constantin Napisano 24 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2013 @ constantin Bardzo podoba mi się ten zestaw, szczególnie kolory. Oczywiście można się czepiać marynarki ale jak sam piszesz to RTW więc nie miałoby to sensu. Z jakiego materiału są spodnie? chino, bawełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 24 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2013 @ constantin Zestaw bardzo fajny,fakt marynarka wygląda na zbyt duzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2013 s 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 25 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2013 Ładne detale: -poszetka, -buty Marynarka ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 25 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2013 Constantin, ostatnio publikowales dużo swoich zestawów i bardzo mi sie podobają. Jedne z lepszych jakie tutaj widziałem, ogólnie trzymają wysoki poziom. Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 26 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2013 Przedwczoraj, słabe zdjęcie, ale chciałem się pochwalić nowym krawatem w akcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 26 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2013 KyleKrawat ładny ,ale akcji nie widać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 26 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2013 Przedwczoraj, słabe zdjęcie, ale chciałem się pochwalić nowym krawatem w akcji . Fajny Gdzie kupiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 26 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2013 Kyle Krawat ładny ,ale akcji nie widać. Akcja dość statyczna Fajny Gdzie kupiony? the Tie Bar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 27 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2013 Ile zapłaciłeś teraz za przesyłkę z thetiebar? Nie było problemów? I dlaczemu nie zrobiłeś akcji forumowej? Constantin, rzuca mi się w oczy mało gustowne, nachalne ułożenie poszetki - i to się przewija w każdym zestawie. Przy takim ułożeniu Gregg Popovich z pewnością wytarłby sobie w nią nos: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 28 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2013 Pomijam, że informacja o wysyłce jest na stronie i łatwo ją znaleźć, ale dlaczego Kyle miałby robić akcję forumową z okazji kupna krawata za 15 USD w sklepie internetowym? Dlaczego, skoro najwyraźniej jesteś taką akcją zainteresowany, sam jej nie urządzisz? A przy okazji poszukaj dyskusji o cłach i VAT, to się dowiesz, że taka akcja w praktyce najprawdopodobniej podniosłaby ceny wszystkim uczestnikom i wydłużyła czas dostawy, bo urzędy celne, przynajmniej w Warszawie, pracują powoli, za to nie gardzą nawet przesyłkami o wartości poniżej 100 USD. Ile zapłaciłeś teraz za przesyłkę z thetiebar? Nie było problemów? I dlaczemu nie zrobiłeś akcji forumowej? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 28 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2013 Zawsze mnie to zastawiało dlaczego co jakiś czas pojawiają się posty niosące następującą treść: " niech ktoś zrobi akcję forumową, żebym mógł się dołączyć" Chcesz coś kupić z tie bara, bexleya czy nie wiem czego to wejdź na stronę i zamów, albo sam zorganizuj akcję forumową, może ktoś się dołączy. Dramat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2013 g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 28 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2013 Oj, chyba piłeś wczoraj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2013 Oj, chyba piłeś wczoraj. ja nie ale fotografka na pewno:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 28 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 28 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2013 Bardzo mi się podoba długość spodni przy tej szerokości nogawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 28 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ard Napisano 28 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2013 @Constantin - Co to za zegarek? (ten na zdjęciu z soboty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2013 @Constantin - Co to za zegarek? (ten na zdjęciu z soboty) maurice lacroix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 29 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2013 m 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 29 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2013 Szarości o małym kontraście w asyście błękitów i brązów 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitty Napisano 30 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2013 Szarości o małym kontraście w asyście błękitów i brązów Buty znalazłeś świetne! I krawat bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. constantin Napisano 31 Maj 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2013 p 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi