djmakus Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 20 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: Dzisiaj tak trochę powściągliwie. ? żółty kolor poszetki i spodni? Ojjj....znów się zacznie ? A tak ogólnie to spodnie sztruksowe? Jakaś dziwna ta tkanin. Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 @djmakus jest jeszcze gorzej, bo sztruks jest pomarańczowy. Myślę, że mnie to ujdzie. ? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 18 Listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 Bawełna + one piece collar: 21 7 Cytuj
Blondas Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 Ale mnie wysztywniło na zdjęciu, drugi podbródek prawie się zrobił. 3 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 19 Listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2019 Klubowo: 6 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Opublikowano 20 Listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2019 12 3 Cytuj
pablocito Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2019 No proszzzzz, Zgodnie z teorią @MidlifeCrisis kurka na suwak jednak daje radęWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2019 @pablocito nie odrobiłeś zadania. ? Teoria dotyczy bezpośredniego połączenia kurtki na suwak z elegancką kamizelką. Tak właściwie to żadna teoria, jak coś skacze w oczy, to zastanawiam się co. Z poważaniem, człowiek kryzysu ? 2 Cytuj
pablocito Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2019 @pablocito nie odrobiłeś zadania. Teoria dotyczy bezpośredniego połączenia kurtki na suwak z elegancką kamizelką. Tak właściwie to żadna teoria, jak coś skacze w oczy, to zastanawiam się co. Z poważaniem, człowiek kryzysu No odrobiłem, tylko eksptrapolowałem teorię na krawat i marynarkęWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Opublikowano 22 Listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 Flanela Van Gils CT, EoE, poszetka zbyt jaskrawo wyszła, jest ciemniejsza i bardziej stonowane. Berwick 8 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Opublikowano 22 Listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 Trochę nieudane foto, bo buty obcięte i Pan Jose Carreras łypie tylko jednym okiem z plakatu, ale po węźle krawatu widać, który to od nas z forum 14 1 Cytuj
Stormont Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 Co to za uroczystość? Czego gratulować? Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 3 minuty temu, Stormont napisał: Co to za uroczystość? Czego gratulować? Rozdanie stypendiów naukowych Fundacji Jose Carreras. 2 Cytuj
Blondas Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 Widać też po poszetce. A nawiązując do innego posta, to nie masz tam 23-letnich studentek? Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 20 minut temu, Blondas napisał: A nawiązując do innego posta, to nie masz tam 23-letnich studentek? Mam, ale dla własnego bezpieczeństwa trzymam się alkoholu (żona czyta forum - wykasujcie po 8h od publikacji, bez odbioru ? ) 2 Cytuj
pablocito Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2019 Mam, ale dla własnego bezpieczeństwa trzymam się alkoholu (żona czyta forum - wykasujcie po 8h od publikacji, bez odbioru )Żona, nawet gdy przeczyta z pewnością doceni fakt, że przedkładasz 23-latki nad takie na przykład 18-stki. No i broń Boże i prokuratorze leżakujące krócej.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Stormont Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2019 16 godzin temu, Żorż Ponimirski napisał: Rozdanie stypendiów naukowych Fundacji Jose Carreras. No, to gratuluję! Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Opublikowano 23 Listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2019 Z tygodnia. Spodnie, marynarka (średnio widoczna) i płaszcz od p. Stanisława Sekuły. 25 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 24 Listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2019 Prezentacja marynarki z uporem maniaka w odsłonię trzeciej. Ot coniedzielny strój organisty. 22 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 24 Listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2019 Moje ulubione ostatnio okrycie w wersji bardziej casualowej: 19 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Opublikowano 26 Listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 Słowo się kiedyś rzekło - kobyłka u płota. Pants down. Jeżeli jednak to nie ten dział, tylko ten każualowy to proszę o skasowanie/przeniesienie.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 9 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dignito.Michał Opublikowano 26 Listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 6 8 Cytuj
Dignito.Michał Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 Teraz, xkoziol napisał: Mega troll czy jakiś tam inny kutas Ci powie - tym razem tak Dziękuję i do następnego razu . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi