krc Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 Rozpisz kolory, bo po zdjęciu ciężko wywnioskować... Jeśli są to same brązy to zdecydowanie brakuje kontrastu.Tak wszystko jest w jednym odcieniu (braz i bez). Rozumiem ze niebieska lub biala koszula byla by lepsza do tego zestawu? Czy niebieska koszula w krate tez byla by ok?Wrzucam zdjecie z troszke lepszymi kolorami Mam pytanie jeszcze troche offtopic czy tyl krawatu nalezy wsadzac do tej "szlufki"? ktora znajduje sie po wewnetrznej czesci przodu krawatu? Widze na zdjeciach kolegow ze tyl nie jest wsadzany i mam pytanie czy to nie wyglada nieestetycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 @krc - sam oceń jak wygląda wyłożona węższa końcówka Ja tak lubię nosić, a jest to jedyny ratunek dla węższych krawatów, przy szerszych klapach marynarki. Do super formalnych stylizacji zapewne w lepszym tonie jest ułożenie krawatu, bez nuty nonszalancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 Taki krawat byłby lepszy http://embassyofelegance.com/pl/p/Krawat-z-drukowanego-jedwabiu/130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 @krc ja bym przyjal, ze na razie powinienes trzymac sie regul - czyli w tym przypadku trzymac wezsza koncowke krawata w ryzach. na "sprezzature" przyjdzie czas jak troche lepiej poznasz zasady i bedziesz potrafil je lamac w sposob swiadomy i korzystny dla siebie - vide @Hargin Co do kolorow, to "tonal look" (czyli wszystko w odcieniach tego samego koloru) jest dosc trudny w realizacji. Tutaj spokojnie niebieska koszula by pasowala. A tak w ogole, to widze znaczna poprawe w wezle krawata, brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 Dzis moze sama góra. Jak wg Was wyglada to zestawienie? Kolorystycznie jest ok (ja bym założył do niego białe spodnie i brązowe buty), tylko krawat ciągle wygląda na zbyt wąski - powinien ładniej "rozkładać" się pod węzłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 3 Czerwiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 Słońce - szantung - len 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciato Napisano 4 Czerwiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 czwartek: 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 Widzę, że panowie są tutaj w większości zwolennikami hodowania brody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dulstein Napisano 4 Czerwiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 Wczorajsze 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 4 Czerwiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 Dzisiejszy wypad na zamek Książ. * lniany garnitur Soho od SS * koszula Osovski * lniany krawat & poszetka od Poszetki 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 04.06.15 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 Widzę, że panowie są tutaj w większości zwolennikami hodowania brody drwale rządzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 04.06.15Bardzo w moim guście. Świetna koszula. Zdradzisz jej pochodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sernik Napisano 5 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2015 Dzisiaj tak: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2015 Bardzo w moim guście. Świetna koszula. Zdradzisz jej pochodzenie? len, Angelo Boni Bergamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2015 @Sernik Wszystko spoko, tylko ta koszula... coś mi w niej nie gra i są to chyba te dwa guziki strasznie blisko siebie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micappo Napisano 6 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2015 czwartek: 20150604_114459.jpg Maciato, skąd koszula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 6 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2015 Charles Tyrwhitt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Niedzielnie w drodze do kościoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Mucha wygląda na zawiązaną dość niechlujnie, ale może to wina ujęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Mucha wygląda na zawiązaną dość niechlujnie, ale może to wina ujęcia. ...albo jakby knit miał zastąpić muchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Ślubne klimaty w dniu wczorajszym - w roli "osoby towarzyszącej". 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinCollar Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Witam wszystkich. Jestem tu nowy i chciałem zaprezentować swój pierwszy formalny zestaw. więcej na ten temat pod www.pincollar.pl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Fajnie. Jakie to oksfordy? Zajrzałem na stronę i piszesz, że tk Maxx - o ile wiem oni nie produkują butów Jaka firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi