Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 godzin temu, Tomasz T napisał:

Dziękuję, jest jakiś punkt wyjścia! 

To jeszcze by wyczerpać temat dodam, że przymiarka pół rozmiaru niżej była za radą obsługi sklepu i dobrze wyszło. Później w ciemno kupiłem loafersy Berwicka w tym samym rozmiarze i na początku żałowałem, bo były ciasne. Rozbiły to się po czasie i są idealne. Zawsze trzeba brać poprawkę na rozbicie.

Jeśli jest jakieś miejsce, które mnie uciska, a but w miarę dobry w innych miejscach, to naklejam różne rzeczy na prawidła w tych miejscach i problem znika. Zawsze to robię z obłożynami, bo w wiedenkach zawsze mam problem w ładnie się zeszły, ale po czasie się schodzą. Ciepły i wilgotny but po całym dniu noszenia dobrze się poddaje zmianom.

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano (edytowane)

Wszystkiego dobrego! By wszyscy klienci byli tak zadowoleni jak ja do tej pory ;) p.s. jeśli to nie tajemnica ile masz wzrostu? 

Rzadko widywana "smoking jacket" w dość nowoczesnej wersji zlokalizowanej gdzieś pomiędzy bonżurką a smokingiem w zestawieniu z czarnymi spodniami z moheru oraz muszką z tej samej tkaniny co marynarka. 

Korzystając z okazji chciałbym także życzyć forumowiczom BWB szczęśliwego Nowego Roku 2018, dużo uśmiechu, samych udanych zakupów prowadzących do ciągłego udoskonalania garderoby, dużo radości z noszenia luksusowych ubrań no i oczywiście szampańskiej zabawy w towarzystwie najlepszych win, whisky, koniaków i innych trunków, które dają nie tylko upojenie, a także przyjemność z picia :) Dodam też, że lepiej nie mieszać Pozdrowienia z Poznania! 

Edytowane przez mosze
cytowanie ze zdjęciami
Opublikowano
1 godzinę temu, 4inHand napisał:

Rzadko widywana "smoking jacket" w dość nowoczesnej wersji zlokalizowanej gdzieś pomiędzy bonżurką a smokingiem w zestawieniu z czarnymi spodniami z moheru oraz muszką z tej samej tkaniny co marynarka.

Nie tak znowu rzadko:) Szczęśliwego Nowego Roku!

DSC_4472.thumb.JPG.355aca36f2dd80b37792b5f15fdf718b.JPGreceived_351808228621787.thumb.jpeg.5d2311bac816e6110c298ec11ffdc22f.jpeg

• Like 2
  • Oceniam pozytywnie 7
Opublikowano

Pierwszy mój post w tym wątku więc uprasza się o wyrozumiałość :) Nic szczególnego, ale ostatnio kilka osób pisało, że ciągle te same osoby się udzielają więc pomyślałem, że i ja coś dodam. Od góry:

Koszula - Poszetka.com
Krawat - CT
Sweter - Miler Menswear
Zegarek - Zeppelin ZE 7640-4

IMG_3233.thumb.jpg.49a47021e90883d8b924106c5620936d.jpgIMG_3234.thumb.jpg.15ca8c0b7f6bcca93ff7f9a6ad25e949.jpg

• Like 2
  • Oceniam pozytywnie 3