Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 3 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 Obecnie mój ulubiony garnitur * Suitsupply * Tyrwhitt * krawat Dignito * poszetka od Poszetki * Yanko 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 3 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 14 godzin temu, Denior napisał: Skracaleś też może marynarkę? Jaki masz rozmiar garnituru i wzrost? Ja przy 183cm własny, 102 skróciłem o prawie 4cm. Wzrostu mam około 173 cm i nie ma szans, żeby było więcej (choć jakiś szalony kojot na komisji wojskowej wpisał mi kiedyś 177 cm) choć ciekawą przypadłością mojej anatomii jest to, że mam bardzo małą głowę więc czasami kiedy stoję obok kogoś wyższego o parę centymetrów to barki mam na tej samej wysokości, co on. Garnitur rozmiar 26, marynarka nie była skracana (w sumie to w ogóle nie miała żadnych poprawek) ale osobiście wołałbym, żeby była trochę dłuższa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 3 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 Pozdrowienia z Gdańska! Zestaw na dzisiaj: Marynarka- Havana SuitSupply Poszetka- len od @poszetka.com Wpinka- Polska Walcząca- Surge Polonia Koszula- błekitna, krata księcia walii @Sklep Szarmant Spodnie- wełna Dugdale Bros, wykonanie @Ernestson Skarpety - Bawełna, Burlington Buty- Berwick 9628[/spoiler] 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 3 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 To i ja z Gdańska pozdrowię. Marynarka Montego Koszula Reserved Krawat Pierre Cardin Poszetka Vistula Spodnie H&M Skarpetki Happy Socks Buty Carlos Santos 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 3 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 A ja z Wiejskiej 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 4 minuty temu, poszetka.com napisał: A ja z Wiejskiej Na wylocie z Mysiej do Nowego Światu też był kolega dziś widziany Wywiad BwB działa sprawnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. D.T. Napisano 3 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 Ja także pozdrawiam z Gdańska. Czyli z miejsca gdzie są dni na krótkie spodenki i dni na wełniane marynarki... często są to te same dni. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt (nigdy więcej koszul z klasycznym kołnierzykiem) * krawat i poszetka od Poszetki * spodnie Benevento * Shoepassion 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugaslongas Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 Ja także pozdrawiam z Gdańska. Czyli z miejsca gdzie są dni na krótkie spodenki i dni na wełniane marynarki... często są to te same dni. True, true! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 Przyłączam się do apelu @Zajac Poziomka, żeby nie cytować zdjęć, szczególnie kiedy w naszych postach nie ma do nich żadnego odniesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 Halo, halo tu Gdańsk! Oto zestaw na dzisiaj Marynarka SuSu poszetka - @poszetka.com len koszula - @Sklep Szarmant Zefir spodnie - wykonanie @Ernestson buty- Berwick 3637 country calf (na podeszwie dainite) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 @lupin Kołnierzyk tej koszuli od Szarmanta wyglada tragicznie. Może to kwestia ułożenia ale button down powinien trzymać kołnierz a nie go zaokrąglać. Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 6 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2016 @Beny23 tez zauważyłem, że kiepsko to wygląda. Zobaczę następnym razem jak prezentuje się z krawatem. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 8 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2016 Zaczynamy tydzień. * Suitsupply * Osovski & Mr Vintage * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * Yanko 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 8 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2016 Zestaw na niedzielę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 10 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2016 Dzisiaj. * Suitsupply Madison * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * buty Yanko 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 11 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2016 KwiatoStrzały z Macclesfield 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 12 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 Dzisiaj. * Suitsupply * Osovski * krawat i poszetka od Poszetki * spodnie Benevento * Shoepassion 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sko Napisano 12 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 Z ubiegłej soboty. Wiem, że ten zegarek tam nie pasuje ale to był prezent od żony i nie mogłem nie założyć. Garnitur - Athletic SuSu Kamizelka - PoW Bytom Koszula - Miler Krawat - Eleganckipan.pl Poszetka - poszetka.pl 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 12 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 Bardzo ładnie wyglądacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 12 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 Powiedzieć, że tutaj nie pasuje to mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sko Napisano 12 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 7 minut temu, TomiW01 napisał: Powiedzieć, że tutaj nie pasuje to mało... Zdawałem sobie sprawę To wymarzony Dywizjon 303 który dostałem w dzień ślubu i nie mogłem sobie odmówić. Akurat niefortunnie wyszedł tutaj do zdjęcia spod mankietu @Kewin, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 12 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 A, jeśli to Dywizjon 303, to co innego. Dywizjon 303 pasuje do wszystkiego Z powinszowaniami! wojvv 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 12 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 2 godziny temu, sko napisał: dostałem w dzień ślubu i nie mogłem sobie odmówić. Akurat niefortunnie wyszedł tutaj do zdjęcia spod mankietu Bardzo dobrze zrobiłeś 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 12 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 A, jeśli to Dywizjon 303, to co innego. Dywizjon 303 pasuje do wszystkiego Z powinszowaniami! wojvv Dlaczego zegarek na jasnobrązowym pasku pasuje do wszystkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi