swordfishtrombone Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 marynarka to może Washington? W ogóle bardzo ładny zestaw kolorów, tylko ta poszetka... nie wyleciała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Zestaw ładny, ale na maturę postawiłbym na bardziej formalną koszulę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 5 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Dzisiaj. * Suitsupply * Osovski * krawat i poszetka od Poszetki * Yanko 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 5 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 marynarka: McNeal (po wywaleniu poduszek i z nowym wszyciem rękawów), krawat: 7 fold SuSu Jort koszula: ThinRedLine poszetka: poszetka.com 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Nie widzę posta użytkownika @kurtka, który jako pierwszy skomentował @xkoziol. Usunięty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 5 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Marynarka, kamizelka, koszula, krawat: Suitsupply Spodnie: Benevento Poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko EDYCJA: Na skutek sugestii poniżej, dodaję wersję bez kamizelki. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Aron, wydaje mi się że zestaw skorzystałby na braku kamizelki, a tak poza tym bardzo mi się podoba, szczególnie ta koszula wygląda fajnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Dodałem zdjęcie bez kamizelki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Teraz to po prostu rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 5 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Z wczoraj 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Aron, wstaw proszę linki do marynarki i koszuli. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Obydwie rzeczy pochodzą z poprzedniej kolekcji letniej. Marynarka ( http://eu.suitsupply.com/en/jackets/havana-light-brown-plain/C822.html ) nie jest już dostępna, koszula ( http://eu.suitsupply.com/en/shirts/light-blue-plain/H4703.html ) jest dostępna w jednym rozmiarze. Obecnie dostępna jest podobna marynarka, ale trochę jaśniejsza, a materiał jest grubszy i bardziej sztywny (mam kamizelkę z tego materiału): http://eu.suitsupply.com/en/jackets/havana-light-brown-plain/C974.html Koszulę już musisz wybrać sam: http://eu.suitsupply.com/en/shirts?prefn1=seoType&prefv1=Chambray|Denim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 A pasek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Nie widzę posta użytkownika @kurtka, który jako pierwszy skomentował @xkoziol. Usunięty? Kolega chyba się rozmyślił, bo wykropkował swój post, a następnie najprawdopodobniej został usunięty przez moderatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 A pasek? Wiesz, który pasek: http://eu.suitsupply.com/en/belts/brown-belt/A15221.html Kolega chyba się rozmyślił, bo wykropkował swój post, a następnie najprawdopodobniej został usunięty przez moderatora. Aha, dzięki, a chciałem dać plusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Aha, dzięki, a chciałem dać plusa. daj @xkozłowi on uratował w końcu kreację kurtki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 5 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 OK, jeszcze raz tweed 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Aron, wydaje mi się że zestaw skorzystałby na braku kamizelki, a tak poza tym bardzo mi się podoba, szczególnie ta koszula wygląda fajnie. A mi osobiście bardziej podoba się wersja z kamizelką Na tę koszulę Arona również chciałem się skusić, ale zabrakło mojego rozmiaru. Prezentuje się świetnie! EDIT @Poszetka Bardzo ładne te nowe krawaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Wiosennie, krawat widocznie niekontrowersyjny, nikt nie pobił ani się nawet nie gapił 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michasacuer Napisano 5 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 A po maturze z matematyki chodziliśmy ubrani tak Nie wiem czemu tak ten kołnierzyk wyszedł ale zapewniam, wszystko było na swoim miejscu. I on i krawat 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Co to za spodnie? Może do białych spodni jakieś jaśniejsze buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Co to za spodnie? Może do białych spodni jakieś jaśniejsze buty? Biały jeleń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Co to za spodnie? Może do białych spodni jakieś jaśniejsze buty? Spodnie to Vistula. Z magazynem LOGO -20% zniżki. Cena regularna 400zł. Mam ciemnobrązowe Yanko i jakoś czarne lepiej mi z tym wszystkim grały, serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Chciałbym więcej takich maturzystów widzieć na ulicach. Na tle czarnych garniturów ten zestaw jawi się jako "dobra zmiana" i myślę, że zdecydowanie nastraja członków komisji pozytywną energią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Mi się ten zestaw bardzo podoba, jest naprawdę fajny... ale jednak wolałbym widzieć maturzystów w garniturach (niekoniecznie czarnych i niedopasowanych). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi