4inHand Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zestaw z planu filmu o dolewaniu wody do piwa w lokalach Tutaj w ruchu: 9 Cytuj
cosnow Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Super zestaw. Świetny i bardzo ciekawy materiał. (Zarówno marynarkowy jak i video) Cytuj
damiance Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 co miałem w sobotę na sobie: 2 Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Garnitur = sztywność? Wcale nie musi tak być http://secondhanddandy.pl/2014/04/swingin-suits.html Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Dawid, te buty strasznie gryzą się z tym garniturem. Po pierwsze masz bardzo wąskie nogawki i brzydko się układają w tej konfiguracji, druga sprawa buty nie są smukłe, raczej wyglądają na robocze czukka do dżinsów, a materiał garnituru to cienka delikatna wełna. Myślę, że do efektu jaki chciałeś osiągnąć całościowo lepiej nadałby się cięższy materiał na garnitur, np. jakaś flanela, a dwa do tego stylu całości musiałaby być szersza nogawka, wiesz taki prawdziwy szeryf na dzikim zachodzie PS - garnitur, sztywność, bla bla bla - come on, nie jesteśmy onetowymi czytelnikami, żeby na tym forum przekonywać o takich oczywistościach 12 Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Dawid, te buty strasznie gryzą się z tym garniturem. Po pierwsze masz bardzo wąskie nogawki i brzydko się układają w tej konfiguracji, druga sprawa buty nie są smukłe, raczej wyglądają na robocze czukka do dżinsów, a materiał garnituru to cienka delikatna wełna. Myślę, że do efektu jaki chciałeś osiągnąć całościowo lepiej nadałby się cięższy materiał na garnitur, np. jakaś flanela, a dwa do tego stylu całości musiałaby być szersza nogawka, wiesz taki prawdziwy szeryf na dzikim zachodzie PS - garnitur, sztywność, bla bla bla - come on, nie jesteśmy onetowymi czytelnikami, żeby na tym forum przekonywać o takich oczywistościach W pozycji stojącej nogawki delikatnie opadają na cholewkę, a że większość czasu byłem w ruchu, to i marszczenia się pojawiły. Ostatnimi czasy ciągnie mnie ku eksperymentowaniu, zobaczymy jak długo mi się ten stan utrzyma. Niemniej bardzo serdecznie dziękuję za rzeczową opinię, Filipie Co do "claimu", to trzy czwarte odwiedzających forum nie jest zarejestrowana, więc chyba jest kogo przekonywać. Mimo tego, obiecuję na przyszłość postarać się być nieco bardziej kreatywnym Cytuj
Awopiotr Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 A czemu materiał garnituru tak się błyszczy? Czy to efekt "ulepszania" zdjęcia w jakimś programie graficznym czy cecha materiału? Niestety, ale na zdjęciu prezentuje się to tak sobie Za to koszula i krawat bardzo ładne. Cytuj
Ingvar Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Phantom, te buty mi tu jakoś średnio pasują, połączenie szarego i brązowego nie jest szczęśliwe. Poza tym marynarka jest zbyt błyszcząca w stosunku do spodni ale to może być wina zdjęcia. Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2014 A czemu materiał garnituru tak się błyszczy? Czy to efekt "ulepszania" zdjęcia w jakimś programie graficznym czy cecha materiału? Niestety, ale na zdjęciu prezentuje się to tak sobie Za to koszula i krawat bardzo ładne. Wina zbyt chyba mocnej obróbki i jeszcze mocniejszego światła Cytuj
arche Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Szary i brąz to dobra para. Fajny zestaw, Phantom. Cytuj
RadekM Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Phantom, jest styl, ale rozważ zmianę butów na czarne i bardziej eleganckie ps czy pasek nie jest zbyt długi? Cytuj
mariusz12209 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Dzisiaj było zimno plus 7stp wypas Cytuj
Szego Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Panowie, dzisiaj liczymy na piękne świąteczne zestawy! Cytuj
.mateusz Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Miały być dwie stylówy, garniturowa i weekendowa, ale stanęło tylko na tej ostatniej. Stokrotka długo nie wytrzymała, bo spodobała się kuzynce. Poprawiłem obrócone zdjęcia, o których wspomniał Kamil. 4 Cytuj
Kamil_D Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 mialy byc dwie stylowy, garniturowa i weekendowa, ale stanelo tylko na tej ostatniej. stokrotka dlugo nie wytrzymala, bo spodobala sie kuzynce. O ile góry nie ocenię - boli mnie kark i nie jestem w stanie przekręcić głowy Tak drugie zdjęcie to bajka! Tak świetnie zestawionych kolorów dawno nie widziałem i to przede wszystkim zasługa skarpetek! Kto by pomyślał, że taki drobiazg zmienia tak wiele. Cytuj
Boruta Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Stokrotka długo nie wytrzymała, bo spodobała się kuzynce. Przy dzisiejszej aurze i tak by długo nie wytrzymała (rzecz jasna na zewnątrz). Ja od 14 do 20 wymieniłem trzy. Cytuj
JDC Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Garnitur + koszula w prążek. 4 Cytuj
White Haven Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Dokładnie. Polecałbym białą, lnianą. Reszta ok Cytuj
JDC Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Na zdjęciu tego nie widać, ale i buty i skarpety są bordowe. Ale co fakt to fakt - biała lepiej. Niestety kurier nie dotarł z nią przed świętami, więc na biały len musze poczekać jeszcze co najmniej 2 dni. Cytuj
Englishman Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Nie ma szału, ale z racji, że się prawie nie udzielam. To wrzucę coś od siebie. To ostatnie z moim "nowatorskim" węzłem. Cytuj
Kamil_D Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Nie ma szału, ale z racji, że się prawie nie udzielam. To wrzucę coś od siebie. To ostatnie z moim "nowatorskim" węzłem. Świetny węzeł, aczkolwiek bardziej by pasował do mniej formalnych zestawów. Nie zastanawiałeś się nad kupnem granatowego garnituru? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi