Styleman Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Płaszcz bardzo ładny,na pewno w rzeczywistości jest trochę jaśniejszy.Świetnie wygląda wykończenie aksamitem kołnierza Fatalnie tylko wygladaja spodnie ,zdecydowanie za długie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 spodnie... wiem wiem Panie Irku , spodnie były już skracane, ale widzę, że za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Constantin, może napiszeć nieco więcej o samym płaszczu w dziale Bespoke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Trencz po raz drugi, tym razem z bardziej kontrastowymi spodniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 @Dandy Fajny zestaw. Zazdroszczę trencza. @Costantin Podoba mi się pomysł i materiał. Dawaj więcej szczegółów. Kto szył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Już drugi płaszcz uszyła mi 70 letnia krawcowa z Torunia emerytowana nauczycielka krawiectwa, nie zgodziła się na fotoreportaż, także ...Generalnie już tylko ona zajmuje ie moja garderobą, wełnę na materiał dostałem kiedyś na urodziny, jest bardzo lekka ale nie wiem jaka gramatura, jak mi się uda zważę cały płaszcz, ogólnie jestem zadowolony choć nie obyło się bez poprawek, co odbiło się niestety na zgodności linii w niektórych miejscach .Płaszcz waży 900 gramów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Mnie bardziej przekonują odkryte guziki. Na zdjęciu zapiętego płaszcza wydaje się on trochę obszerny, a linia widocznych guzików wizualnie nadawałaby sylwetce większej lekkości. - tak mi się wydaje @SD - bardzo ładny trencz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELLIGENT Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Zestaw w pełni wiosenny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELLIGENT Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Do tego płaszcza, można założyć grafitowy garnitur, czarne buty? Bo ogólnie jest przekonanie, że do jasnych garniturów jasne płaszcze, natomiast do ciemniejszych garniturów ciemne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 @styleman bardzo zacne cabrio sobie sprawiłeś na wiosnę Przepraszam jakie cabrio ? Nic nowego nie kupowałem. Dzisiaj szarości. Jak Cię kiedyś Policja złapie, to będziesz tę ścianę odmalowywać! Bardzo fajny zestaw, tak jak i poprzedni, zwłaszcza spodnie świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Do tego płaszcza, można założyć grafitowy garnitur, czarne buty? Bo ogólnie jest przekonanie, że do jasnych garniturów jasne płaszcze, natomiast do ciemniejszych garniturów ciemne... A ten płaszcz jest beżowy czy szary? Ze zdjęć ciężko to stwierdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELLIGENT Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 A ten płaszcz jest beżowy czy szary? Ze zdjęć ciężko to stwierdzić Płaszcz (prochowiec) jest szary. Poniżej podaje orientacyjny przykład odcienia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Skoro jest szary, to ja nie widzę przeciwwskazań, by nosić go z czarnymi butami i szarym garniturem, byleby nie był on zbyt podobny do płaszcza w kwestii odcienia. Taki kolor spokojnie zagra też, może nawet z lepszym skutkiem, z wszelkiego rodzaju brązami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Trencz po raz drugi, tym razem z bardziej kontrastowymi spodniami Mega dobry trencz!!! Szukam takiego z dużymi klapami a na razie niestety nigdzie nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 13 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2013 Dzisiejszy zestaw. próba, nie wiem czy udana, koordynacji wzorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 13 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2013 Koordynacja OK, ale zrezygnuj z ciemnych koszul. Zwykła niebieska byłaby o niebo lepsza do tego - i nie tylko tego - zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 13 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2013 Secondhand Dandy - bombowy płaszcz! Możesz zdradzić informacje o nim, namiary skąd go masz? Dla mnie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 13 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2013 Odpowiedź znajdziesz zapewne w nicku właściciela. Secondhand Dandy - bombowy płaszcz! Możesz zdradzić informacje o nim, namiary skąd go masz? Dla mnie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 13 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2013 Arkadyjczyk, bardzo fajna marynarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 13 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2013 Marynarka świetna ale koszula już mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Weekend w ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Popołudniowy spacer na kaca Spodnie zdecydowanie do skrócenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Na kaca najlepsza jest praca (nie spacerki). Oprócz spodni spróbuj ztuningować (na ile się da) marynarkę na 2,5 guzika, zrób coś z rękawami (nie wiem czy te od koszuli nie są za krótkie), z klapami chyba nic się nie da zrobić. Czy buty też do natychmiastowej wymiany (nie widać dokładnie)? Ja tam wolę pospacerować albo poleżeć niż pracować na kacyku Rękawy koszuli mogą być trochę za krótkie ale na pewno zegarek zatrzymuje lewy mankiet i dla tego nie wystaje spod rękawa. Buty to trzewiki Ryłko. Są raczej w porządku. A co do marynarki 3 guziki zaczynają mi się podobać Choć klapy są raczej za szerokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Jak dla mnie główka kapelusza jest zbyt niska, a całość w proporcji do twarzy wygląda niekorzystnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Uważam, że świetnie by tu pasował melonik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi