maciato Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2020 13 godzin temu, poszetka.com napisał: Wspomniał się słynny dowcip o warkoczu, biurku i niszczarce do papieru ? dokładnie o to mi chodziło. 1 Cytuj
NieMy Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2020 13 godzin temu, poszetka.com napisał: Wspomniał się słynny dowcip o warkoczu, biurku i niszczarce do papieru ? 4 minuty temu, maciato napisał: dokładnie o to mi chodziło. To były czasy! Teraz to nie ma czasów. Praca z domu tego nie zapewnia. Smutek! 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2020 To były czasy! Teraz to nie ma czasów. Praca z domu tego nie zapewnia. Smutek! W imieniu mojej żony stanowczo protestuję! Nie wszyscy mają powody do narzekania. Cytuj
NieMy Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2020 2 godziny temu, pablocito napisał: W imieniu mojej żony stanowczo protestuję! Nie wszyscy mają powody do narzekania. Dawaj zdjęcie warkocza żony i nr do niej. Zweryfikujemy! ? 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2020 Podobnie jak ja, moja żona również nie narzeka na brak wrażeń 2 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2020 21 minut temu, pablocito napisał: Podobnie jak ja, moja żona również nie narzeka na brak wrażeń Czyli zakupiłeś niszczarkę? 3 Cytuj
pablocito Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2020 Nie, my trzymamy się innej wersji dowcipu, gdzie zamiast niszczarki występował przenośny wentylator:) 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 9 Października 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Października 2020 Trochę inaczej: 10 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2020 @phantomjak Al Pacino w "Ojcu Chrzestnym" ? 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 11 Października 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 11 Października 2020 W napadzie narcyzmu jeszcze jedno ujęcie after work. 10 4 Cytuj
pablocito Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2020 Czy to światło, czy rozkompletowany garnitur? Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2020 Światło Cytuj
pablocito Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2020 Aż miło na to wszystko popatrzeć. Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2020 Godzinę temu, pablocito napisał: Aż miło na to wszystko popatrzeć. Dzięki wielkie, outfit na niedzielny event w jednej z najstarszych w świecie instytucji branży szołbiznesu. W sumie szarość wydaje się być dobrą podstawą do zastosowania intensywnych, „niemęskich” kolorów w dodatkach. 1 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2020 30 minut temu, Midlife-Crisis napisał: Cytuj
Sir Well Endowed Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2020 Dzisiaj spokojny i stonowany zestaw. Buty Berwick, płaszcz Albione, garnitur SuSu, koszula Andrew James, krawat i szalik Vistula. Zegarek to Timex na jaszczurce, ale dosyć nietypowy - z wiecznym kalendarzem - pamiątka. 2 1 Cytuj
B737 Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 Szkoda tylko krawatu i wiązania Cytuj
Sir Well Endowed Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 Krawat jest dosyć długi jak na mój wzrost, węzeł księcia Alberta to jedyne rozwiązanie dla mnie. Teraz myślę, że można było popracować nad łezką ;] Cytuj
pablocito Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2020 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 13 Października 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Października 2020 Z cieplejszych dni EDIT. Czy ktos wie jak na nowym silniku dodawac spoilery? Uzywane przeze mnie do tej pory tagi [spoiler] nie dzialaja [/spoiler]. @roland, @Velahrn, @mosze? 10 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 17 Października 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Października 2020 Na sobotni event: 13 1 Cytuj
Awopiotr Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2020 Ładnie! Nie do końca moje klimaty - wolę bardziej kontrastowe poszetki i nie znoszę opadających skarpet - ale bardzo ładne buty i marynarka! Cytuj
pablocito Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2020 A to nie znów kwestia światła i czy to przypadkiem nie jest garnitur?! Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Opublikowano 18 Października 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Października 2020 Konferencja w dobie COVIDu. Zdjecie ilustracyjne przedstawiające początki dandysiej cyklofrenii, 15 minut wcześniej outfit rekreacyjny (dresik). Mam nadzieję, że u Was stabilniej. 12 2 Cytuj
JMes Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2020 W dniu 13.10.2020 o 14:32, blekit napisał: Z cieplejszych dni EDIT. Czy ktos wie jak na nowym silniku dodawac spoilery? Uzywane przeze mnie do tej pory tagi [spoiler] nie dzialaja [/spoiler]. @roland, @Velahrn, @mosze? Tym razem popłynąłeś Przyznaj się, kto Cię szarpał za poły marynary? Tak ogólnie, to nie bój żaby, bo zwis męski i poszetka są luks. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi