Styleman Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 Misza- według mnie trochę przesadzona jest poszetka,zarówno wzór jak i jej staranne ułożenie, jest na zasadzie :sobie a muzom.Moze dlatego tak w tym zestawieniu wychodzi krawat,który jest bardzo ładny. Cytuj
Misza Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 Dzięki, jaką poszetkę proponowałbyś do takiego krawatu? Garnitur granatowy. Cytuj
Styleman Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 Spójrz na takie kombinacje. Cytuj
turbo Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Misza, zgubiłeś kamizelkę? Moim skromnym zdaniem zielony (a przynajmniej zgniła zieleń) to nie Twój kolor. Nie przy takiej karnacji. Cytuj
Koval Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Misza - na pierwszym zdjęciu wyglądasz jak Jan Maria R... Cytuj
B.B. Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 To pewnie przez tą zasłonę twarzy Cytuj
Misza Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Misza - na pierwszym zdjęciu wyglądasz jak Jan Maria R... A na drugim? Cytuj
Koval Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Misza - na pierwszym zdjęciu wyglądasz jak Jan Maria R... A na drugim? Jakbyś stracił głowę Cytuj
kamil.em Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Zestaw z nowym krawatem. Cytuj
trybek Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Zestaw z nowym krawatem.Podoba mi się, że cała brustasza jest widoczna. Nie jest to częsty widok. Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 SterlingCooperDraperPryceKamil.em Cytuj
Misza Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Klapa do przeprasowania po ostatnim zmasakrowaniu przez kwiatka w butonierce. Jeszcze była w zestawie biała poszetka, ale aktualnie się suszy. Cytuj
Ard Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 @Constantin - środa może niezbyt udana, ale Twój zestaw - bardzo! Cytuj
Pepenix Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 To plaszcz dwurzedowy RTW kupiony w ponizszym butiku,uszyty przez Sartorie Caruso.Tkanina 90procent welna i 10 kaszmir kolor blu scuro,probowalem zrobic sensowne zdjecie samego plaszcza ale szklem kitowym to niemozliwe. ,,Wyjawisz co Cię tak z daleka zaciekawiło? Magia tego miejsca,jeden z najpiekniejszych placow katedralnych we Wloszech. O kurde! U nas takich rzeczy nie ma W maju wybieram się do Włoch i ciekawi mnie jakie są ceny w takich butkiach. Możesz rzucić jakimiś liczbami? Edit: Chodziło mi o zdjęcie tej witryny sklepowej, ale jakoś nie wstawiła się w odpowiedzi. Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Zainspirowany zestawem Stylemana oraz zdjęciami z Pitti Uomo postanowiłem też sprawić sobie wełniany "pled". Jak na razie innego płaszcza się nie dorobiłem, dlatego eksploatuję czarny dwurzędowiec Cytuj
Styleman Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Brawo,bardzo dobrze to wygląda,przynajmniej dla mnie. Cytuj
Skalpel Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Całkiem nieźle kombinujesz dandysie Bardzo podobaja mi się Twoje zestawy i dobre zdjęcia. BTW gratuluję odwagi i samozaparcia łamiąc tak miło i kolorowo polską szarą ulicę. Cytuj
4inHand Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Zwykle stosuję się do zasady nie łączenia dwóch różnych wzorów. Dzisiaj łamię ją dwukrotnie ponieważ łączę paski z kratką i to tego samego kalibru. IMO zrobiłem to z powodzeniem. Oprócz tego dobrałem koszulę i sweter tak, aby kontrastowały ze sobą w zbliżony sposób do brody i skóry co daje ciekawy look i takie tam! Cytuj
Bartek Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Na nowo polubiłem długo nieużywaną koszulę winchester. Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 @Styleman, Skalpel: Dzięki serdecznie za miłe słowa! Wg mnie warto próbować wyróżnić się z ulicznianej szarości, a taki szal świetnie się do tego nadaje, gdyż niewielu mężczyzn ma odwagę założyć tak wyrazisty element. Nosiłem go w ten sposób ledwie kilka razy, a za każdym wzbudzał zainteresowanie Cytuj
Vitty Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 @Dandy: Zgadzam się z przedmówcami i osobiście odnoszę wrażenie, że pled dodaje wizerunkowi pewnej szlachetności, niewidzianej od czasów rycerstwa, vide: peleryny doczepiane do pancerzy płytowych. Mam nadzieję, że widzimy się w sobotę na spotkaniu:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi