Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Secondhand Dandy - co to za buty? Te które masz na sobie, nie manekin ;)

Ja, nie SHD, ale odpowiadam:

http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductPage?storeId=35009474&langId=-22&catalogId=30220004&categoryId=975545&productId=3576540&keyword=BUTY%20TYPU%20DERBY%20Z%20ŁĄCZONYCH%20MATERIAŁÓW&colorId=202

Edit:

Mea culpa, faktycznie inna marka. Z tego co pamiętam SHD pracuje w massimo dutti, byłem przekonany, że to ten model.

Opublikowano (edytowane)

Dziękuję. Choć na zdjęciu SHD wyszedł znacznie ładniejszy kolor...

Edit: a nieprawda, że Massimo. Na blogu SHD już jest odpowiedź na moje pytanie.

Edytowane przez Impersøne
Opublikowano

SHD - uważaj na kompozycje, jeszcze ktoś utnie górę zdjęcia ;)

Biorąc pod uwagę ostatni radykalizm jeśli idzie o rozdział CMDNS i casualu jest to całkiem zasadne ostrzeżenie ;)

@Secondhand Dandy - co to za buty? Te które masz na sobie, nie manekin ;)

Buty kupione w zeszłym roku w TkMaxx, marka Apex :)

Secondhand Dandy - co to za torba którą trzyma manekin?

Torba pochodzi z obecnej kolekcji Massimo Dutti :)

Opublikowano

Światło kiepskie, bo było około 20 jak wychodziliśmy, zdjęcie z zegarkiem troszkę rozmazane, ale trudno.

Lniana poszetka obszyta czerwoną nicią, do tego lniana koszula. Niby nie powinny być te same materiały, ale według mnie się nie gryzło:)

Pozdrawiam

post-5455-0-33636800-1400436534_thumb.jp

post-5455-0-04860100-1400436553_thumb.jp

post-5455-0-92526100-1400436564_thumb.jp

Opublikowano

Celahim, mam nadzieję, że wierniej kolor marynarki oddaje zdjęcie pierwsze niż ostatnie ;) Całkiem przyjemnie.

Dandy, strasznie pomięty krawat i poszetka próbuje ci uciec.

Opublikowano

Celahim, mam nadzieję, że wierniej kolor marynarki oddaje zdjęcie pierwsze niż ostatnie ;) Całkiem przyjemnie.

Dandy, strasznie pomięty krawat i poszetka próbuje ci uciec.

Przyznaję, muszę przy najbliższej okazji go wyprasować. Ułożenie poszetki wyszło takie z winy przyjętej pozycji :)