Ernestson Napisano 14 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2013 Pierwszy raz. "Najwyżej zjedzą mnie żywcem" - pomyślał Ładne buty, ładna tkanina marynarki, ładny kolor spodni. Niewiele więcej da się powiedzieć. Szkoda że nie możemy zobaczyć jak ubranie leży na Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simao Napisano 14 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2013 Pierwszy raz. "Najwyżej zjedzą mnie żywcem" - pomyślał Witam, Czy mogę wiedzieć, gdzie buty zostały kupione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 14 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2013 Witam, Czy mogę wiedzieć, gdzie buty zostały kupione ? Podbijam pytanie, są na prawdę ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IG_R Napisano 15 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2013 Witam, Czy mogę wiedzieć, gdzie buty zostały kupione ? Buty to wyprzedażowy zakup w Massimo Dutti, skóra nie najlepszej jakości, ale design jak na 149 zł, przedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 15 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2013 Moja nowa dwurzędówka w bardziej formalnym aniżeli ostatnio wydaniu, uchwycona okiem Wro Street Fashion. Dla niektórych czytelników tej strony wszystkiego jest tu za dużo, a jak wydaje się wam, koledzy? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziubdziub Napisano 15 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2013 Dla niektórych czytelników tej strony wszystkiego jest tu za dużo, a jak wydaje się wam, koledzy? Cały zestaw jest wg mnie spójny, bardzo ładny i skomponowany z nie lada maestrią - co chyba nie jest łatwe przy tylu barwach - natomiast z pewnej perspektywy potrafię zrozumieć wspomnianych czytelników. Być może zmiana na jednolitą białą koszulę czy jednobarwną poszetkę sprawiłaby, że całość byłaby lżejsza w odbiorze, więcej byłoby oddechu. Mam wrażenie, że ten efekt wynika z ograniczeń ludzkiej percepcji, człowiek mimowolnie skupia się na wielu różnych detalach w ubiorze i to go czasem może zmęczyć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 15 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2013 Jak dla mnie głównym mankamentem jest długość marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reil Napisano 16 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2013 Jak dla mnie głównym mankamentem jest materiał z którego została wykonana marynarka (strasznie wymięta). Brzydki krawat i poszetka (oczywiście to subiektywne zdanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 16 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2013 Jak dla mnie perfect. Swoją drogą zazdroszczę sylwetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 16 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2013 Secondhand Dandy, Moim zdaniem zestaw bardzo udany. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 16 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2013 Jak dla mnie głównym mankamentem jest długość marynarki. Sprawdzałem ostatnio różne długości marynarek dwurzędowych i wyszło mi, że taka długośc jest dla mojej sylwetki najbardziej optymalna. Dłuższa marynarka skraca mi optycznie nogi, które i tak nie są specjalnie długie Jak dla mnie głównym mankamentem jest materiał z którego została wykonana marynarka (strasznie wymięta). Brzydki krawat i poszetka (oczywiście to subiektywne zdanie). Marynarka wykonana została z bawełny, co tłumaczy jej gniotliwość. Poza tym zdjęcie zostało wykonane po całym dniu biegania po mieście. Serdecznie dzięki za wszystkie opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziubdziub Napisano 16 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2013 O ile nie przepadam na ogół za krótkimi płaszczami i marynarkami, to akurat ta marynarka bardzo mi się spodobała. Nie przeszkadza mi taka krótkość, a może być dzięki niej bardziej praktyczna i uniwersalna, do przywdziania na więcej okazji. Na moje oko pasuje świetnie do figury noszącego. Jest ładnie dopasowana, w głębokim granatowym kolorze, no i to nieśmiertelne 6x2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 16 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2013 Marynarka z Zary, mierzyłem ją, ale jest ona już ultra krótka. Spodnie, krawat i buty moim zdaniem zbyt formalne do bawełnianej, gniotliwej marynarki. Bardziej odpowiednie byłyby np. białe spodnie i brązowe zamszowe tassel lub penny loafers. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 16 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2013 SHD - świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 17 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2013 Mam tą samą marynarkę, moim zdaniem jej krótkość nie jest zła, w garniturze np taka marynarka już byłaby za krótka. SHD - bardzo fajny zestaw. Pozdrawiam, Whale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 17 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2013 W mojej opinii faktycznie marynarka nieco odstaje od spodni pod względem formalności, jednak widuję często takie marynarki traktowanej jako blezery. Osobiście, kiedy poszukiwałem sportowego blezera, przerzuciłem niemało podobnych (wiele firmy oferuje marynarki z takim wykończeniem), ale ostatecznie jednak zgrzytnąłem zębami (finansowo) i wybrałem bawełnianą marynarkę O.Jacobsona wykonaną z bardzo cienkiej, nieprawdopodobnie gładkiej granatowej bawełny wyglądającej jak wełna. Tkanina podobno włoska. Owszem, gniecie się trochę bardziej niż wełniana. W każdym razie da się znaleźć bawełnę nie wyglądającą jak denim, ale wymaga to wiele wysiłku i niestety bardzo, bardzo podnosi koszty (tamtą moją kupiłem tylko dlatego, że była przeceniona o połowę z ceny wyjściowej coś koło 2000 pln). Całość stylizacji aprobuję, jakkolwiek zmieniłbym coś w rejonie szyjnym. Albo węższy i mniej wzorzysty krawat, albo mniej ozdobna koszula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 19 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2013 Apparel Arts 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 21 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2013 Dawno mnie nie było. zdjęcie z wtorku. marynarka-len H. Boss i krawat z SH, kapelusz z dużej wyprzedaży. Arkadyjczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 21 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2013 Krawat moim zdaniem koszmarny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 21 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2013 Krawat mi się podoba . A guziki wymieniłem wszystkie - są drewniane i mogą się troszkę różnić kolorem. No i światło też wpływa troszkę na kolor guzików na tym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reil Napisano 22 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2013 Dawno mnie nie było. zdjęcie z wtorku. marynarka-len H. Boss i krawat z SH, kapelusz z dużej wyprzedaży. Arkadyjczyk Krawat i poszetka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vax50 Napisano 22 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2013 Drugie podejście po sporej przerwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luciano Napisano 24 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2013 Twój zestaw jakoś mnie nie przekonuje.... Nie ma w nim.... Dla porównania dodaje zdj z moich ,,zbiorów". Dodadalem takie gdzie nie jest prezentowana idealna sylwetka a coś w tym zestawie jest ciekawego, interesującego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luciano Napisano 24 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2013 Źle powiedziałem. Nie coś, a zestaw ze zdj. Jest interesujący, ciekawy.... i tak dalej jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 24 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2013 Czasmi nachodzi mnie ochota na założenie niesławnych czerwonych spodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi