Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To plaszcz dwurzedowy RTW kupiony w ponizszym butiku,uszyty przez Sartorie Caruso.Tkanina 90procent welna i 10 kaszmir kolor blu scuro,probowalem zrobic sensowne zdjecie samego plaszcza ale szklem kitowym to niemozliwe. :cry:

,,Wyjawisz co Cię tak z daleka zaciekawiło?

Magia tego miejsca,jeden z najpiekniejszych placow katedralnych we Wloszech. :shock:

O kurde! U nas takich rzeczy nie ma :(

W maju wybieram się do Włoch i ciekawi mnie jakie są ceny w takich butkiach. Możesz rzucić jakimiś liczbami?

Edit: Chodziło mi o zdjęcie tej witryny sklepowej, ale jakoś nie wstawiła się w odpowiedzi.

Opublikowano

Całkiem nieźle kombinujesz dandysie :) Bardzo podobaja mi się Twoje zestawy i dobre zdjęcia. BTW gratuluję odwagi i samozaparcia łamiąc tak miło i kolorowo polską szarą ulicę.

Opublikowano

Zwykle stosuję się do zasady nie łączenia dwóch różnych wzorów. Dzisiaj łamię ją dwukrotnie ponieważ łączę paski z kratką i to tego samego kalibru. IMO zrobiłem to z powodzeniem.

Oprócz tego dobrałem koszulę i sweter tak, aby kontrastowały ze sobą w zbliżony sposób do brody i skóry co daje ciekawy look i takie tam! :D

post-403-13658924300131_thumb.jpg

Opublikowano

@Styleman, Skalpel: Dzięki serdecznie za miłe słowa! Wg mnie warto próbować wyróżnić się z ulicznianej szarości, a taki szal świetnie się do tego nadaje, gdyż niewielu mężczyzn ma odwagę założyć tak wyrazisty element. Nosiłem go w ten sposób ledwie kilka razy, a za każdym wzbudzał zainteresowanie :)

Opublikowano

@Dandy: Zgadzam się z przedmówcami i osobiście odnoszę wrażenie, że pled dodaje wizerunkowi pewnej szlachetności, niewidzianej od czasów rycerstwa, vide: peleryny doczepiane do pancerzy płytowych. Mam nadzieję, że widzimy się w sobotę na spotkaniu:)