Ernestson Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Stawiam na wełnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Akurat, o ile pamiętam, na 99% len. Sprawdzę jak wrócę do domu i jeśli się mylę dam znać. Chyba że wcześniej ktoś z Poszetka.com rozpozna swoje dzieło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 19 Luty 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 len , wkrótce nowa kolekcja poszetek lnianychtymczasem, poniżej poszetka wełna muślin + grenadyna grossa + kamizelka wełniana 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 len , wkrótce nowa kolekcja poszetek lnianych tymczasem, poniżej poszetka wełna muślin + grenadyna grossa + kamizelka wełniana Piękny zestaw! Ściągane na manekinie, czy tak dopasowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 Proceleusmatyk Świetne to pierwsze zdjęcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 Piękny zestaw! Ściągane na manekinie, czy tak dopasowane? koszula ściągana, reszta dopasowana pode mnie, a dzięki moim sylwetce (nie ma co ukrywać "szczypior" ze mnie) pasuje również pod manekin Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 20 Luty 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 W żakiecie podczas sesji do nowego wpisu na blogu Fot. K. Łukowicz 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 W żakiecie podczas sesji do nowego wpisu na blogu Fot. K. Łukowicz Coś długa ta marynarka wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 Cześć postów przeniesiona do casualu: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1453-co-mam-dzi%C5%9B-casualowego-na-sobie/page-59#entry155390 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 Dzisiaj: Niestety do zdjęć zapomniałem umieścić poszetkę w brustaszy + spodnie się obniżyły, ale ogólnie jestem otwarty na krytykę @Down: poprawione 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarni Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 Niegoslav, myśle że xkozłowi nie chodziło o poprawne nazwanie tego co robi się z poszetką, tylko o fakt zapomnienia (i chęci) umieszczenia jej tylko do zdjęć, podczas gdy powinna tam być ciągle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 Naprawdę mam się z tego tłumaczyć? Poszetkę noszę praktycznie zawsze, najczęściej białą, złożoną w tv-fold. Najzwyczajniej w świecie zmieniając marynarkę przed wyjściem z domu zapomniałem ją przełożyć z drugiej marynarki (niestety - garderoba w budowie, nie mam 20 poszetek, a jedynie trzy-cztery), a zorientowałem się będąc w połowie drogi… A sami wiecie - prawo murphy'ego - akurat wtedy, kiedy się chce, aby było perfekcyjnie - pojawia się najwięcej błędów Zdaję sobie sprawę również, że może to moje niefortunne sformułowanie zasugerowało fakt, że poszetkę założyłbym tylko do zdjęcia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 Na prawdę mam się z tego tłumaczyć?... Naprawdę nie musisz - ale bardzo ładnie Ci poszło... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 23 Luty 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 fotki piątkowe 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 Bardzo mi się podoba. Piękny krawat i płaszcz w moim ulubionym kolorze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 Ładny krawat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 Dzisiaj: Niestety do zdjęć zapomniałem umieścić poszetkę w brustaszy + spodnie się obniżyły, ale ogólnie jestem otwarty na krytykę @Down: poprawione Mógłbyś mi powiedzieć skąd jest ta marynarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emense Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 23.02.2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 Pozostajac w slubnych klimatach, zdj do wpisu na blogu o szarym garniturze db i jak go nosic na rozne sposoby. W wersji slubnej z krawatem POW od Drake's albo granatowa grenadyna od Poszetki. Koszula nie miala duzego znaczenia w kwestii pokazania roznych wersji szarego garnituru dlatego ma mankiety na guziki. Nie jest to zadna sugestia, wg mnie lepsza nas slub bedzie z spinkami. Biala lniana poszetka tez od Poszetki Wg mnie taki look pokazuje ze nie potrzeba obszywac kolorem dziurek na guziki, przypinak bukiecikow do klap albo miec fikusnej poszetki na wlasnym slubie. Prostota jest jak najbardziej wskazana. Edit: patki kieszeni schowane w celu otrzymania bardziej formalnej wersji. W innym looku (np jako garnitur do pracy) wyciagam je. Niektorzy nie sa fanami takich rozwiazan ale ja uwazam, ze sprawiaja ze garnitur jest bardziej uniwersalny jesli nie mozemy sobie pozwolic na szycie 2 czy 3. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 Buty!! fotki piątkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ricco Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 niegoslav - moim zdaniem marynarka zdecydowanie za krótka, poza tym jakoś te guziki dziwnie wyglądają względem dołu. Porównaj sobie dwurzędówkę blueloafers i od razu widać jak to powinno wyglądać. blueloafers - u kogo szyłeś jeśli mogę zapytać, bo wygląda to bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 Graham Browne w City, krojczym byl Russell. Dzieki @ricco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 Mógłbyś mi powiedzieć skąd jest ta marynarka? H&M, jedyna dwurzędówka bawełna/len w moim zakresie cenowym (studencka kieszeń) - zakupiona mniej więcej tuż po nowym roku. Miała białe guziki, wywaliłem i przyszyłem granatowe. niegoslav - moim zdaniem marynarka zdecydowanie za krótka, poza tym jakoś te guziki dziwnie wyglądają względem dołu. Porównaj sobie dwurzędówkę blueloafers i od razu widać jak to powinno wyglądać. blueloafers - u kogo szyłeś jeśli mogę zapytać, bo wygląda to bardzo dobrze Wiem, niestety jest to mankament praktycznie wszystkich marynarek na moje wymiary i kieszeń - nie za bardzo rozumiem projektantów, no ale cóż - jest popyt, jest podaż (głównie trend takich marynarek wykreowała Zara i pochodne). Do 400-500 zł, w rozmiarze wzrost 182, klatka 96/8 poza wyprzedażami Massimo Dutti/allegro ciężko dorwać porządną dwurzędówkę - a ta mi się osobiście podoba, i dobrze się w niej czuję Oczywiście jest jeszcze SuitSupply, gdzie planuję zrobić drobne zakupy w najbliższym czasie. Aktualnie nie stać mnie na bespoke, na tym studenckim etapie gdzie na ubrania przeznaczam wyłącznie własne skromne pieniądze (stypendium) wolę odłożyć na dobre buty, niż wydać 2000 na idealną dwurzędówkę Aczkolwiek jest to poziom, do którego będę starał się w miarę możliwości dążyć, powoli uzupełniając garderobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 H&M, jedyna dwurzędówka bawełna/len w moim zakresie cenowym (studencka kieszeń) - zakupiona mniej więcej tuż po nowym roku. Miała białe guziki, wywaliłem i przyszyłem granatowe. Wiem, niestety jest to mankament praktycznie wszystkich marynarek na moje wymiary i kieszeń - nie za bardzo rozumiem projektantów, no ale cóż - jest popyt, jest podaż (głównie trend takich marynarek wykreowała Zara i pochodne). Do 400-500 zł, w rozmiarze wzrost 182, klatka 96/8 poza wyprzedażami Massimo Dutti/allegro ciężko dorwać porządną dwurzędówkę - a ta mi się osobiście podoba, i dobrze się w niej czuję Oczywiście jest jeszcze SuitSupply, gdzie planuję zrobić drobne zakupy w najbliższym czasie. Aktualnie nie stać mnie na bespoke, na tym studenckim etapie gdzie na ubrania przeznaczam wyłącznie własne skromne pieniądze (stypendium) wolę odłożyć na dobre buty, niż wydać 2000 na idealną dwurzędówkę Aczkolwiek jest to poziom, do którego będę starał się w miarę możliwości dążyć, powoli uzupełniając garderobę Ogólnie jest ok. Proponuje może jedynie rozważyć skrócenie spodni, niezapomniane o poszetce i bedzie dobrze. Jesli to twój debiut, to bardzo udany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 Jeśli spodnie opadają, zawsze możemy się zaopatrzyć w szelki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi