Ingvar Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2015 Rzeczywiście, 8,5cm to całkiem normalna szerokość. W takim razie to tylko efekt na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 13.03.15 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1988 Napisano 15 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2015 Z nieodległej przeszłości: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelbb Napisano 15 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2015 @MateuszPapiernik - czarne spodnie + granatowa marynarka? W 90% przypadków stanowcze nie Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelbb Napisano 15 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2015 Bo źle to wygląda, a nie chcemy źle wyglądać, prawda? Domyślam się. Mimo to zapytałem, bo być może jest jakaś zasada, np.: nie zakłada się spodni ciemniejszych niż marynarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 15 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2015 Bo źle to wygląda, a nie chcemy źle wyglądać, prawda? Z tym się zgodzę. Natomiast stoję na straży, że mając do wyboru źle lub gorzej - wybieram źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emense Napisano 15 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2015 Z tym się zgodzę. Natomiast stoję na straży, że mając do wyboru źle lub gorzej - wybieram źle. niech cie spotka stylistyczne katharsis i zamienisz źle lub gorzej, na dobrze albo wcale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. constantin Napisano 16 Marzec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2015 16.03.15 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 16 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2015 Mimo to zapytałem, bo być może jest jakaś zasada, np.: nie zakłada się spodni ciemniejszych niż marynarka? Nie ma takiej zasady, po prostu czarne spodnie źle się się komponują z innymi elementami garderoby. Ciemne spodnie i jaśniejsze marynarki (i odwrotnie) to zestawy koordynowane, które mogą stworzyć naprawdę ciekawe połączenia. Więcej na ten temat: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1224-styl-casual-zestawy-koordynowane-dyskusje-i-porady/ i https://forum.butwbutonierce.pl/topic/766-koordynacja-kolorystyczna/ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2015 Czarny co do zasady nie wygląda dobrze w świetle naturalnym, a tym bardziej w biurowym zestawie koordynowanym. Nie ma w tym nic wspólnego z łączeniem jasny/ciemny - chodzi wyłącznie o kolor spodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 16 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2015 niech cie spotka stylistyczne katharsis i zamienisz źle lub gorzej, na dobrze albo wcale Spotka, spotka. Tym się kieruję w innych dziedzinach - ale bez spodni na tyłku do pracy nie pójdę, więc wariant "wcale" jest trudny do zrealizowania Czarny co do zasady nie wygląda dobrze w świetle naturalnym, a tym bardziej w biurowym zestawie koordynowanym. Nie ma w tym nic wspólnego z łączeniem jasny/ciemny - chodzi wyłącznie o kolor spodni. Dzięki. W sumie też potraktowałem tą uwagę bardziej jako konkretnie parę granat+czerń, niż uwagę do samych spodni. Co prawda mimo długotrwałej lektury forum i innych źródeł, które konsekwentnie wyrzucają czerń z garderoby, nadal bardzo ją lubię, i na dole i na górze - ale to celna uwaga którą muszę sobie wziąć do serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 Dyplomatka z golfem Żaliłem się ostatnio Rolandowi, że nie mogę nosić srebrnego krawata i nagle doznałem olśnienia i się przemogłem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 Ja nie mogę się przełamać do żółtego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 Rozumiem że się przełamałeś, założyłeś srebrny krawat, a potem przykryłeś go golfem. No można i tak To oczywiście żarcik PS. W każdej stylizacji będzie teraz cygaro? Product placement jakiś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 Dziś na sobie - krawat bez podszewki z surówki jedwabnej - lniana poszetka - bawełniana marynarka Massimo Dutti 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 Tomku, wszystko wygląda świetnie, tylko loafersy zupełnie mi tu nie pasują. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Dzisiaj; Jestem bardzo zadowolony z tej marynarki, pomimo lekko kwadratowych ramion - w końcu fajna odd jacket (choć formalniejsza) na mój rozmiar z wieszaka Dół - bawełniane beżowe chino zaprasowane w kant. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Dzisiaj niebiesko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcines Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Dzisiaj; Jestem bardzo zadowolony z tej marynarki, pomimo lekko kwadratowych ramion - w końcu fajna odd jacket (choć formalniejsza) na mój rozmiar z wieszaka Dół - bawełniane beżowe chino zaprasowane w kant. Ta marynarka posiada jedno czy dwa rozcięcia z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 @Marcines Dwa. To jest ta marynarka: http://www.bytom.com.pl/marynarki,marynarka-be1-02-40a-222-k-3349-16912-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcines Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Dziękuję bardzo za odpowiedź, wiem właśnie, że to ta i chyba się na nią zdecyduję Już po raz kolejny przymierzem się do kupna marynarki z Bytomia, ale te z jednym szlicem w ogóle na mnie nie leżą, a modeli z dwoma dostępnych w sylwetce wyszczuplonej jest naprawdę bardzo mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Jest całkiem fajna, w rzeczywistości IMO wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach. Jest ona też odrobinę krótsza niż garniturowe (jak na odd jacket przystało). Materiał jest super - Wełna 120s, choć budzi to wątpliwości odnośnie częstszego użytkowania. W ogóle w końcu wypuścili marynarki w sylwetce wyszczuplonej, cała poprzednia kolekcja była w zwykłej rozmiarówce (pomijając fakt komicznego składu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 18 Marzec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Zestaw do wpisu o nowym smaku Somersby na MilerPije.pl 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Z wczoraj 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Z przedwczorajszych warsztatów fotograficznych. Sporą część przeprowadziłem z pozycji modela, bo tak najłatwiej było o kontakt z grupą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi