Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawid, te buty strasznie gryzą się z tym garniturem. Po pierwsze masz bardzo wąskie nogawki i brzydko się układają w tej konfiguracji, druga sprawa buty nie są smukłe, raczej wyglądają na robocze czukka do dżinsów, a materiał garnituru to cienka delikatna wełna. Myślę, że do efektu jaki chciałeś osiągnąć całościowo lepiej nadałby się cięższy materiał na garnitur, np. jakaś flanela, a dwa do tego stylu całości musiałaby być szersza nogawka, wiesz taki prawdziwy szeryf na dzikim zachodzie   ;)

PS - garnitur, sztywność, bla bla bla - come on, nie jesteśmy onetowymi czytelnikami, żeby na tym forum przekonywać o takich oczywistościach :)

W pozycji stojącej nogawki delikatnie opadają na cholewkę, a że większość czasu byłem w ruchu, to i marszczenia się pojawiły. Ostatnimi czasy ciągnie mnie ku eksperymentowaniu, zobaczymy jak długo mi się ten stan utrzyma. Niemniej bardzo serdecznie dziękuję za rzeczową opinię, Filipie :)

Co do "claimu", to trzy czwarte odwiedzających forum nie jest zarejestrowana, więc chyba jest kogo przekonywać. Mimo tego, obiecuję na przyszłość postarać się być nieco bardziej kreatywnym ;)

Opublikowano

A czemu materiał garnituru tak się błyszczy? Czy to efekt "ulepszania" zdjęcia w jakimś programie graficznym czy cecha materiału? Niestety, ale na zdjęciu prezentuje się to tak sobie :-(

Za to koszula i krawat bardzo ładne.

Opublikowano

Phantom, te buty mi tu jakoś średnio pasują, połączenie szarego i brązowego nie jest szczęśliwe. Poza tym marynarka jest zbyt błyszcząca w stosunku do spodni ale to może być wina zdjęcia.

Opublikowano

A czemu materiał garnituru tak się błyszczy? Czy to efekt "ulepszania" zdjęcia w jakimś programie graficznym czy cecha materiału? Niestety, ale na zdjęciu prezentuje się to tak sobie :-(

Za to koszula i krawat bardzo ładne.

Wina zbyt chyba mocnej obróbki i jeszcze mocniejszego światła :)

Opublikowano

Miały być dwie stylówy, garniturowa i weekendowa, ale stanęło tylko na tej ostatniej. Stokrotka długo nie wytrzymała, bo spodobała się kuzynce. Poprawiłem obrócone zdjęcia, o których wspomniał Kamil.

oS8wWpT.jpg

post-3942-0-99395600-1397999853_thumb.jp

• Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano

mialy byc dwie stylowy, garniturowa i weekendowa, ale stanelo tylko na tej ostatniej. stokrotka dlugo nie wytrzymala, bo spodobala sie kuzynce.

O ile góry nie ocenię - boli mnie kark i nie jestem w stanie przekręcić głowy  :mrgreen: Tak drugie zdjęcie to bajka! Tak świetnie zestawionych kolorów dawno nie widziałem i to przede wszystkim zasługa skarpetek! Kto by pomyślał, że taki drobiazg zmienia tak wiele.

Opublikowano

Na zdjęciu tego nie widać, ale i buty i skarpety są bordowe. Ale co fakt to fakt - biała lepiej. Niestety kurier nie dotarł z nią przed świętami, więc na biały len musze poczekać jeszcze co najmniej 2 dni.

Opublikowano

Nie ma szału, ale z racji, że się prawie nie udzielam. To wrzucę coś od siebie. To ostatnie z moim "nowatorskim" węzłem.

Świetny węzeł, aczkolwiek bardziej by pasował do mniej formalnych zestawów.  ;)  Nie zastanawiałeś się nad kupnem granatowego garnituru?