blueloafers Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2015 Otóż to, taki już urok tych spodni - w tym jakże udanym zestawie. Swoją drogą - poszetka w sam raz, po cóż chować? Po prostu mniej pokazac Mikołaj, świetny zestaw Dzieki Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 5 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2015 Żakiet o poranku 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ernestson Napisano 5 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2015 Już zmieniasz żonę czy to tak bez okazji? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 5 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2015 Wiosna! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz Napisano 5 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2015 Co to za krawat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 5 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2015 Krawat z theTieBar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 5 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2015 Co to za krawat ? Rozbieramy na czynniki: - a co to za marynarka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 5 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2015 Garnitur Ralph Lauren . Koszula CT . Zanim ktoś mnie zlinczuje za hipsterskie okulary spieszę wyjaśnić, że to egzemplarz z historią i duszą, nabyty podczas fantastycznego wojażu wakacyjnego bodaj 6 czy 7 lat temu i w efekcie negocjacji z polskojęzyczną obsługą outletu Saks Fifth Avenue, od tego czasu były kilkukrotnie rozdeptane przez moje najstarsze dziecko i reanimowane przez znajomą optyczkę, mam do nich ogromny sentyment, do tego stopnia, że nie mam żadnej drugiej pary okularów przeciwsłonecznych . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2015 Garnitur Ralph Lauren . Koszula CT . Zanim ktoś mnie zlinczuje za hipsterskie okulary spieszę wyjaśnić, że to egzemplarz z historią i duszą, nabyty podczas fantastycznego wojażu wakacyjnego bodaj 6 czy 7 lat temu i w efekcie negocjacji z polskojęzyczną obsługą outletu Saks Fifth Avenue, od tego czasu były kilkukrotnie rozdeptane przez moje najstarsze dziecko i reanimowane przez znajomą optyczkę, mam do nich ogromny sentyment, do tego stopnia, że nie mam żadnej drugiej pary okularów przeciwsłonecznych . Powiedział Kyle na jednym wdechu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luc Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 Kyle: Czy ta koszula ma fabrycznie wszyte fiszbiny, czy wymienialne, a po prostu je wyjąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 Jak to w CT są wymienialne, metalowe i nie były wyjęte. Problemem tych kołnierzyków CT jest słabe układanie się i tendencja do zawijania rożków, żeby tego uniknąć trochę wyginam trochę te metalowe wkładki, efekt jest jak na zdjęciu. Wiadomo, że linia kołnierzyka mogłaby wyglądać ładniej, ale lepiej tak niż z podwiniętymi rożkami. Zresztą chyba z powodu kołnierzyków (oprócz poruszonej kwestii również zbyt duża moim zdaniem sztywność) odpuszczę sobie dalsze nabytki od CT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 Bengal stripes! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Pers Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 Genialny krawat! Gdzie go nabyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 Kiedyś dorwałem w Marks&Spencer, o dziwo drukowany jedwab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpila Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 Kyle, a poszetka? Świetna jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robin Napisano 7 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2015 To ja jeszcze zapytam o koszule? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Janusz Napisano 7 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2015 Farba z tyłu to Dulux "szczypta cynamonu"? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 7 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2015 Poszetka z theTieBar (często są z żakardowego jedwabiu i tych nie polecam, ta akurat jest z drukowanego, z ręcznie obszywanymi brzegami), koszula Wilsoor. Farba to ecru (dokładnie jak suknia panny młodej, pod którą nie należy dobierać koszuli) z dwuletnią patyną, istotnie Dulux, potwierdzone u konserwatora budynku (masz Capo oko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 7 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2015 SuitSupply Hudson (navy plain) + zamszowe Velasca tassel loafers (przepraszam z góry za rozjazd kolorów i szumy na fotografiach, ale przednia kamera w telefonie pozostawia wiele do życzenia) 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 7 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2015 SuitSupply Hudson (navy plain) + zamszowe Velasca tassel loafers ) Bardzo ładny zestaw! Jak sie sprawdzają buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2015 Dziękuję A buty... siedząc za biurkiem i po przejściu 150 m chodnikiem idealnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 7 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2015 Zgodnie z nową tradycją zabrakło informacji o tapecie Bardzo fajny zestaw. Osobiście nie zdecydowałbym się na białą koszulę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2015 Hmmm....winylowa chyba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 7 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2015 Hmmm....winylowa chyba Warto dodać, że tapeta a nie koszula, jak mniemam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 7 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2015 Skarpetki w kotwice?Słabo widać ale przypomina też sierp i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi