Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Marynarka jeszcze do poprawek (już była troszkę taliowana, ale nieudolnie) Wełna z domieszką jedwabiu Franco ferrara.

Krawat grenadyna od poszetka.com

buty wittchena

spodnie wełna no name,

poszetka roboty własnej (z koszuli bawełnianej która się rozerwała)

koszula wilsoor

post-396-13658923174023_thumb.jpg

post-396-1365892317434_thumb.jpg

post-396-13658923174751_thumb.jpg

Opublikowano

ok. dziękuję za wyjaśnienie. Jest już późno więc nie chwytam wszystkich aluzji. choć sformułowanie: odzwierciedliłeś tą marynarką niby grę wstępną.... jest według mnie fascynujące, nigdy bym na to nie wpadł, że można aż tak...., a mam już swoje lata :). Musze się koleżanek spytać o ta grę wstępną marynarką jak to widzą, (może być ciekawie :) )

Opublikowano

ok. dziękuję za wyjaśnienie. Jest już późno więc nie chwytam wszystkich aluzji. choć sformułowanie: odzwierciedliłeś tą marynarką niby grę wstępną.... jest według mnie fascynujące, nigdy bym na to nie wpadł, że można aż tak...., a mam już swoje lata :). Musze się koleżanek spytać o ta grę wstępną marynarką jak to widzą, (może być ciekawie :) )

..no wiesz... ten guziczek wśrodkowej focie wygląda jak by zrobił troche robotę za rozochoconą niewiastę(bo jest już lekko dążącym do rozpięcia i dorwania się do ...nie licząc tego, że wygląda to na marynarkę z dwoma guzikami i dolnym zapiętym:) ...dopiero reszta zdjęć odkrywa prawdę:) ..cholerka jakoś za duża jest ta marynarka na Tobie:)
Opublikowano

Skróciłbym trochę rękawy. I może warto by było zaprasować marynarkę na 2,5 guzika?

Zaprasowanie bym sobie odpuścił :). Pełno jest tych marynarek na 2 i 2,5 guzika, 3-guzikowe stają się rzadkością. A rzadkość się ceni :). Wytaliowanie - jak najbardziej.

Opublikowano

Zaprasowanie bym sobie odpuścił :). Pełno jest tych marynarek na 2 i 2,5 guzika, 3-guzikowe stają się rzadkością. A rzadkość się ceni :). Wytaliowanie - jak najbardziej.

Ja uważam zupełnie odwrotnie. Myślę, że lepiej by ta marynarka wyglądała na 2/2.5 i wnioskuję z Twojego postu, że też tak możesz uważać. A nie zaprasowanie jej tylko z tego powodu, że każdy tak ma nie jest ciekawym argumentem ;) spodni w kant też jest pełno. Może warto nosić pumpy? ;)

Opublikowano

Hmm.. a jakby ten krawat wypuścić ze swetra jak kiedyś proponował Macaroni na blogu? Szczerze mówiąc, nie widziałem jeszcze takiego zestawu a wydaje mi się, że wyglądałoby to o wiele lepiej, choć może to tylko moja fanaberia ;) (sam jakoś swetrów w serek nie praktykuję razem z koszulą i marynarką).

Opublikowano

...choć może to tylko moja fanaberia ;)

tak

edit: Uprzedzając moderatora, który nie lubi jednosylabowców :D dopowiem. Pomysł z krawatem wywalonym na wierzch jest dla mnie niespójny stylistycznie. Krawat jest pod kołnierzem koszuli, a ma być na wierzchu swetra. Coś jak koszula wystająca przez rozporek ;)