constantin Napisano 24 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2013 kolejny raz widzę Ciebie w marynarce bez butonierki:) ech Ty niedobry!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 24 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2013 kolejny raz widzę Ciebie w marynarce bez butonierki:) ech Ty niedobry!! Bo to wciąż jedna i ta sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 24 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2013 Bo to wciąż jedna i ta sama aha.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 25 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2013 Sam pomysł na Twój zestaw jest super. Mile dla oka połączenie kolorów i faktur, jednak "wąskość" spodni zbliża się do granicy karykaturalności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 25 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2013 Kolorystycznie ciekawie ale spodnie... Podwinięcie (niezbyt pasujące do formalności marynarki) zawęziło wąskie już spodnie. Facet może nie powinien mieć wiatru w nogawkach, ale pokazywanie (podkreślanie) szczupłych nóg pozostawmy kobietom 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 25 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2013 Dawid jest wyjątkowo szczupły i moim zdaniem przy takiej sylwetce nie przeszkadza to za bardzo. Sam mam bawełniany garnitur ze spodniami, które bez dużej przesady można nazwać rurkami i gdy tylko wyzbędę się wyuczonego przekonania, że rurki=be, to dochodzę do wniosku, że przy mojej posturze (bardzo podobnej do SHD) całość wygląda całkiem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyvern Napisano 25 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2013 Ja też mam posturę SHD, i uważam, że takie spodnie są najlepsze. Szerokie powiewają jak na wieszaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 26 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2013 No nie wiem. Zbyt wąskie spodnie lubią się zastać wysoko nad kostką, np. wtedy gdy wstaje się z krzesła/fotela. A to już bywa zabawne (zwłaszcza gdy ratuje się sytuację nakłaniając spodnie do powrotu na swoje miejsce). No, ale ja mam inną sylwetkę niż SHD, więc może to tylko mnie dotyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 26 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2013 No nie wiem. Zbyt wąskie spodnie lubią się zastać wysoko nad kostką, np. wtedy gdy wstaje się z krzesła/fotela. A to już bywa zabawne (zwłaszcza gdy ratuje się sytuację nakłaniając spodnie do powrotu na swoje miejsce). No, ale ja mam inną sylwetkę niż SHD, więc może to tylko mnie dotyczy. Żeby spodnie zostały tak jak opisujesz trzeba mieć umięśnioną łydkę. U kobiet i kurczaków ten efekt nie występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 26 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2013 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 27 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2013 Anybody? No to znowu ja w takim razie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdk Napisano 27 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2013 Na Twoim miejscu pomyślałbym też nad ciekawszymi oprawkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loom Napisano 30 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2013 Krawat mi się podoba . A guziki wymieniłem wszystkie - są drewniane i mogą się troszkę różnić kolorem. No i światło też wpływa troszkę na kolor guzików na tym zdjęciu. Krawat kwestia gustu. Masz bardzo ładny zegarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 30 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2013 Moderacja urwała, za niezgodność z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 30 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2013 a później wdawał się w dyskusję która w 90% przypadków ma miejsce, to potrzeba by zatrudnić nowych moderatorów na resztę dyskusji. Zgodnie z pkt VI.5 regulaminu "Decyzje moderatorów nie podlegają dyskusji i są ostateczne." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 30 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2013 Clovis, zupełnie nie rozumiem dlaczego się dziwisz, że Twój post został usunięty. W wątku "co mam dziś na sobie" zamieściłeś zdjęcie siedzenia Land Rovera, na którym to siedzeniu położyłeś kurtkę Barbour, torbę bwb z kieszeni której wystawała fajka. Opatrzyłeś to komentarzem, że nie miał Ci kto zrobić zdjęcia. Powiedz jak się ma tytuł wątku do wspomnianego zdjęcia. Nie traktuj tego osobiście, ale to chyba lekka przesada. A tak przy okazji to ja zgłosiłem ten post Moderatorowi. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 30 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2013 Zdjęcie ze środy Pl.Zamkowy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 30 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2013 Irek, uważaj na towarzystwo za plecami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2013 Irek, uważaj na towarzystwo za plecami A tak to wyglądało w całości. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2013 Wyglądasz jakbyś był wklejony w fotoszopie. Fajny zestaw. Czy lewy rękaw nie jest, hm, zbyt obszerny? (edit: mam na myśli oczywiście "Twój" lewy, ten z ręką w kieszeni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2013 Wyglądasz jakbyś był wklejony w fotoszopie. Fajny zestaw. Czy lewy rękaw nie jest, hm, zbyt obszerny? (edit: mam na myśli oczywiście "Twój" lewy, ten z ręką w kieszeni) Zdjęcie było robione z zaskoczenia ,ręka w kieszeni ,wiec rękaw dziwnie się ułożył .Na pewno nie jest za szeroki,to tylko kwestia zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2013 W sumie nie widziałem inkryminowanego zdjęcia/posta ale jeśli chodzi o sposób prezentowania zestawów to można podchodzić nieortodoksyjnie np. tak http://forum.butwbutonierce.pl/topic/4-co-mam-dziś-na-sobie/?p=74125 Oczywiście w granicach zdrowego rozsądku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2013 Clovis, zupełnie nie rozumiem dlaczego się dziwisz, że Twój post został usunięty. W wątku "co mam dziś na sobie" zamieściłeś zdjęcie siedzenia Land Rovera, na którym to siedzeniu położyłeś kurtkę Barbour, torbę bwb z kieszeni której wystawała fajka. Opatrzyłeś to komentarzem, że nie miał Ci kto zrobić zdjęcia. Powiedz jak się ma tytuł wątku do wspomnianego zdjęcia. Nie traktuj tego osobiście, ale to chyba lekka przesada. A tak przy okazji to ja zgłosiłem ten post Moderatorowi. Kolego Wąski. Jakby Clovis wkleił fotkę na tle fotela od 125p, do tego nie z fajką, a najtańszym kiepem, też byś się zbulwersował, czy raczej puścił bokiem? Wystarczyło powiedzieć, że autor wkleił zdjęcie paru rzeczy na tle fotela samochodowego, ale nie, lepiej wypisać litanię o markach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2013 Co powiesz o prawym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2013 A tak to wyglądało w całości. Teraz wszystko jasne, bo przcież powszechnie wiadomo, że żółty kolor to lep na muchy. Małżonka działa jak magnes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi