Arkadyjczyk Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 Marynarka jeszcze do poprawek (już była troszkę taliowana, ale nieudolnie) Wełna z domieszką jedwabiu Franco ferrara. Krawat grenadyna od poszetka.com buty wittchena spodnie wełna no name, poszetka roboty własnej (z koszuli bawełnianej która się rozerwała) koszula wilsoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 Skróciłbym trochę rękawy. I może warto by było zaprasować marynarkę na 2,5 guzika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 Jest to w planach na ten tydzień, i okazja do rozmowy z nowym, jeszcze przeze mnie nie rozpoznanym krawcem, któremu zapewne powierzę mój projekt bespoke - który zaczynam w tym miesiącu ( o ile finanse mi nie przeszkodzą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 Uśmiechu więcej, a nie jakby za karę kolega pozuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 Staram się uśmiechać, ale to nie takie proste w dzisiejszym świecie ale, żeby nie było że jestem ponurak zdjęcie z Lubelskiego festiwalu nauki, marynarka ta sama, tylko buty od wojasa i zwykły knit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 ok. dziękuję za wyjaśnienie. Jest już późno więc nie chwytam wszystkich aluzji. choć sformułowanie: odzwierciedliłeś tą marynarką niby grę wstępną.... jest według mnie fascynujące, nigdy bym na to nie wpadł, że można aż tak...., a mam już swoje lata . Musze się koleżanek spytać o ta grę wstępną marynarką jak to widzą, (może być ciekawie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 ok. dziękuję za wyjaśnienie. Jest już późno więc nie chwytam wszystkich aluzji. choć sformułowanie: odzwierciedliłeś tą marynarką niby grę wstępną.... jest według mnie fascynujące, nigdy bym na to nie wpadł, że można aż tak...., a mam już swoje lata . Musze się koleżanek spytać o ta grę wstępną marynarką jak to widzą, (może być ciekawie )..no wiesz... ten guziczek wśrodkowej focie wygląda jak by zrobił troche robotę za rozochoconą niewiastę(bo jest już lekko dążącym do rozpięcia i dorwania się do ...nie licząc tego, że wygląda to na marynarkę z dwoma guzikami i dolnym zapiętym:) ...dopiero reszta zdjęć odkrywa prawdę ..cholerka jakoś za duża jest ta marynarka na Tobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 Skróciłbym trochę rękawy. I może warto by było zaprasować marynarkę na 2,5 guzika? Zaprasowanie bym sobie odpuścił . Pełno jest tych marynarek na 2 i 2,5 guzika, 3-guzikowe stają się rzadkością. A rzadkość się ceni . Wytaliowanie - jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 30 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2012 Zaprasowanie bym sobie odpuścił . Pełno jest tych marynarek na 2 i 2,5 guzika, 3-guzikowe stają się rzadkością. A rzadkość się ceni . Wytaliowanie - jak najbardziej. Ja uważam zupełnie odwrotnie. Myślę, że lepiej by ta marynarka wyglądała na 2/2.5 i wnioskuję z Twojego postu, że też tak możesz uważać. A nie zaprasowanie jej tylko z tego powodu, że każdy tak ma nie jest ciekawym argumentem spodni w kant też jest pełno. Może warto nosić pumpy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 30 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2012 Kask idealnie dobrany pod guziki marynarki. Szacuken! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 30 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2012 Madness? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 30 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2012 eye_lip Zestaw super. Czy mógłbyś coś więcej napisać na temat zegarka? A może przeoczyłem coś w temacie "eleganckie zegarki"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 1 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2012 W najnowszym GQ Style prezentuja duzo marynarek zapinanych na trzy guziki ,wiec wciaz sa modne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 1 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2012 Koszula dżinsowa i granatowy knit . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 1 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2012 Jak tak się napatrzę na te kolegów krawaty, knity etc..to zastanawiam się czy nie zmienić pracy na taką, w której krawat byłby powszechniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 1 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2012 Usunięte glony, podstępnie zarastające czysty akwen dyskusji merytorycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 1 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2012 Mówienie to jedna z moich ulubionych czynności ever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Dużo lepiej Ci z tak ściśniętym węzłem. Fajny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Trochę się "duszę":) ale dam radę.. dzięki Misza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maladjusted Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Hmm.. a jakby ten krawat wypuścić ze swetra jak kiedyś proponował Macaroni na blogu? Szczerze mówiąc, nie widziałem jeszcze takiego zestawu a wydaje mi się, że wyglądałoby to o wiele lepiej, choć może to tylko moja fanaberia (sam jakoś swetrów w serek nie praktykuję razem z koszulą i marynarką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 ...choć może to tylko moja fanaberia tak edit: Uprzedzając moderatora, który nie lubi jednosylabowców dopowiem. Pomysł z krawatem wywalonym na wierzch jest dla mnie niespójny stylistycznie. Krawat jest pod kołnierzem koszuli, a ma być na wierzchu swetra. Coś jak koszula wystająca przez rozporek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi