Styleman Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Constantin-marynarka bardzo fajna,rzeczywiście jaśniejsze spodnie ożywiły by ten zestaw. Co do swetra ,w naszych warunkach klimatycznych dobrze komponuje się z marynarka.Zdecydowanie zle wygląda kołnierzyk koszuli,którego końcówki wchodzą pod sweter,ale temu można zaradzić bardziej ściągając go do dołu . Jak dla mnie trochę za ponure kolory . Cytuj
Ernestson Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 A jak tam u Was w pracy? Ja w przeciwieństwie do Ciebie się nie wyleguję . Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Każde 5 minut spóźnienia to 1 minuta karniaka na łożu fakira! Cytuj
Misza Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Zdecydowanie zle wygląda kołnierzyk koszuli,którego końcówki wchodzą pod sweter Rozwiniesz, skąd taki pogląd? Chodzi o to, że kołnierz powinien być na tyle mały, żeby było widac go w całości, czy o to, żeby wyjąć go na sweter? Mi się w tym zestawie schowane koncówki kołnierzyka podobają. Nie widzę tu jakiegoś zgrzytu. Cytuj
roland Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Mi również bardziej podoba się sytuacja w które rogi kołnierzyka są schowane czy to pod marynarką czy pod swetrem. Dzisiaj dzień szerokiej klapy Cytuj
Mortimer Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Constantin, dlaczego na większości zdjęć robisz takie dziwne gesty dłońmi? Cytuj
Styleman Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Rozwiniesz, skąd taki pogląd? Chodzi o to, że kołnierz powinien być na tyle mały, żeby było widac go w całości, czy o to, żeby wyjąć go na sweter? Mi się w tym zestawie schowane koncówki kołnierzyka podobają. Nie widzę tu jakiegoś zgrzytu. Chodziło mi o to, ze moim zdaniem za mały jest serek w swetrze ,dusi kołnierzyk koszuli nakrywając go,ale nie proporcjonalnie do całości.Widać ze końcówki kołnierzyka starają się podnieść ściągacz swetra w tych miejscach . Cytuj
Misza Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Constantin, dlaczego na większości zdjęć robisz takie dziwne gesty dłońmi? A co to wogóle za pytanie jest? Cytuj
Misza Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 ciach lekcję cytowania wpisów Mniód na serce Moda . Cytuj
constantin Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Constantin, dlaczego na większości zdjęć robisz takie dziwne gesty dłońmi? A co to wogóle za pytanie jest? Hm...wypada mi przeprosić za "dziwne gesty":) mam tylko nadzieję, że nie odbierasz ich jako obraźliwych.. Cytuj
Misza Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Mam dziwne przeczucie, że post napisałeś na poważnie. Cytuj
David Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Zainspirowany dzisiejszym postem Macieja Zaremby na FB: Cytuj
Skalpel Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 David uśmiechnij się! W internetach jestes Podciągnij troche krawat pod kołnierzem. "Góra" mi się podoba, jednek moim zdaniem nie pasuje do spodni pod względem faktury materiału. Chodzi mi o to, że spodnie wyglądaja na lekki zwiewne, czego nie można powiedzieć o górze która jest jesienno- zimowa. Cytuj
+Immune+ Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Co się dzieje z tymi rękawami? Cytuj
Fikaczynski Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 podoba mi się + ładna poszetka! Cytuj
David Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Co się dzieje z tymi rękawami? Marszczenie na dwóch pierwszych zdjęciach chyba mieści się w normie, natomiast na trzecim to wina odchylenia rąk do tyłu. Spodnie są z bardzo cienkiej wełny, zgadzam się, że lepiej wyglądało by to z czymś grubszym, np. mięsistą flanelą. Cytuj
Styleman Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Przepiękny materiał marynarki,świetnie dobrana poszetka.Rękawy trochę się marszczą z tylu i przodu,krawiec znowu zostawił znak na plecach,prasując środkowy szew.Mocno pociągnął żelazkiem i to bardzo mocno ,zakładki materiału widać na zewnątrz. Cytuj
Hargin Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Hmmm ciężko ocenić, czy to był "krawiec" jak się domyślam ze zdjęcia (wiszący w tle pokrowiec) marynareczka z SuitSupply? (BTW, bardzo zgrabna) Cytuj
David Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Przepiękny materiał marynarki,świetnie dobrana poszetka.Rękawy trochę się marszczą z tylu i przodu,krawiec znowu zostawił znak na plecach,prasując środkowy szew.Mocno pociągnął żelazkiem i to bardzo mocno ,zakładki materiału widać na zewnątrz. Materiał to wełna Carlo Barbera. Tak jak pisze Hargin, marynarka RTW z Suit Supply. Sprawdziłem i rzeczywiście jest tam zakładka materiału, ale jest to niewidoczne dla oka, na zdjęciu to bardziej gra światła. Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Co się dzieje z tymi rękawami?Ramiona są lekko za szerokie moim zdaniem z tyłu i stąd ten efekt. Możliwe, że kolega ma posturę "klatka do przodu, barki do tyłu", RTW takiego czegoś nie przewiduje Cytuj
David Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Co się dzieje z tymi rękawami?Ramiona są lekko za szerokie moim zdaniem z tyłu i stąd ten efekt. Możliwe, że kolega ma posturę "klatka do przodu, barki do tyłu", RTW takiego czegoś nie przewiduje Taka uroda RTW, zawsze jakiś mankament będzie, nie ma rady . Ale ogólnie dla mnie jest przyzwoicie. Cytuj
pirat Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 A nie robi Ci się fałdka zwana poznańską? edit: ogonki Cytuj
whale Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Bardzo mi się podoba, moim zdaniem jeden z najfajniejszych ostatnio zestawów tutaj. Cóż poradzę, że jestem maniakiem dwurzędówek;) Pozdrawiam Cytuj
HEMI Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 jak na mój gust dwurzędówka za bardzo zbliża się do modnego w niektórych kręgach krótkiego 'płaszcza'. Może to kwestia tego że jestem anty-maniakiem takiego kroju, albo tego, że marynarka w zestawieniu ze spodniami ma kolor typowego odzienia wierzchniego . Ale przyznaje przedmówcom - bardzo fajny materiał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi