Whitesnake Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 @Kyle, @blueloafers Piękne zestawy, Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StyleSkill Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Dziś u mnie tak. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Przepiękna poszetka i krawat. Gdzie można znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Obstawiam, że Poszetka.com. Takie poszetki były w ostatniej kolekcji, nie są już niestety dostępne na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 @Kyle, @blueloafers Piękne zestawy, Panowie! dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodezjan Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Dokładnie, krawat i poszetka z poszetka.com Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodezjan Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Dziś tak. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Dziś tak. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Znowu ładnie, tylko znowu fatalny węzeł. Szkoda krawatów... one tak ładnie się wiążą. Spójrz na zdjęcie kolegów Kyle, blueloafers, tieandi, czy constantin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodezjan Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Dzięki Whitesnake, plan jest taki żeby poćwiczyć w weekend . Obawiam sie tylko o długość krawata, mam 185 ale krótkie nogi i długi tułów Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodezjan Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Wczoraj podczas eventu w sklepie marki Albam w Spitafields Market Marynarka: Suitsupply Soho, mieszanka z lnem Koszula: MTM Luxire, len/bawelna Krawat: knit zig-zag od Shibumi Poszetka: nowa kolekcja od Poszetki, len Krawat super! Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Dzięki Whitesnake, plan jest taki żeby poćwiczyć w weekend . Obawiam sie tylko o długość krawata, mam 185 ale krótkie nogi i długi tułów Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk No tak, problem wiec moze nie byc o tyle w wiazaniu o ile w samym krawacie. Jak masz dlugi tulow to i krawat powinien byc dluzszy, a wtedy zostaje Ci tylko wiecej tez wezszej strony na wezel. Gdyby jednak sam wezel sprawial trudnosci to nagralem niedawno filmik o wiazaniu krawata four-in-hand. Moze bedzie pomocny (wlaczcie glosniki albo zalozcie sluchawki bo muzyka to 50% obrazu ): 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodezjan Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 No tak, problem wiec moze nie byc o tyle w wiazaniu o ile w samym krawacie. Jak masz dlugi tulow to i krawat powinien byc dluzszy, a wtedy zostaje Ci tylko wiecej tez wezszej strony na wezel. Gdyby jednak sam wezel sprawial trudnosci to nagralem niedawno filmik o wiazaniu krawata four-in-hand. Moze bedzie pomocny (wlaczcie glosniki albo zalozcie sluchawki bo muzyka to 50% obrazu ): https://vimeo.com/119796750 Dzięki Blueloafers, na pewno się przyda! Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2015 Trochę słońca, zatem nieśmałe początki lnu.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2015 Koszula wszystko psuje, która IMO obroni się jedynie pod swetrem. Zakryta. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2015 To mocno casualowy RL. Faktycznie chyba lepszy do jeansów bez marynarki, albo w ogóle na golfa do shortów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Tym razem na elegancko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Hmmm...jak to jest Twój casual, to boję się bardziej formalnego oblicza EDIT: A poważnie, to dopiero zauważyłem, że przeskoczyłeś z casualowego wątku tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 No ale to nie jest temat "co ma dziś casualowego na sobie" Kolega przecież napisał, że na elegancko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 A poważnie, to dopiero zauważyłem, że przeskoczyłeś z casualowego wątku tutaj Coś tak mnie nosi właśnie dzisiaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Zestaw mi się podoba, ale wymieniłbym buty (na bardziej eleganckie). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 20 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 SuitSupply Hudson blue check 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodezjan Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Dziś brąz: Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 U mnie tak:(przepraszam za "marskość" koszuli ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Zestaw mi się podoba, ale wymieniłbym buty (na bardziej eleganckie). Mam podobną opinię. Podoba mi się garnitur, krawat, koszula. Fryz i borda na czasie Jednak trochę mi w tej elegancji brakuje konsekwencji. Wszystko przez mniej formalne buty (kolor) i dodatki w postaci koralików. Buty wybrałbym czarne, a koraliki zostawiłbym dla zestawu 'codziennego/sportowego'. Tym nie mniej mam wrażenie, że spośród wszystkich Twoich zestawów, ten podoba mi się najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Dorzucę kamyczek w sprawie tych monków. Zegarek masz na czarnym pasku, więc albo jednak zainwestujesz w te zegarki (w nawiązaniu do innego wątku ) albo jednak czerń na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 @giacco - istnieje opcja ze zmianą paska, która nie jest, aż tak kosztowna - a stwarza wiele nowych możliwości. Dla tego zegarka (DW) naturalnym środowiskiem są różnorakie paski typu NATO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi