Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. djmakus Napisano 20 Październik 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2021 w sumie wyszło mi dziś dość podobnie (przypadek oczywiście) chyba mamy podobnego krasnoludka w szafie 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 21 Październik 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2021 Garnitur. Mimo, że nie muszę. 22 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 26 Październik 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2021 Nie garnitur 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 27 Październik 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2021 marynarka Dawid Kukliński, Camiceria Olga, Embassy of Elegance, Poszetka 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 27 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2021 Coś nowego (marynarka)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 27 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2021 1 godzinę temu, mosze napisał: Coś nowego (marynarka)? Nie, to ta marynarka. Trochę zrewidowałem swoje plany na szycie nowych rzeczy, póki co nie potrzebuję nowych marynarek i garniturów. Będę musiał wymienić 2-3 pary spodni i tutaj pójdę w szycie (Bespoke albo MTM), bo RTW i tak muszę mocno przerabiać (ostatnio podchodziłem do Spier & Mackay - efekt przyzwoity, ale nic ponadto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek. Napisano 27 Październik 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2021 Góra i dół 🍁🍂 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 28 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2021 Zastanawiam się, czy trochę nie za dużo wzorów na raz, chociaż po różnych wariantach stwierdziłem, że nie razi. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 28 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2021 39 minut temu, Blondas napisał: Zastanawiam się, czy trochę nie za dużo wzorów na raz, chociaż po różnych wariantach stwierdziłem, że nie razi. Jak mawiają szachiści, uważam, że wszystko się trzyma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 28 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2021 Jadąc ekranem telefonu od dołu od razu po nogach rozpoznałem kto na zdjęciu. Chyba czas na przerwę, bo już tak znam wasze szafy, rozmiary i problemy z dopasowaniem, a nie wiem kiedy się to tak stało. Z drugiej strony mógłby mnie ktoś rozpoznać po butach, czy krawacie od poszetki. 🥺 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 28 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2021 Jadąc ekranem telefonu od dołu od razu po nogach rozpoznałem kto na zdjęciu. Chyba czas na przerwę, bo już tak znam wasze szafy, rozmiary i problemy z dopasowaniem, a nie wiem kiedy się to tak stało. Z drugiej strony mógłby mnie ktoś rozpoznać po butach, czy krawacie od poszetki. Pewnie własna żona tak dobrze nie zna szafy forumowiczów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 28 Październik 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2021 I prawdziwych cen tych wszyskich fatałaszków i bucików 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 31 Październik 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2021 Moja żona orientuje się w cenach ubrań, ale mamy jasny układ - mogę kupować lub szyć, ale musze więcej zarabiać. I jakoś się kręci😁 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 2 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2021 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 3 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2021 garnitur od Dawida Kuklińskiego, koszula Macaroni Tomato, krawat i poszetka od Poszetki 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. djmakus Napisano 3 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2021 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 3 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2021 @djmakusbuty to Shoepassion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 4 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2021 wyglądają na takie drogie? nie, zwykła sieciówka dziś też paski 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 4 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2021 Znowu garnitur 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 5 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2021 Promień 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 7 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2021 A jendak: 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 10 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2021 Znów garnitur (CT). Wygodny jak dres mimo, że gacie nie na gumkę. 15 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Napisano 11 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2021 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 12 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2021 17 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 12 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2021 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi