4inHand Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Wielkomiejskie ogarnianie, czyli jak wyjść z domu tylko raz, iść do pracy, na kickboxing, na siłownię, spotkać się z kobietą, cały czas ładnie pachnieć i jeszcze schować gdzieś dokumenty, obiad i ... butelkę whisky do degustacji No brown in town? Eeeee tam Poza wierzchnią kurtką, reszta jest całkiem, całkiem zarówno od strony wyglądu, jak i kolorystyki. Nawet blue jeans (nie przepadam) w tym zestawie wyglądają nieźle. Kurtka niestety do topowych nie należy, w mojej ocenie średnia "ulicy". A gdzie się średnia lokuje, to chyba nie trzeba opisywać. No i to już jest kwestią gustu, mojego zresztą - szalik widziałbym bardziej zawadiacki. Ogólnie po zsumowaniu na plus. pozdr.Vslv Klasowo by się zgadzało, bo kurtka to GAP, a kamizelka Barbour i rzeczywiście kurtka nie ma czego tam szukać jakościowo. Po prostu jest średnia. Spodnie to nie jeansy, tylko zwykła granatowa bawełna. Z tyłu nakładane kieszenie jak w jeansach, ale z przodu, po bokach jak w chinosach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 [...] Klasowo by się zgadzało, bo kurtka to GAP, a kamizelka Barbour i rzeczywiście kurtka nie ma czego tam szukać jakościowo. Po prostu jest średnia. Spodnie to nie jeansy, tylko zwykła granatowa bawełna. Z tyłu nakładane kieszenie jak w jeansach, ale z przodu, po bokach jak w chinosach. Nie chodziło mi o jakość (mam kilka GAP-ów, zresztą z dawniejszych czasów i nie narzekam), lecz kolor i głównie hmm... dość przeciętny wygląd. Teraz wiem, dlaczego mi się te spodnie spodobały pozdr.Vslv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Witam, bawarska marynarka z lodenu, poprzez dodanie kołnierza "przeliftowana" na kurtkę wzbudziła różne kontrowersje między innymi (a może głównie) ze względu na swoją długość. To jest tradycyjny bawarski wyrób o doskonałej jakości, a długość jest zwyczajowa. Dzisiaj prezentowany zestaw składa się prawie z samych wełenek. Wyjątkiem jest dość oryginalna kamizelka uszyta z grubej lnianej tkaniny i zapinana na drewniane kołeczki. Moim zdaniem nie kłóci się z resztą zestawu. pozdr.Vslv ps CHANTACO, to denko baskijskiego beretu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Starałem się, ale zdjęcia wyszły jakie wyszły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 @trybek: Moge spytac co to za denim? szukam czegos w takim kolorze, ale bez kroku w kolanach i bez kieszeni pod tylkiem. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 GAP 1969 Skinny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 a buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Bata (239 zł na obecnej wyprzedaży) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Wiem, że kompletnie nic nie widać, ale co tam i tak wstawię, najwyżej niektórzy pokrzyczą . Zestaw z przed kilkunastu dni (a przy tym jeden z moich stosunkowo częstych), na uczelnię. Szara marynarka, biała koszula w fioletowe paski, niebieski sweter, niebieska poszetka, spodnie koloru ciemnego fioletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Sergiusz, wywal zdjęcia, a opisz dokładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 prawie dziś, tzn. od 25 minut wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Spodnie od krawca czy RTW? Od dawna poluje bezskutecznie po sklepach na coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 RTW, z pewnością nie do kupienia, już dość dawno temu nabyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 21 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2012 prawie dziś, tzn. od 25 minut wczoraj [...] [...] buty - shock!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 21 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2012 A mnie nie przekonuje ten zestaw z kilku powodów: - buty wyglądają dziwnie: faktura skóry jest matowa ale na cholewnie została wypolerowana przez nogawkę spodni i o ile równomiernie matowa skóra jest ok to w takiej postaci wygląda to niechlujnie. A nawet jednolicie matowe trzewiki jak dla mnie do takiego zestawy nie pasowały by. - marynarka na zaprezentowanym zdjęciu wygląda na zbyt małą i wygląda jakby guzik miał zaraz wystrzelić. Mam nadzieję, że to niefortunne zdjęcie a nie rzeczywistość. - krawat mi się zwyczajnie nie podoba a do tego bardzo jasny, moim zdaniem na tę porę roku i przy ciemnej marynarce źle się komponuje. Poza tym wygląda na błyszczący ale jakoś tak sztucznie błyszczący. Poza tym spodnie w rzeczy samej świetne. Pasek też w fajnym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 21 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2012 Spodnie świetne. Krawat widać dobierany do nich, bardzo fajnie. Marynarka- albo za dużo w kieszeniach marynarki, albo za duża klatka Buty! co to ma być? albo porządnie wyczyścić, wypastować albo założyć inne. Pasek do zegarka bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 21 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2012 z marynarką jest OK, mam trochę luzu w guziku i klatce, widocznie inaczej wyszło na obrazku (zdjęcie jest od dołu,telefon był na poziomie połowy uda, może dlatego) że buty się nie spodobają to przeczuwałem , ale nieuczciwie byłoby pominąć, skoro je miałem na nogach. Cóż, po prostu założyłem takie, których mi nie było szkoda na wczorajszą pogodę, a zrobiłem na nogach na zewnątrz ze cztery kilometry ze spotkania na spotkanie. Zresztą zdjęcia robione już po tych kilometrach, a w pracy po powrocie raczej na nowo nie pastuję tylko przecieram z brudu - wybaczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 21 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2012 Mi się podoba bardzo połączenie spodni z marynarką, szczerze mówiąc ciężko jest coś ciekawego i jasnego dobrać do granatowej marynarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 21 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2012 Zebrałem się na odwagę i postanowiłem pokazać coś od siebie. Jako forumowy żółtodziób proszę o wyrozumiałość. Zestaw co prawda nie z dziś i nie z wczoraj, ale w temacie "co miałem kiedyś na siebie" tych zdjęć nie zamieszczę, ponieważ, jak mniemam, ma on służyć pokazywaniu tego, co słusznie minione. A w tym przypadku, choć idealnie nie jest, bardzo dobrze się w takiej kombinacji czułem. Przed pierwszym kontaktem z forum pewnie pomyślałbym, że jest idealnie, a tak, cóż - kilkumiesięczna lektura forum uświadomiła mi, że kozerka jest o wiele za nisko, górny guzik odrobinę zbyt wysoko, no i marynarka mogłaby być nieco węższa w talii. Niemniej, jako, że jest to jedna z pierwszych moich "każualowych" marynarek, jeszcze z czasów liceum, mam do niej sentyment. Widoczne na łokciach przetarcia zostały niedawno zakryte zamszopodobnymi łatami w kolorze granatowym. Krawat się obsunął, sorry. Nadmienię, że w takim stroju udałem się na kameralną konferencję naukową w charakterze słuchacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 21 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2012 Moim zdaniem zestaw bardzo sympatyczny. O ile zazwyczaj nie lubię połączenia: błękitna koszula + brązowa marynarka, to tu wygląda to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 Pozdrawiam Was Towarzysze! Zimy jeszcze nie ma, ale ja już jestem na nią gotowy! Dostałem wspaniały prezent z Białorusi! Nie jest z HΜ, jest z królika I przy okazji nowe spodnie pod szelki. Stan pod pachy, 20 cm dołem + 5 cm manszet. Go big or go home! Spodnie zrobiłem u krawca, o którym jeszcze nie było więc może zasłużą na zdjęcie w lepszym świetle w dziale bespoke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 Oczami wyobraźni widzę jak 4inHand przywdziewa tą piękną czapę, zakłada swój granatowy płaszcz owijając się grubym szalem i wychodzi na 20 stopniowy mróz i śniego po kolana w loafersach:) Edit: Żeby nie było wątpliwości, jestem gorącym fanem Twoich zestawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 Jestem ciekaw jak czapka będzie się prezentować do płaszcza, bo do garnituru jest lekko komicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 Go big or go home! Taka prawda ! Sam jestem uzytkownikiem czapy z krolika i jestem bardzo zadowolony, a mrozy -20 sa w niej nie straszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi