steve777 Napisano 24 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2014 Ok przyjąłem postaram sie poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 24 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2014 Outfit Selfie z dzisiaj. Zgodnie z trendami na ten sezon eksperymentowałem z pastelowymi kolorami. Edycja: Za pierwszym razem nie udało się załączyć zdjęcia. Edycja 2: Próbuję poprawić zdjęcie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 24 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2014 To jeszcze pochwal się misternie dobranym do zestawu paskiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 25 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2014 el-biczel Świetny zestaw. Pięknie kolorystycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. .mateusz Napisano 26 Maj 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2014 Wczoraj w komisji wyborczej. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 26 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2014 Outfit Selfie z dzisiaj. Zgodnie z trendami na ten sezon eksperymentowałem z pastelowymi kolorami. Edycja: Za pierwszym razem nie udało się załączyć zdjęcia. Edycja 2: Próbuję poprawić zdjęcie Krawat z Berg&Berg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2014 26. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 26 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2014 26.05.14Piękny krawat.Jak dla mnie poszetka delikatnie nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2014 Piękny krawat. Jak dla mnie poszetka delikatnie nie pasuje. Zgadzam się, zamieniłem ją już na ciemną zieleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 26 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2014 Właściwie to co miałem na sobie zanim zaczęło padać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz Napisano 26 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2014 @Awopiotr: buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 27 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2014 Akurat, moim zdaniem, buty nie są zbyt ciekawe. Za to ładnie leżą spodnie. To rtw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 27 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2014 @xyz: Weejuns @Ravic: RTW po przeróbkach krawieckich: szerokość, długość, pas, mankiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prestige Bar Napisano 27 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2014 Ja może w czasie przeszłym, miesiąc temu miaem na sobie to co na zdjeciach. Pisze bo mam jeszcze w krawca u którego szyłem jedna przeróbkę po ślubie na bardziej codzienny garnitur (wymiana guzików itp.) i mogę równiez coś poprawić jeśli stwierdziłem przez miesiąc, że to cos mi się nie podoba. Ja uważam, że wszytsko jest ok ale chętnie posłucham opinii bardziej doświadczonych kolegów Zdjecia: http://fotoo.pl//out.php?i=806970_3.jpg http://fotoo.pl//out.php?i=806969_2.jpg http://fotoo.pl//out.php?i=806968_1.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2014 Sugeruję przeniesienie do tematu o ślubach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2014 26. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 29 Maj 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2014 Dzisiaj 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 29 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2014 Moim zdaniem krawat zbyt jaskrawy. Poza tym podoba mi się. Szczególnie marynarka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 29 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2014 Dzisiaj pierwszy raz probowalem ta kombinacje. Zauwazylem ze to jeden z niewielu 'zywszych' krawatow w szafie a teraz na wiosne/lato bardziej mam na takie ochote. Kolor w miare dobrze oddany, moze dolne zdjecie blizsze prawy. Jest to odcien pomaranczu/czerwonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 29 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2014 A mi się podoba, tylko brak korespondującej z krawatem poszetki, która zrównoważyłaby jego dominujący kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 29 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2014 Rzeczywiście, przydałaby się poszetka i odpuściłbym cardigan, o ile to cardigan, bo nie jestem pewien czy dobrze widzę. Poza tym wspaniała marynarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 29 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2014 Przyjemny zestaw, powtórzę za poprzednikami, świetna marynarka. Możesz napisać coś o niej więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 29 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2014 Prawie zawsze nosze biala lniana poszetke zlozona w prostokat. Niestety dzisiaj jej nie zabralem, a slusznie piszecie, ze dobrze by troche zrownowazyla krawat. Bardzo lubie nosic pod spodem sweter (ten ma dlugie rekawy), czuje sie wtedy o drobine bardziej elegancko, a dodatkowo dodaje to koloru. Szczegolnie przy rozpietej marynarce, wtedy tez mysle, ze mozna ja miec rozpieta. Sweter dziala troche jak kamizelka. Bylo chlodnawo, ok 13 stopni jak wychodzilem rano dlatego wybralem dodatkowa warstwe pod marynarke. Jesli o nia chodzi to jest to model Havana z aktualnej kolekcji SuitSupply (naprawde dziwnie wg mnie wyglada skrot ktory sie pojawial na forum - SS ). Podszewke ma tylko do wysokosci lopatek, jest dosc lekka, ramiona tez nie maja za wiele usztywnienia, prawie w ogole. Wiecej zdjec w roznych wersjach mozna zobaczyc na moim blogu. Czesto sie przewija w postach. Tkanina to bardzo dobrej jakosci mix welny, lnu i jedwabiu od wloskiego E. Thomas. Ma 'pracujace' guziki, bardzo ladnie wykonczone dziurki (co wydaje mi sie ze zostalo w SuitSupply poprawione w porownaniu do zeszlego i poprzednich lat) i nakladane kieszenie. Jest dobrze dopasowana bo nie robilem zadnych poprawek oprocz skrocenia rekawow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 29 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2014 Czy możesz pokazać zdjęcia w jaki sposób krawiec skrócił Ci te rękawy w marynarce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 29 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2014 Prosze, pomyslalem ze to tez dobra okazja zeby pokazac te dziurki. Wygladaja lepiej niz w niejednej marynarce mtm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi