Styleman Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Misza- według mnie trochę przesadzona jest poszetka,zarówno wzór jak i jej staranne ułożenie, jest na zasadzie :sobie a muzom.Moze dlatego tak w tym zestawieniu wychodzi krawat,który jest bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Dzięki, jaką poszetkę proponowałbyś do takiego krawatu? Garnitur granatowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Spójrz na takie kombinacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 Misza, zgubiłeś kamizelkę? Moim skromnym zdaniem zielony (a przynajmniej zgniła zieleń) to nie Twój kolor. Nie przy takiej karnacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 Misza - na pierwszym zdjęciu wyglądasz jak Jan Maria R... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 To pewnie przez tą zasłonę twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 Misza - na pierwszym zdjęciu wyglądasz jak Jan Maria R... A na drugim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 Misza - na pierwszym zdjęciu wyglądasz jak Jan Maria R... A na drugim? Jakbyś stracił głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 Zestaw z nowym krawatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 Zestaw z nowym krawatem.Podoba mi się, że cała brustasza jest widoczna. Nie jest to częsty widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 SterlingCooperDraperPryceKamil.em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 Klapa do przeprasowania po ostatnim zmasakrowaniu przez kwiatka w butonierce. Jeszcze była w zestawie biała poszetka, ale aktualnie się suszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ard Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 @Constantin - środa może niezbyt udana, ale Twój zestaw - bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 To plaszcz dwurzedowy RTW kupiony w ponizszym butiku,uszyty przez Sartorie Caruso.Tkanina 90procent welna i 10 kaszmir kolor blu scuro,probowalem zrobic sensowne zdjecie samego plaszcza ale szklem kitowym to niemozliwe. ,,Wyjawisz co Cię tak z daleka zaciekawiło? Magia tego miejsca,jeden z najpiekniejszych placow katedralnych we Wloszech. O kurde! U nas takich rzeczy nie ma W maju wybieram się do Włoch i ciekawi mnie jakie są ceny w takich butkiach. Możesz rzucić jakimiś liczbami? Edit: Chodziło mi o zdjęcie tej witryny sklepowej, ale jakoś nie wstawiła się w odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 Zainspirowany zestawem Stylemana oraz zdjęciami z Pitti Uomo postanowiłem też sprawić sobie wełniany "pled". Jak na razie innego płaszcza się nie dorobiłem, dlatego eksploatuję czarny dwurzędowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 Brawo,bardzo dobrze to wygląda,przynajmniej dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Całkiem nieźle kombinujesz dandysie Bardzo podobaja mi się Twoje zestawy i dobre zdjęcia. BTW gratuluję odwagi i samozaparcia łamiąc tak miło i kolorowo polską szarą ulicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Zwykle stosuję się do zasady nie łączenia dwóch różnych wzorów. Dzisiaj łamię ją dwukrotnie ponieważ łączę paski z kratką i to tego samego kalibru. IMO zrobiłem to z powodzeniem. Oprócz tego dobrałem koszulę i sweter tak, aby kontrastowały ze sobą w zbliżony sposób do brody i skóry co daje ciekawy look i takie tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Na nowo polubiłem długo nieużywaną koszulę winchester. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 @Styleman, Skalpel: Dzięki serdecznie za miłe słowa! Wg mnie warto próbować wyróżnić się z ulicznianej szarości, a taki szal świetnie się do tego nadaje, gdyż niewielu mężczyzn ma odwagę założyć tak wyrazisty element. Nosiłem go w ten sposób ledwie kilka razy, a za każdym wzbudzał zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Bartek - podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitty Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 @Dandy: Zgadzam się z przedmówcami i osobiście odnoszę wrażenie, że pled dodaje wizerunkowi pewnej szlachetności, niewidzianej od czasów rycerstwa, vide: peleryny doczepiane do pancerzy płytowych. Mam nadzieję, że widzimy się w sobotę na spotkaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi