Styleman Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 Szaliczek z cienki,bawełniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 kamil.em - to co masz na nogach wyglada jak buty potocznie nazywane 'glanami'. czy sie myle ? co do monkow constantin'a - coraz bardziej narasta we mnie potrzeba posiadania butow tego typu, zwlaszcza jak na forum widze takie cudenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 kamil.em - to co masz na nogach wyglada jak buty potocznie nazywane 'glanami'. czy sie myle ?Tak to glany busta grip. Bardzo lubie, zwłaszcza do dżinsów. Przemalowałem je z czarnych na szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 @4inHand -rzeczywiście mało ze smartkazual to jeszcze smartfotka ,ale z tego co widać krawat super ,fajnie połączona faktura materiału i koloru krawatu z faktura i kolorem marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 Bez marynary ale za to w krawacie. Wg mnie krawat w tym zestawie jest ciałem obcym. @Styleman Ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 5 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2012 Kardigan i chino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 5 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2012 Ze trzy lata temu bym napisał, że ten kardigan dziadkowy jest, ale obecnie nie pozostaje nic tylko stwierdzić, że bardzo fajny . Niemniej koszulę bym wpuścił w spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2012 dla mnie super. koszuli bym nie wpuszczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2012 Wreszcie jakiś ładny zestaw, naprawdę bardzo smacznie to wszystko się prezentuje. Kardigan skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2012 Dzięki za opinie. Kardigan z H&M'u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz0194 Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2012 Genialnie wygląda ten kardigan z właśnie nie wpuszczoną koszulą i tak lekko rozpiętą pod szyją. Bardzo ładny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2012 Marynarka bardzo dobra ,dobrze dobrany krawat,choć trochę slaby węzeł,najgorsze w tym zestawie spodnie ,kolor jest ok ale mocno za szerokie,fajne skarpetki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2012 Torba ma "to coś"! Przyczepię się skarpetek. Wydają się dość mocno krzyczeć "Wcale nie jesteśmy tu przypadkowe, zostałyśmy dobrane pod kolor krawata!". Powodują, że zestaw robi się trochę "za bardzo", ucieka swoboda - element nonszalancji, "niedbałości". Marynarka świetna, pasek przy najbliższej okazji do zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2012 Powtórzę, za Stylemanem. spodnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2012 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 8 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2012 Gdyby nie golf ...(nie ciepię ich) Myślę, że zdjęcie całej sylwetki byłoby lepsze. Co to za spodnie i marynarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 8 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2012 ja... uwielbiam golfy.. spodnie Boss, marynarka Hacket no i golf:) Salzman camelhair 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 8 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2012 Przepraszam za jakość, jutro postaram się zrobic zdjecie w tym samym zestawie ale już pod odpowiednim kątem. Wrzucam jeszcze zdjęcie poszetki, bo niedokładnie ją widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2012 Widać słabo,to fakt,marynarka ładnie pasuje do spodni i butów .przynajmniej kolorystycznie,zdecydowanie najsłabszym elementem jest koszula(oczywiście po za zdjęciem ),za ciemna i jakoś sztucznie wygląda.Poszetka tez nie wyraźnie dala się uwiecznić ,ale domyślać się można ze jest jedwabna,i tylko ona trochę rozświetla ciemna górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 8 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2012 No bez jaj panowie chyba macie zaburzoną percepcję... i to ostro. Trochę uwagi i skupienia proponuję. Zestaw R50 - za szerokie spodnie, za krótkie rękawy marynarki, za szeroki krawat, za krótko zawiązany, pasek nie koresponduje z niczym, niewłaściwy kolor, powinien być oczywiście w kolorze butów i torby. Plus za połączenie skarpet i krawata. Poszetka mi też jakoś nie pasuje do całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 @NastyKanasta Trochę łagodności dla ludzi ,rozbić człowieka w drobny mak za pierwsza prezentacje ,nie każdy to wytrzyma . A chyba nie o to chodzi na tym forum? Wiem ze diabeł tkwi w szczegółach ,a w tej prezentacji parę rzeczy należy poprawić . Wiem jak ciężko jest uzyskać zamierzony efekt nie mając dobrego fotografa i to tez często wpływa na całość prezentowanego zestawu. Właśnie w tej prezentacji widać ze wiele rzeczy wyszło by lepiej gdyby fotografujący zwrócił na nie uwagę,chociaż by rękawy marynarki ,podciągając rękaw koszuli efekt za krótkiego rekawu marynarki zostali by skasowany,to samo dotyczy wiązania i ułożenia krawatu na prezentowanym zdjęciu. Pozdrawiam Make love not war Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Zgadzam się ze Stylmanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Zgadzam się ze Stylmanem+1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Jeśli chodzi o spodnie, to na zdjęciu, na którym siedzę, bardzo dobrze widać moim zdaniem, że węższe - mimo najszczerszych chęci - one już być nie mogą. Na jednym ze zdjęć na pewno je też "rozpłaszczył" wiatr. Natomiast rozśmieszyły mnie nieco uwagi do krawata, że jest np. za szeroki (tak, jakby można było w sklepie wybierać krawaty w rozmiarze 48,50,52,54). Przy szerokości moich barów każdy krawat węższy niż klasyczny wygladałby karykaturalnie, zapewne chodzi o to, że węższy koniec nieco wystaje z boku i tym samym krawat "poszerza". Osobiście uwielbiam taką kontrolowaną "niechlujność"we wiązaniu krawata. Albo, że krawat jest zawiązany za krótko, bo na pierwszy zdjęciu jest ok, a na tym "dynamicznym" jest za krótko, to nie wiem, jak zawiążę dłuższy, to stojąc będzie sięgał aż do kroku, a może w ogóle się nie ruszać? Bez zgryźliwości oczywiście, za wszystkie uwagi dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi