Styleman Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 Constantin-marynarka bardzo fajna,rzeczywiście jaśniejsze spodnie ożywiły by ten zestaw. Co do swetra ,w naszych warunkach klimatycznych dobrze komponuje się z marynarka.Zdecydowanie zle wygląda kołnierzyk koszuli,którego końcówki wchodzą pod sweter,ale temu można zaradzić bardziej ściągając go do dołu . Jak dla mnie trochę za ponure kolory . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 A jak tam u Was w pracy? Ja w przeciwieństwie do Ciebie się nie wyleguję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 Każde 5 minut spóźnienia to 1 minuta karniaka na łożu fakira! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 Karny jeżyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 Zdecydowanie zle wygląda kołnierzyk koszuli,którego końcówki wchodzą pod sweter Rozwiniesz, skąd taki pogląd? Chodzi o to, że kołnierz powinien być na tyle mały, żeby było widac go w całości, czy o to, żeby wyjąć go na sweter? Mi się w tym zestawie schowane koncówki kołnierzyka podobają. Nie widzę tu jakiegoś zgrzytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 Mi również bardziej podoba się sytuacja w które rogi kołnierzyka są schowane czy to pod marynarką czy pod swetrem. Dzisiaj dzień szerokiej klapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortimer Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 Constantin, dlaczego na większości zdjęć robisz takie dziwne gesty dłońmi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 Rozwiniesz, skąd taki pogląd? Chodzi o to, że kołnierz powinien być na tyle mały, żeby było widac go w całości, czy o to, żeby wyjąć go na sweter? Mi się w tym zestawie schowane koncówki kołnierzyka podobają. Nie widzę tu jakiegoś zgrzytu. Chodziło mi o to, ze moim zdaniem za mały jest serek w swetrze ,dusi kołnierzyk koszuli nakrywając go,ale nie proporcjonalnie do całości.Widać ze końcówki kołnierzyka starają się podnieść ściągacz swetra w tych miejscach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 Constantin, dlaczego na większości zdjęć robisz takie dziwne gesty dłońmi? A co to wogóle za pytanie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 ciach lekcję cytowania wpisów Mniód na serce Moda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 Constantin, dlaczego na większości zdjęć robisz takie dziwne gesty dłońmi? A co to wogóle za pytanie jest? Hm...wypada mi przeprosić za "dziwne gesty":) mam tylko nadzieję, że nie odbierasz ich jako obraźliwych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 Mam dziwne przeczucie, że post napisałeś na poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 Zainspirowany dzisiejszym postem Macieja Zaremby na FB: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 David uśmiechnij się! W internetach jestes Podciągnij troche krawat pod kołnierzem. "Góra" mi się podoba, jednek moim zdaniem nie pasuje do spodni pod względem faktury materiału. Chodzi mi o to, że spodnie wyglądaja na lekki zwiewne, czego nie można powiedzieć o górze która jest jesienno- zimowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 Co się dzieje z tymi rękawami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 podoba mi się + ładna poszetka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 Co się dzieje z tymi rękawami? Marszczenie na dwóch pierwszych zdjęciach chyba mieści się w normie, natomiast na trzecim to wina odchylenia rąk do tyłu. Spodnie są z bardzo cienkiej wełny, zgadzam się, że lepiej wyglądało by to z czymś grubszym, np. mięsistą flanelą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 Przepiękny materiał marynarki,świetnie dobrana poszetka.Rękawy trochę się marszczą z tylu i przodu,krawiec znowu zostawił znak na plecach,prasując środkowy szew.Mocno pociągnął żelazkiem i to bardzo mocno ,zakładki materiału widać na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 Hmmm ciężko ocenić, czy to był "krawiec" jak się domyślam ze zdjęcia (wiszący w tle pokrowiec) marynareczka z SuitSupply? (BTW, bardzo zgrabna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 Przepiękny materiał marynarki,świetnie dobrana poszetka.Rękawy trochę się marszczą z tylu i przodu,krawiec znowu zostawił znak na plecach,prasując środkowy szew.Mocno pociągnął żelazkiem i to bardzo mocno ,zakładki materiału widać na zewnątrz. Materiał to wełna Carlo Barbera. Tak jak pisze Hargin, marynarka RTW z Suit Supply. Sprawdziłem i rzeczywiście jest tam zakładka materiału, ale jest to niewidoczne dla oka, na zdjęciu to bardziej gra światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 Co się dzieje z tymi rękawami?Ramiona są lekko za szerokie moim zdaniem z tyłu i stąd ten efekt. Możliwe, że kolega ma posturę "klatka do przodu, barki do tyłu", RTW takiego czegoś nie przewiduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 Co się dzieje z tymi rękawami?Ramiona są lekko za szerokie moim zdaniem z tyłu i stąd ten efekt. Możliwe, że kolega ma posturę "klatka do przodu, barki do tyłu", RTW takiego czegoś nie przewiduje Taka uroda RTW, zawsze jakiś mankament będzie, nie ma rady . Ale ogólnie dla mnie jest przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 A nie robi Ci się fałdka zwana poznańską? edit: ogonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 Bardzo mi się podoba, moim zdaniem jeden z najfajniejszych ostatnio zestawów tutaj. Cóż poradzę, że jestem maniakiem dwurzędówek;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEMI Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 jak na mój gust dwurzędówka za bardzo zbliża się do modnego w niektórych kręgach krótkiego 'płaszcza'. Może to kwestia tego że jestem anty-maniakiem takiego kroju, albo tego, że marynarka w zestawieniu ze spodniami ma kolor typowego odzienia wierzchniego . Ale przyznaje przedmówcom - bardzo fajny materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi