Wodzu Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciato Napisano 4 Czerwiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 czwartek: 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 Widzę, że panowie są tutaj w większości zwolennikami hodowania brody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dulstein Napisano 4 Czerwiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 Wczorajsze 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 4 Czerwiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 Dzisiejszy wypad na zamek Książ. * lniany garnitur Soho od SS * koszula Osovski * lniany krawat & poszetka od Poszetki 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 04.06.15 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 Widzę, że panowie są tutaj w większości zwolennikami hodowania brody drwale rządzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 04.06.15Bardzo w moim guście. Świetna koszula. Zdradzisz jej pochodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sernik Napisano 5 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2015 Dzisiaj tak: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2015 Bardzo w moim guście. Świetna koszula. Zdradzisz jej pochodzenie? len, Angelo Boni Bergamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2015 @Sernik Wszystko spoko, tylko ta koszula... coś mi w niej nie gra i są to chyba te dwa guziki strasznie blisko siebie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micappo Napisano 6 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2015 czwartek: 20150604_114459.jpg Maciato, skąd koszula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 6 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2015 Charles Tyrwhitt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Niedzielnie w drodze do kościoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Mucha wygląda na zawiązaną dość niechlujnie, ale może to wina ujęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Mucha wygląda na zawiązaną dość niechlujnie, ale może to wina ujęcia. ...albo jakby knit miał zastąpić muchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Ślubne klimaty w dniu wczorajszym - w roli "osoby towarzyszącej". 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinCollar Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Witam wszystkich. Jestem tu nowy i chciałem zaprezentować swój pierwszy formalny zestaw. więcej na ten temat pod www.pincollar.pl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Fajnie. Jakie to oksfordy? Zajrzałem na stronę i piszesz, że tk Maxx - o ile wiem oni nie produkują butów Jaka firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelbb Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Pincollar.pl, strój mi się podoba, ale nie rozumiem, skąd ta fryzura. U nastolatków OK, ale elegancki mężczyzna? Jakoś mi nie pasuje ta wszędobylska moda, ale to tylko moje zdanie . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Całkiem fajnie. Nawiązując do wpisu - całości zabrałeś formalności przez dobór skarpetek, o czym nie wspomniałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Pincollar.pl, strój mi się podoba, ale nie rozumiem, skąd ta fryzura. U nastolatków OK, ale elegancki mężczyzna? Jakoś mi nie pasuje ta wszędobylska moda, ale to tylko moje zdanie . Jak to skąd? Współczesna wersja Jimmiego Darmody 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Niby fryzury podobne, ale jednak sporo je różni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 a tą? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert M Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Różne fryzury mogą wyglądać dobrze, np. ta mi się podoba, ogólnie całość bardzo ok, tylko buty jakoś tak mało korzystnie wypadły, jakby za dużo załamań. Może to wina zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi