Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 Bana ! #nofilter #notraffic 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 19 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 Casual Friday: 9 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 19 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 Wysłane z mojego LG V30 przy użyciu Tapatalka 10 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 M.Ceran, Poszetka (krawat), SuSu (poszetka)Napisałbyś coś więcej o marynarce? Jak się użytkuje? Kiedyś czytałem, że bywają 'modnie' przykrótkie, że guzik zbyt wysoko. Może to plotki Ale materiały podobno dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 20 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2018 19 godzin temu, michau napisał: Napisałbyś coś więcej o marynarce? Jak się użytkuje? Kiedyś czytałem, że bywają 'modnie' przykrótkie, że guzik zbyt wysoko. Może to plotki Ale materiały podobno dobre. To jest jedna z moich ulubionych marynarek:) Tak, one generalnie są ciut krótkie. Dla mnie na granicy akceptowalności. Materiał genialny, bardzo wygodna. M.Ceran często jest na warszawskich targach. Można pomierzyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 20 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2018 34 minuty temu, roter6 napisał: .....M.Ceran często jest na warszawskich targach. Można pomierzyć. Można przymierzyć w Warszawie i paru innych miastach nie tylko w czasie targów. Wybrane modele i rozmiary są dostępne cały czas. Adresy są na stronie producenta. W moim przypadku dało się uszyć zmodyfikowany wariant rozmiarowy. Warunkiem jest posiadanie danego materiału przez producenta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 20 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2018 @phantom u mnie w pracy to by było "fancy Friday" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Breslauer Napisano 20 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2018 Dawno tutaj nie zaglądałem to może wrzucę coś od siebie Marynarka i spodnie: Wanda Fok Buty: Jerzy Bukowski 7 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 21 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 Wybory samorządowe, więc adekwatna poszetka w brustaszy * Brook Taverner * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Alfred Sargent 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 Nie dane mi wybierać, ale w sercu złota polska jesień i wylazła na krawat. 😟 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koz Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 Jesienne zestawienia. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz T Napisano 21 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 Z młodym melomanem 🎻🎼🎺 9 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 Nie dane mi wybierać, ale w sercu złota polska jesień i wylazła na krawat. Kurtałka od Barbour? Jeśli tak to który model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kierzyk Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 Dziś było tak. Massimo x2 Wólczanka Poszetka.com x2 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 49 minut temu, michau napisał: Kurtałka od Barbour? Jeśli tak to który model? Kurtalka od H&M z działu dla bogaczy ale kilka sezonów temu, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 22 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 Dzisiaj. Zastanawiam się, czy kontrast między marynarką a spodniami nie jest za mały (zdjęcie w spoilerze)? * 2x Suitsupply (koszula i marynarka) * 3x Poszetka (kaszkiet, krawat, poszetka) * Benevento * Yanko 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 22 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 . 11 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 2 godziny temu, alabuz napisał: . Piękny Leń ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 22 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 Nowa wełna pod szyją i w kieszonce. 11 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 Godzinę temu, poszetka.com napisał: Piękny Leń ! Powiem szczerze, że jest to mój ulubiony krawat, pasuje do niemal wszystkiego co noszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 23 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Yanko 12 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmichal Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 On 10/22/2018 at 9:02 AM, blekit said: Dzisiaj. Zastanawiam się, czy kontrast między marynarką a spodniami nie jest za mały (zdjęcie w spoilerze)? Patrzałem na telefonie (instagram) i laptopie (forum) i kontrast jest bardzo minimalny dla mnie. Dla mnie wygląda to dobrze, ale jak chciałeś osiągnąć kontrast to wydaję mi się, że nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 @pmichal kontrast sam w sobie nie byl moim celem, po prostu po obejrzeniu zdjec zaczalem zastanawiac sie, czy calos za bardzo sie nie zlewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 43 minuty temu, blekit napisał: @pmichal kontrast sam w sobie nie byl moim celem, po prostu po obejrzeniu zdjec zaczalem zastanawiac sie, czy calos za bardzo sie nie zlewa. Wg mnie jest ładnie - widać, że marynarka i spodnie są w różnym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 23 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 Madder 11 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi