eye_lip Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2014 Tomek nie ma podobnej marynarki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2014 Świetna marynarka. Miler ma podobną http://milerszyje.pl/wp-content/uploads/2013/09/MG_4470.jpg Koledzy poprawcie okulary lub monitory i to zdecydowanie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 14 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2014 D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2014 Używane dyskusje poszły do kontenera. Proszę o powrót do tematu wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jay Napisano 14 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2014 Z telefonu i z ręki - przepraszam za jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthur Hastings Napisano 14 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2014 Z telefonu i z ręki - przepraszam za jakość. Ogólnie jak dla mnie za dużo wszystkiego: paski(koszula, marynarka), kropki(krawat, poszetka), krata(szalik, płaszcz). Dodatkowo przemyślałbym inny sposób wiązania krawata, kołnierz jest dość wysoki i nie wygląda to zachęcająco z tak małym wypełnieniem, trochę nieproporcjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 ś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 Bardzo ładne połączenie różnych wzorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 Podoba mi się ten kołnierzyk. Można coś takiego dostać RTW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yglo Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2014 wczorajszo-dzisiajszy studniówkowy komiter rodzicielsko-nadzorczy. Panowie, to debiut. Proszę o wyrozumiałość.... PS. nie dajcie się nigdy wmanewrować w taką funkcję ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2014 Ładna mucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Parmigiano Napisano 19 Styczeń 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2014 Długie zimowe wakacje we Florencji 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2014 Parmigiano: klasa. Również otoczenie. Wprawdzie ja sam o tej porze roku użyłbym sznurowanych butów, ale niech tam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2014 Dzisiaj jest 13stp na plus oczywiście dlatego lofersy na stopach,zresztą zabrałem ze sobą tylko 2pary butów na okres 3miesięcy i teraz już wiem że to był błąd i muszę się posiłkować w najbliższym czasie paczką z Polski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2014 Greenów jeszcze nie naprawiłeś? To są loafersy Banfi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2014 Lofersy EG są w jak najlepszym porządku,przeszwa w tym modelu jest tak wszyta, że buty nadają sie tylko na lato ponieważ duża część stopy jest odkryta,model E.Banfi jest bardziej solidny i co najważniejsze zakrywa prawie całą stopę dlatego chodzę w nich pomimo tej pory roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Długie zimowe wakacje we Florencji Możesz napisać więcej o krawacie który masz na sobie. Czy to kaszmir? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Krawat jest wykonany z tkaniny wełnianej z domieszka 20% kaszmiru firmy Camerucii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MJJ Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Dzisiejszy zestaw na uczelnię, na dole granatowa flanela i wysokie, granatowe brogsy. PS To mój pierwszy post, więc proszę o wyrozumiałość i konstruktywną krytykę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Pierwsza sprawa - gratulacje, skoro to ubranie na uczelnie. Ja wtedy też nosiłem wysokie granatowe buty i szarą górę, ale obie rzeczy miały logo Nike. Jedyne propozycje z mojej strony: - granatowe buty i granatowe spodnie mogą się zlewać, lepiej wyglądałyby buty brązowe/tan. - krawat mógłby być szerszy i z grubszego materiału, aby nie czuł się taki przytłoczony przy zaprezentowanej marynarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MJJ Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Dzięki za rady, niestety moja szafa jest jeszcze mało kompletna pod względem ilości krawatów i butów ale cały czas się rozwija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 I poszetkę ułożyć staranniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Po pracy do późna. Przepraszam za ziarnistość zdjęcia. Edit: Poprawione zdjęcie do górynogami. Na dole: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Kurcze, nie wiem dlaczego do góry nogami wstawiło. Panie, toż to zdjęcie dla nietoperzy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi