Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
54 minuty temu, Tomasz T napisał:

@Tomasz T poćwicz trochę cytowanie ? 

a reszta to: 

marynarka letnia Havana od SuSu

spodnie też SuSu z VBC

koszula Eterna 

buty Vass na U, fałdy skóry wychodzą na zdjęciach 4 razy intensywniej niż na żywo, ale ostatnio jakoś mi pasują do twarzy ?

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
15 minut temu, Mateo napisał:

ciekawe, czy admini  nie przerzucą ;) Co to za marynarka i buty?

7 minut temu, Zajac Poziomka napisał:

Marynarka to faktycznie Havana od SS. Koszula to Charles Tyrwhitt, krawat i poszetka to Embassy of Elegance.

Super zestaw! Zazdroszczę. Zawsze jak mi się podoba marynarka okazuje się, że to SS ;) Szkoda, że nie można przy zamówieniu długości rękawów skorygować :( 

Opublikowano
37 minut temu, Tomasz T napisał:

Szkoda, że nie można przy zamówieniu długości rękawów skorygować :( 

Skrócić rękawy zawsze można. Ja rękawy w marynarkach SS skracam 2-2,5 cm dołem u osiedlowej krawcowej. To prosta przeróbka, kosztuje około 30 złotych. Więcej też można skrócić (górą), ale to trudniejsza i droższa przeróbka i z tym lepiej się udać do dobrego krawca. Problem pojawia się kiedy potrzebujesz wydłużyć rękawy...

@Mateo elegancka biała koszula+krawat moim zdaniem niezbyt pasują do jeansów. Całość ubioru prezentuje się niespójnie. Można temu zaradzić na dwa sposoby

1)  obniżyć formalność góry (zmienić koszulę na inną lub zrezygnować z krawata)

2) zwiększyć formalność dołu (zmienić jeansy na chinosy lub spodnie wełniane)

@phantom może to kwestia zdjęcia, ale według mnie guziki tej koszuli wyglądają okropnie...

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Dzięki Panowie! Tak tak ja też skracam, tylko czasami aż guziki przeszkadzają, górą pani nie chciała niestety. Natomiast SS mam nie aż tak daleko bo w Berlinie. Bliżej ode mnie do Berlina, niż do Wawy ;) Jest to jakaś opcja.