dariopol Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2018 To przebrzydły paparuch fotki cyknął, ale jak sobie przypomniał co @4inHand trenuje to z nerwów wypuścił z rąk aparat i salwował się ucieczką ?? Cytuj
4inHand Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2018 6 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: Na każdą randkę zabieracie fotografa? Mamy kilka fajnych zdjęć. Świetna pamiątka, jeśli masz możliwość - polecam! Cytuj
MWojtylak Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2018 Pierwsze poważne wyjście black tie już za mną ? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gumol76 Opublikowano 5 Lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2018 Mistrzowska kompozycja drugiego planu, gratuluję. 12 12 Cytuj
MWojtylak Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2018 7 minut temu, gumol76 napisał: Mistrzowska kompozycja drugiego planu, gratuluję. Jeśli to była ironia, a na to wygląda, to powiem tylko że to sytuacja pozowana. Cytuj
Bartek 00 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2018 Mistrz! 9 minut temu, MWojtylak napisał: Jeśli to była ironia, a na to wygląda, to powiem tylko że to sytuacja pozowana. Niestety śmiem wątpić. Nie wygląda to estetycznie(pan na drugim planie). @Zestaw bardzo mi się podoba. 1 Cytuj
Wuj Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2018 12 godzin temu, Bartek 00 napisał: Mistrz! Niestety śmiem wątpić. Nie wygląda to estetycznie(pan na drugim planie). @Zestaw bardzo mi się podoba. Śmiechłem:) widzę, że kolega @MWojtylak zrzucił parę kilo. Cytuj
4inHand Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 Pozdrowienia z Mediolanu 1 4 Cytuj
Tomasz T Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2018 Mam nadzieję, że się Tomasz nie obrazi, zapożyczyłem sobie sposób ułożenia rąk, i chyba to wszystko 1 Cytuj
Blondas Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2018 W ujęciu wyższym i nieco szerszym. To pierwsze lepiej oddaje kolory. 2 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dandycore Opublikowano 9 Lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2018 6 11 Cytuj
Diminished Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2018 10 godzin temu, Dandycore napisał: Świetny zestaw, jakiej marki płaszcz? Cytuj
Diminished Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2018 10 godzin temu, Dandycore napisał: Świetny zestaw, jakiej marki płaszcz? Cytuj
Dandycore Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2018 Godzinę temu, Diminished napisał: Świetny zestaw, jakiej marki płaszcz? Zack Roman 1 Cytuj
Giacomo de Taglia Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2018 Rzeczywiście, wygląda kapitalnie. Szkoda ze te plaszcze nie nadaja sie na polska zime. Z takim dekoltem zapalenie oskrzeli gwarantowane, szalik wiele nie pomoże ? Cytuj
Giacomo de Taglia Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2018 Rzeczywiście, wygląda kapitalnie. Szkoda ze te plaszcze nie nadaja sie na polska zime. Z takim dekoltem zapalenie oskrzeli gwarantowane, szalik wiele nie pomoże ? Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2018 @Dandycore Ciekawa sprawa, płaszcz na blogu przedstawiasz jako Ulster. @zaki sprzedaje go jako polo coat. Rozumiem, że jest on nowoczesną (pardon ... modową) wariacją na temat. Rozumiem, że ma kolor płaszcza polo i elementy ulstera, ale dla mnie wygląda to jak dwurzędowa dyplomatka po zabiegu odformalnienia. Samo to jak leży i podkreśla sylwetkę oddala jego aparycję od sportowego charakteru dawcy nazwy. To już sztruksowy szlafrok Zaremby, który wszyscy znamy z relacji z tegorocznego Pitti, lepiej wpisujesię w klimat polo. Do tego długość, która przybliża płaszcz Zackromana do tzw. car coat, co w rezultacie zdradza powód tendencji do współczesnego skracania okryć wierzchnich. Czy ta powyżej wspomniana przeze mnie dowolność w nazewnictwie nie bierze się z tego, że właściwie to już tak pomieszane, że nie wiadomo jak na to wołać? Nota bene to bardzo ładny płaszcz ? 2 Cytuj
blekit Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2018 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Benevento * Yanko 9 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi