eye_lip Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Ta marynarka jest krejzi, skąd ją wytrzasnąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Barbour Instagramem na molo w Sopocie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Uważam, że świetnie by tu pasował melonik . Chyba się nie zdecyduję Ta marynarka jest krejzi, skąd ją wytrzasnąłeś? Marynarka jest z lumpeksu, do tego były spodnie dzwony więc to chyba był jakiś garnitur na "specjalną okazję" Co ciekawe marynarka jest bez rozcięcia z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Zestaw na dzisjaj. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Styleman, widzę że monki Ci przyrosły do nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Styleman, widzę że monki Ci przyrosły do nóg Moja szafa na ten sezon wzbogaciła się o 3 pary monkow,wiec się nimi po prostu ciesze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Zestaw na dzisjaj. Kolejna z rzędu (wcześniej różnie z tym bywało) 'stylizacja', która w całości mi się podoba. Nawet bardzo. Jeśli mógłbym coś zaproponować to - dyskretny, biały TV-fold. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Styleman - coś wspaniałego. Jakbym zobaczył na ulicy to spytałbym czy mogę zrobić zdjęcie BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Jeszcze trencz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 17 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Nowa poszetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał181 Napisano 17 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Mój drugi zestaw na forum. Mam nadzieję, że się spodoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 17 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Hmmm... a butonierka i brustasza? Jakbyś dodał fantazyjną poszetkę, to mógłbyś od razu startować w naszym konkursie (http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1764-konkurs-łączymy-wzory/), ale nie ma na nią miejsca . Koszula do mnie nie przemawia, napisz proszę szczegóły o krawacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 17 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Spodobał by się gdyby nie ta koszula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 17 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Na płaszcz już za ciepło, więc pora na donegal tweed: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 17 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Jak wrażenia "termiczne" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 17 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Realnie to taka "kurtka", na deszcze i pochmurny dzień, dobre tak na 7-16C, ale powyżej to już grozi przegrzaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał181 Napisano 17 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Też bardzo mnie boli brak miejsca na poszetkę Do koszule początkowo też nie byłem przekonany ale mojej dziewczynie bardzo się podobała i coraz bardziej ją lubię (koszulę). Krawat pochodzi z h&m. Budżet studenta ma swoje ograniczenia:-). Ale mimo tego, że mam kilkanaście markowych krawatów z second handów to właśnie ten zakładam z najczęściej i z największą przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2013 S 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redfacet Napisano 18 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2013 Szanowni wybaczcie tą metkę na poszetce ( nie zauważyłem a koleżanka nie zwróciła mi uwagi ech..) Zdarza się Staram się jednak metki odcinać, chociaż ze dwa razy zostały po takiej praktyce (rano, pośpiech, dzieci krzyczą) dziury... Ale nie o tym chciałem... Chodzi o marynarkę - naprawdę fajny wzór, super zestaw z niebieskościami. Zamówiłem podobny wzór, tylko w 'gęstszą kratę' u Macaroniego - wariant bez podszewki, na lato. Jakie kolory/ wzory materiałów koszulowych lubisz do niej nosić (poza błękitem)? Pozdrawiam, Red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2013 Zdarza się Staram się jednak metki odcinać, chociaż ze dwa razy zostały po takiej praktyce (rano, pośpiech, dzieci krzyczą) dziury... Ale nie o tym chciałem... Chodzi o marynarkę - naprawdę fajny wzór, super zestaw z niebieskościami. Zamówiłem podobny wzór, tylko w 'gęstszą kratę' u Macaroniego - wariant bez podszewki, na lato. Jakie kolory/ wzory materiałów koszulowych lubisz do niej nosić (poza błękitem)? Pozdrawiam, Red wiesz co... mam ja na sobie pierwszy raz:) to nic wielkiego siutsupply , mysle że biała, odcienie niebieskiego oraz od bęzu po brąz, jęzeli chodzi o kolory koszul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 18 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2013 tak prosto i bez szaleństw. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_ Napisano 18 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2013 @Constantin powiesz coś więcej o tym płaszczu (marka, gdzie kupiony)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 19 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2013 p 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2013 Constantin, jeszcze tylko zbliżenie na klatkę piersiową i fotka do konkursu jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi