maciato Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Pytanie nie było do mnie ale może ten wpis pomoże : http://milerszyje.pl/plaszcz-na-zime-budrysowka.html Tomek szerzej opisuje tam tą budrysówkę + lepsze zdjęcia Cytuj
Ingvar Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Karol, płaszcz przepiękny ale rzeczywiście mógłby być ciut węższy poniżej talii. Krawat od mamy to prawdziwa perełka. Cytuj
4inHand Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Panie Tomku czy to jest ten sam płaszcz ,który jest na stronie facebook Kruppa&Rzeszutko? Z jakiej tkaniny został uszyty? Pytanie nie było do mnie ale może ten wpis pomoże : http://milerszyje.pl/plaszcz-na-zime-budrysowka.html Tomek szerzej opisuje tam tą budrysówkę + lepsze zdjęcia Demyt pół godziny szukałem linka i kiedy w końcu go znalazłem ... widziałem, że Maciato mnie wyręczł Innymi słowy, to nie ten sam płaszcz. Cytuj
steve777 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 pierwszy post w tym wątkudopiero się uczę , wiem że casulowo , mam nadzieje że nie aż za bardzo 3 Cytuj
Szego Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 Podoba mi się połączenie koszuli, krawata i kurtki pikowanej. Cytuj
steve777 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Dziekuje , co prawda wolałem jakiś bardziej nieformalny wybrać ale zmusił mnie plan dnia do czegoś bardziej eleganckiego? Cytuj
Ingvar Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Steve, prezentuje się to nieźle. Rozumiem, że nie miałeś pod kurtką marynarki? Constantin, wydaje mi się, że wszystko pasuje poza marynarką. Chyba lepiej wyglądałaby szara w kratę albo jednolita. Przy okazji, jakie spodnie do tego założyłeś? Cytuj
constantin Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Takie same jak marynarka. Cytuj
4inHand Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Koszula BD z oksfordu, knit i marynarka bez podszewki na 2,5 guzika Fot. K. Łukowicz 2 Cytuj
steve777 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 nie nie miałem , ta kurtka jest dość dopasowana i w sumie raczej nosze ja w zestawie z koszula ew swetrem Cytuj
Szego Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 4inhand Jeśli mogę zapytać. Jaka to jest marynarka na 2,5 guzika? + Jakie miałeś do tego buty? Cytuj
4inHand Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 4inhand Jeśli mogę zapytać. Jaka to jest marynarka na 2,5 guzika? + Jakie miałeś do tego buty? Jeśli się przyjrzysz to na pewno dostrzeżesz, że są w niej więcej niż 2 guziki, ale jednak nie jest to marynarka na 3 guziki. Buty miałem też na 2,5 guzika Cytuj
Szego Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Teraz już widzę. Jest dodatkowa dziurka na lewej klapie Cytuj
Breslauer Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 U mnie dzisiaj cięższe tkaniny i zamszaki. 5 Cytuj
dixi Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Ciekawy krawat gdzie go Pan kupił? Cytuj
Breslauer Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Brązowy knit. Mam go (i jego brata bliźniaka) już dość długo i niestety raczej marna szansa bym sobie przypomniał Lubię oba (drugi jest granatowy) bo dobrze trzymają węzeł. Cytuj
Karol G. Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 Dzień dobry. Egzamin trzeci, ostatni. Przepraszam za jakość zdjęć całej sylwetki. Muszę nad tym popracować. Zdaję sobie sprawę z tego, że niewiele na nich widać jednak zdecydowałem się je pokazać, bo myślę, że na ich podstawie można przynajmniej ocenić dopasowanie oraz proporcje. Cytuj
Ingvar Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 Zmieniłbym krawat na czerwony jedwabny w odcieniu obszyć poszetki. Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 Zdjęcie z 6 rano z ręki, stąd nierówno ułożona marynarka 2 Cytuj
mosze Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 Zestawy kolegi Federalles i towarzyszącą dyskusję przerzuciłem do Poradni Stylistycznej: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/380-forumowa-poradnia-stylistyczna/page-140 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Secondhand Dandy Opublikowano 9 Lutego 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pol606 Opublikowano 9 Lutego 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 . 12 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi