebiutować tutaj. Pozdrawiam Dobra argumentacja przekona najostrzejszego MODa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Grenadynowy trifold zawiązany na four in hand robi robotę nawet w ślubnej stylizacji 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Chodziło mi o to, że 3/4 prezentowanych tutaj outfitów składa się z ss i poszetka.com. Żadna tam personalna wycieczka, po prostu takie lekko złośliwe spostrzeżenie:) P.S. Serniku, jesteś tutaj jednym z nielicznych chlubnych wyjątków, plus dla Ciebie. Ojej, nie wiedzialem ze moje zestawy sa niechlubne Czy jezeli w ramach pokuty zaczne prezentowac zdjecia w niepasujacych na mnie garniturow Bytomia/Vistuli, to zyskam aprobate kolegi? Chyba juz powinienem biec do najblizszej galerii gdzie sa ich salony, a po powrocie do domu szykowac jakies ognisko - tyle holenderskich rzeczy do spalenia... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Błękit, nadreagujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odie111 Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Stezenie S/S na forum jest moze i wysokie, lecz smiem twierdzic iz w skali ogolnopoklskiej jest praktycznie niezauwazalne Blekit, zamiast palic - wyslij do Krakowa ja sie chetnie zaopiekuje wyrobami mysli holendersko-chinskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Osobiście pozwolę sobie zauważyć, że moim zdaniem, zwiększone "stężenie" Suitsupply w żaden sposób nie obniżyło poziomu tego forum. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Dzisiaj w pracy. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Zatęskniłeś za latami 90'? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Panowie, bardzo proszę bez dalszych przepychanek - dwa ostatnie posty usunięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Zatęskniłeś za latami 90'? Buchnąłem Ojcu z szafy, żeby się nie marnowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odie111 Napisano 10 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2015 Moj dzisiejszy zestaw - w drodze do pracy. Prosze o konstruktywna krytyke Ja np. patrzac na zdjecie zastanawiam sie nad: 1. Skroceniem (chyba za bardzo sie lamia) i byc moze lekkim zwezeniem spodni w lydce 2. Wydluzeniem rekawow marynarki Aha, paznokcie w prawej rece sa nieco dluzsze gdyz gram na gitarze. I nie zamierzam ich skracac 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 10 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2015 Moj dzisiejszy zestaw - w drodze do pracy. Prosze o konstruktywna krytyke Za krótka marynarka i chyba w niewłaściwym twojej sylwetce kroju. Robi Ci się dzwon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi