maciak01 Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 Zdjęcie z dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heinz Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 Aaa co tam, najwyżej mnie zjecie! Mój debiut - zdjęcie z samego rana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_old Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 Aaa co tam, najwyżej mnie zjecie! Mój debiut - zdjęcie z samego rana. Ja bym tylko krawat na knit, albo grenadynę wymienił. Ładnie zawiązany i z łezką, to mi się podoba. Ale to dobra droga, marynarka nie za duża, slim, ładna koszula. Jest dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 Naubert, ładnie, ale, tak jak napisał Marcin, jakiś mniej formalny krawat(albo mucha ) by nie zaszkodził. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 Albo gładka koszula, biała lub błękitna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 Naubert-Rzeczywiście krawatem poszedłeś po bandzie. Czy tutaj są ludożercy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 Krawat faktycznie rzuca sie w oczy i moim zdaniem tez nie najlepiej pasuje - o wiele za elegancki. Mysle jednak ze wiekszy problem sprawia marynarka (krawat mozna szybko przeciez wymienic). Ma dobra dlugosc rekawow i ogolne dopasowanie jesli chodzi o obwod w klatce i pasie ale jest przynajmniej 5cm za krotka i o tyle samo za wysoko jest gorny guzik. To sprawia ze na Tobie nie wyglada na bardzo proporcjonalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 Poniedziałkowo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 10 Luty 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 Niedzielne wyjście,marynarka Macaronitomato,buty SHOEPASSION.com 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 Ładna marynarka, lubię wyraziste kraty - to jakieś MTM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 RTW wiosna lato 2015 od Macaronitomato. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 Świetnie by to też wyglądało z dżinsami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 Fajny zestaw + mucha. Wysłane z Tapatalk przez A1457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 Dzisiejsza stylizacja tom______i 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 Ładny zestaw, ale spodnie mógłbyś zawinąć na 2 razy, wyglądałoby to lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 Niestety, ale na tym zdjęciu praktycznie nic nie widać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Fotka jeszcze z poniedziałku, nie było kiedy wrzucić... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_old Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 DzisiajPodoba mi się wzór na krawacie. Jak przypadkiem znajdę taki w granacie, to się pokuszę. Ładne zestawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Z tego co kojarzę byl podobny krawat granatowy. Jednak było to jakiś czas temu i nie wiem czy jeszcze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Klapouch świetny krawat, skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Bytom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Taki bezrękawnik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian o Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Taki bezrękawnik Czyli taki bardziej casual 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Matty Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Taki bezrękawnik Kurczę, rozumiem, że panuje wszechobecna moda na szerokie (ultraszerokie) klapy marynarek i to jeszcze wysoko zawieszone, praktycznie na barkach z kształtem w szpic, ale nie każdemu to pasuje. Przy takiej posturze - nie da się ukryć 4inHand, jesteś dosyć postawnym mężczyzną (czego zazdroszczę), z szerokimi barkami, konkretną klatką piersiową i chyba niezbyt długą szyją - szerokie klapy, w szpic, gdzieś tam opadające na barkach, zamiast tuszować to co dobre, a uwypuklać to co słabe, czynią na odwrót. Nie twierdzę, że to wygląda okropnie - nic z tych rzeczy, widać, że krawiec najwyższa półka, jednak proszę zobaczyć moje sugestie (nie chcę rzucać słów na wiatr): Jeżeli muszą pozostać te szerokie, zamknięte klapy. A jeśli nie muszą to: To małe sugestie, nie żadne czepialstwo czy coś, jak szyłem sobie pierwszy garnitur na miarę nikt mi nie zasugerował szerszych klap, co w moim przypadku (wyglądam jakbym nie jadł jakiś czas...) byłoby niezwykle korzystne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi