constantin Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Przepraszam, co to za koszula, bo szukam wręcz identycznej? Truzzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 Beny - klapy masz szerokie, a krawat wąski, co fatalnie wygląda. Pomijam fakt, że marynarka sprawia wrażenia zbyt dużej w ramionach, a poszetka wyciągnięta do połowy zdaje się z moment wypaść. Szkoda tak pięknych butów G&G pokazanych w innym wątku, aby zestawiać je z nieszczególną resztą stroju 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 21 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 I na życzenie 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 heh cytat na pocieszenie tych, którzy wybrali kabinę bez papieru @blekit - to jest czysty len, czy blend (nie ma już go na stronie) ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 @Hargin to jest moher, jedwab i len (i wełna jako podstawa oczywiście). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 Wygląda świetnie! Napis też fajny, dzięki Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. constantin Napisano 21 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 21.05.15 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 Piękny zestaw powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 @Constantin Bardzo ładnie wszystko połączone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 Błękit, wg mnie to Twój najlepszy zestaw od kiedy wrzucasz zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 Ja też tak uważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timothy Price Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 Czy uważają Panowie, że czarne buty by lepiej zagrały w tym zestawie, czy jest ok? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 Czy uważają Panowie, że czarne buty by lepiej zagrały w tym zestawie, czy jest ok?Laski używasz na co dzien, czy to rekwizyt do zdjecia?Buty mnie nie rażą. Kolor zależy od okazji i okoliczności, na spacer mogą być. Do zieleni skarpetek, brąz swietnie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timothy Price Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 Laski używasz na co dzien, czy to rekwizyt do zdjecia? Buty mnie nie rażą. Kolor zależy od okazji i okoliczności, na spacer mogą być. Do zieleni skarpetek, brąz swietnie pasuje. Zabieram ją wszędzie, gdzie planuję więcej chodzić niż jeździć, choć nie wspieram się na niej, jest dodatkiem na miarę złożonego parasola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 Dość pretensjonalnym dodatkiem… w obecnych czasach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 Zabieram ją wszędzie, gdzie planuję więcej chodzić niż jeździć, choć nie wspieram się na niej, jest dodatkiem na miarę złożonego parasola Rozumiem. O ile nie przemawiają za tym wiek lub względy zdrowotne to laska mnie nie przekonuje. Wprowadza element teatralności i odbiera naturalność całej stylizacji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 I na życzenie Piękna łezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timothy Price Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 Rozumiem. O ile nie przemawiają za tym wiek lub względy zdrowotne to laska mnie nie przekonuje. Wprowadza element teatralności i odbiera naturalność całej stylizacji. Dość pretensjonalnym dodatkiem… w obecnych czasach To dość słuszne uwagi - ale należy wziąć pod uwagę, że spora część naszych stylizacji będzie i tak ,,nienaturalna'' w naszych czasach i kraju. Co do pretensjonalności - zauważyłem wśród niektórych użytkowników tego forum tendencję do łagodzenia swoich kompletów (nawet tych złożonych z marynarek bespoke, obuwia z wysokiej półki i sevenfoldów) przydługimi nowoczesnymi spodniami w nijakim kroju i najczęściej pastelowej kolorystyce. Efekt, zamierzony lub nie, jest ewidentny - strój wydaje się ,,normalniejszy'', mniej rzuca się w oczy na ulicy przeciętnego polskiego miasta. Ja z kolei noszę spodnie w typie Tomasza Milera, z podwójnymi zakładkami i bardzo wysokim stanem, nie mogąc tego usprawiedliwić czym innym niż upodobaniem, bo mam od pana Milera zgoła odmienną sylwetkę Tak więc laska Jest tylko kropką nad ,,i'' w anachroniczności mojej stylizacji. Niestety, nie umiem zmusić się do kompromisów w celu wymuszenia ponadczasowości, choć przyznaję - kapelusza na razie bym nie zaryzykował 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 To dość słuszne uwagi - ale należy wziąć pod uwagę, że spora część naszych stylizacji będzie i tak ,,nienaturalna'' w naszych czasach i kraju. Co do pretensjonalności - zauważyłem wśród niektórych użytkowników tego forum tendencję do łagodzenia swoich kompletów (nawet tych złożonych z marynarek bespoke, obuwia z wysokiej półki i sevenfoldów) przydługimi nowoczesnymi spodniami w nijakim kroju i najczęściej pastelowej kolorystyce. Efekt, zamierzony lub nie, jest ewidentny - strój wydaje się ,,normalniejszy'', mniej rzuca się w oczy na ulicy przeciętnego polskiego miasta. Ja z kolei noszę spodnie w typie Tomasza Milera, z podwójnymi zakładkami i bardzo wysokim stanem, nie mogąc tego usprawiedliwić czym innym niż upodobaniem, bo mam od pana Milera zgoła odmienną sylwetkę Tak więc laska Jest tylko kropką nad ,,i'' w anachroniczności mojej stylizacji. Niestety, nie umiem zmusić się do kompromisów w celu wymuszenia ponadczasowości, choć przyznaję - kapelusza na razie bym nie zaryzykował Ważne, ze dobrze sie z tym czujesz. Dla mnie laska to jednak trochę takie wyznanie " ja tylko gram", "cała ta elegancja to przebranie", ale skoro kapelusz dla ciebie jest bardziej kontrowersyjny, to musisz czuć sie z nią bardzo swobodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 Dla mnie ta laska jest świetna jak ktoś lubi takie rekwizyty i ten styl. W końcu musi być jakaś odmienność od stylu korpo-dandy i preppy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 Rentgen w oczach mają i widzą co w środku ukryte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timothy Price Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 Rentgen w oczach mają i widzą co w środku ukryte Haha Muszę przyznać, że sporo ludzi zaczepia mnie z pytaniem, czy w środku jest ostrze, i rzeczywiście, ten ,,rekwizyt'' przyciąga uwagę, również powoduje niezbyt przyjemne śmiechy. Dla mnie ta laska jest świetna jak ktoś lubi takie rekwizyty i ten styl. W końcu musi być jakaś odmienność od stylu korpo-dandy i preppy Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timothy Price Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 A odchodząc może od tematu laski - chciałbym prosić o zaopiniowanie tego kompletu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timothy Price Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 ... eee, moja wyższa Wyższa = dłuższa, widzę o co chodzi A tak serio to przy moich 187 cm każda laska sprzed stu kilkunastu lat będzie nieco krótka, ale to nie przeszkadza przy jej głównie ozdobnej funkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi