MonsieurMouchoir Napisano 28 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2014 Marynarka Valentino Koszula Giampaolo Krawat Shibumi Poszetka Charvet Cardigan Smedley Bez zdjęcia: granatowe spodnie z Fresco - bespoke; bordowe full broguesy - Ed Meier; czarne podkolanówki - Falke. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 29 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2014 Środa. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harvey2408 Napisano 29 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2014 Blekit, moim zdaniem jest to Twój najlepszy zestaw Tak trzymaj. Pozdrawiam, Mateusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Matty Napisano 29 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2014 Blekit, idziesz w dobrą stronę z intensywnością kolorów w Twoich zestawieniach! Twoja twarz w końcu wychodzi na pierwszy plan, pomimo ładnej i niebanalnej reszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 W poniedziałek w pracy: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Dzisiaj tylko fragment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2014 @eye_lip Dlaczego marynarka zapięta na 2 guziki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2014 W dwurzędowej marynarce dozwolona jest każda kombinacja, aby tylko pozostała zapięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2014 @Eye_lip Ciekawe zestawienie i buty z fantazją... Dobra fryzura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 5 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2014 Tweedowo i warstwowo. Więcej na blogu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 14 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2014 Mój debiut w temacie, na zdjęciach rzuca się trochę za duży kołnierzyk koszuli. Normalnie jestem w stanie to ujarzmić ;D http://files.tinypic.pl/i/00608/ixcu7de5imkg.jpg PS. jakby ktoś mógł mi pomóc, jak dodać załącznik do zdjęcia, by wyświetlała się miniatura a nie pełen rozmiar po dodaniu kodu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celahim Napisano 14 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2014 Dzięki temu zdjęciu udało mi się wygrać voucher na buty Clarks za 400 zł Nie wiem jeszcze jak z jakościa,, ale z pewnością wypróbuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondaas Napisano 14 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2014 @celahim co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celahim Napisano 14 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2014 @celahim co to za buty? Clarks własnie - ma tym polegał konkurs, by sfotografować się w ich butach, nawet w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2014 Poniedziałek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2014 Bardzo ładny, stonowany zestaw. Mogę wiedzieć, co to za marynarka? Podobają mi się klapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2014 Suitsupply, model Havana plain light grey, pure wool, z letniej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2014 "Ambroży Kleks Kontratakuje" http://secondhanddandy.pl/2014/12/2446.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 23 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2014 Co miałem w sobotni wieczór na sobie. Stan zdrowia pozwala wrzucić zdjęcie dopiero dziś... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 23 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2014 "Ambroży Kleks Kontratakuje" Widziałbym tu kapelusz i twarz ukrytą do połowy w jego cieniu. Oglądając Boardwalk Empire żałuję czasami, że ta moda przeminęła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 25 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2014 (prawie) Wszystko w Twoich rękach. I to nie była moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intercrew Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2014 O to moje zestawy świąteczne i jeden przedswiateczny. Pewnie widać, że dopiero uczę się mody męskiej, jednak jestem gotów przyjąć krytykę, a podziekuję za pochwałę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2014 Ciemna, gładka koszula do marynarki to zawsze zły pomysł. Czarna marynarka to zły pomysł. Ostatni zestaw to bardzo zły pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 28 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2014 (prawie) Wszystko w Twoich rękach. I to nie była moda. Niefortunnie to nazwałem. W każdym razie, "unowocześniony" włoski styl również bardzo mi odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2014 Może nie dzisiaj, ale było: photo uploading 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi