Verbov Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Garnitur trafiony w TK MAXX - Spears London, Navy, Loro Piana - flanela Wish, super 170s wool Koszula CT, krawat, poszetka i spinka od Poszetka.com 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Czy wy też macie wrażenie, że ciągle chodzę w tweedzie? Bo ja tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 I znowu jedna rączka bardziej! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Kołnierzyk wyszedł tylko na zdjęciu na niewielki, czy jest mniejszy niż we wcześniejszych OCBD? Jeśli tak, to czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Kołnierzyk wyszedł tylko na zdjęciu na niewielki, czy jest mniejszy niż we wcześniejszych OCBD? Jeśli tak, to czemu? Gratuluję spostrzegawczości. Kołnierzyk jest mniejszy niż w MTM OCBD z nieistniejącego już sklepu internetowego www.GentlemansChoice.pl. Nie planowałem o tym wspominać, ale skoro wywołano mnie do tablicy ujawnię, że jest to prototyp koszuli RTW marki MILER LUXURY SHIRTS, która z oczywistych powodów nie ma kołnierza dostosowanego do moich prywatnych upodobań jak w koszulach MTM, które noszę zwykle. Ma za to inne luksusowe gadżety typu szwy bieliźniane, gęsty ścieg, dzielony karczek, guziki z masy perłowej wszyte na słupek no i oczywiście uszyto ją ze wspaniałej włoskiej bawełny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Według mnie aby do koszuli BD założyć krawat, wyłogi muszą być spore, w tym wypadku jest to trochę na siłę. Ale wybór należy oczywiście do kupującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Dzisiaj fiolet i tweed w jodełkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Still tweeding my thing tak sobie przypomniałem Ale już bez sporów proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. StyleSkill Napisano 10 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 To dzisiaj ja zadebiutuję z moją stylizacją z dwurzędówką. Udanego wieczoru wszystkim życzę! 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Udany debiut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Popieram kolegę Ernestson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StyleSkill Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 To dzisiaj ja zadebiutuję z moją stylizacją z dwurzędówką. Udanego wieczoru wszystkim życzę! Gdzieś Ty ją znalazł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StyleSkill Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 Go. To jest garnitur W Próchniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StyleSkill Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Dzisiaj w pracy krata, prążek i kwiaty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert M Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Ładny krawat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Fashion House w Gdańsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StyleSkill Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Poznań City Center Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Pozdrawiam również z Poznania niedzielnie, acz pracowicie! EDIT: Jakość zdjęcia (ostrość kolorów) pozostawia wiele do życzenia, ale cóż..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 @Styleskil - pierwsze zdjecie na plus, to drugie - lekki koszmarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StyleSkill Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Każdy się uczy całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 13 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 SuitSupply Madison Blue Stripe 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Ha! Właśnie go zamówiłem! Gratuluję Hargin! Toć jest Power! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi